מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (יותר נכון כמה חלקים) הרכבתי לי משהו מה אתם אומרים על החלקים ועל המחיר Gigabyte GA-8PE667 pro 760 nis Intel P-4 1.8A 478PIN 512k 914 nis ועכשיו אני לא יודע איזה זכרון לקחת Samsung 256 MB DDR 333 Mhz 510 nis או Micron 256 DDR 333 Mhz 360 nis ועוד דבר משהו פעם קנה בחנות פנדה(PANDA.CO.IL שקיסריה כי זול שם אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות עם המשלוח תןדה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי עדכון BIOS ל F11 7VRXP ונוספה לי עוד אופציה מה היא עושה? זה האופציה: chipset features setup----->dram drive strength (reg (f0 rx6c) 7:6) rx6c) 5:4)
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל. ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS. שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4 רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?
-
AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדלפה חדשה מבטיחה לנו דור חדש למחשבים נייחים בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983842,00.asp וקרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1552374#post1552374 יכול להיות שאחר כך אני אתרגם (פשוט עכשיו אין לי כוח)
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש Roadmaps של חברות זכרונות (Geil, OCZ, Corsair, Mushkin, Kingston etc.)? טכנולוגיות ייצור, חוזים צפויים, מפעלים חדשים? מידע עתידי כלשהו? פשוט עניין אותי כי יש ל-CPU מפות דרכים, יש ל-GPU גם מצבורי מידע וצפי טכנולוגי - מה עם ה-RAM?
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עכשיו אני רוצה לעשות את זה רק שאני משתמש בויסטה מה עושים מה מורידים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
להלן בדיקה AMD Phenom 9600 Vs. Intel Core 2 Quad Q6600: Fight! http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2226939,00.asp עדיין ה INTEL יותר טוב למרות שטכנולוגית "על הנייר" הוא נחות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם באחרונה נפל עלי מעבר I5-4440, שהוא שדרוג די רציני ל-PHENOM 955 שלי. כמובן שכדי לעבור אליו אני צריך להחליף גם לוח אם. אז אני צריך את סיוע הפורום בהמלצה על לוח אם. לאור המעבד, הוא כמובן לא צריך לתמוך בהמהרה; אני לא מתכנן SLI או CROSSFIRE, אבל אני כן רוצה לוח אם בתצורת ATX כדי לרווח את המקום במחשב, ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת SPD-IF. עכשיו, כבר הזמנתי (היום) את Gigabyte GA-H97-HD3 ב-500 שקל, עד שגיליתי שאין לו יציאה כזאת. עכשיו, בדקתי ויש לו חיבור כזה (כלומר, אני יכול לקנות קונקטור חיצוני - זה עולה 50 שקל), אבל אם יש משהו דומה במחיר דומה אני אעדיף שלא לפצוע את המארז שלי בשביל המחבר הזה. יש למישהו המלצות?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.8 NORTHWOOD אני לא יודע עם זה יעזור אבל העתקתי את כל מה שרשום על המעבד הינה: INTEL '01 2.4GHZ /512/533 SL6RZ MALAY Q320A044 T320A110 0507 מה הפוטנציאל שלו? לכמה אני יכול להגיע איתו? והאם שווה לקנות בשבילו לוח- אם חדש בשביל לעשות אוברקלוק, כי הלוח שיש לי כעת לא מאפשר אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-