עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה

2. אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה

3. Started by nnfyrbsnss,

מצאתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עכשיו אני רוצה לעשות את זה רק שאני משתמש בויסטה מה עושים מה מורידים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Snufkin,

מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  5. להלן בדיקה AMD Phenom 9600 Vs. Intel Core 2 Quad Q6600: Fight! http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2226939,00.asp עדיין ה INTEL יותר טוב למרות שטכנולוגית "על הנייר" הוא נחות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by dennis14,

קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by בר שושני,

אהלן כולם באחרונה נפל עלי מעבר I5-4440, שהוא שדרוג די רציני ל-PHENOM 955 שלי. כמובן שכדי לעבור אליו אני צריך להחליף גם לוח אם. אז אני צריך את סיוע הפורום בהמלצה על לוח אם. לאור המעבד, הוא כמובן לא צריך לתמוך בהמהרה; אני לא מתכנן SLI או CROSSFIRE, אבל אני כן רוצה לוח אם בתצורת ATX כדי לרווח את המקום במחשב, ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת SPD-IF. עכשיו, כבר הזמנתי (היום) את Gigabyte GA-H97-HD3 ב-500 שקל, עד שגיליתי שאין לו יציאה כזאת. עכשיו, בדקתי ויש לו חיבור כזה (כלומר, אני יכול לקנות קונקטור חיצוני - זה עולה 50 שקל), אבל אם יש משהו דומה במחיר דומה אני אעדיף שלא לפצוע את המארז שלי בשביל המחבר הזה. יש למישהו המלצות?

9. יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103

11. Started by bartes,

יש לי מעבד INTEL P4 2.8 NORTHWOOD אני לא יודע עם זה יעזור אבל העתקתי את כל מה שרשום על המעבד הינה: INTEL '01 2.4GHZ /512/533 SL6RZ MALAY Q320A044 T320A110 0507 מה הפוטנציאל שלו? לכמה אני יכול להגיע איתו? והאם שווה לקנות בשבילו לוח- אם חדש בשביל לעשות אוברקלוק, כי הלוח שיש לי כעת לא מאפשר אוברקלוק.

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  12. כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?

13. איזה מעבד הכי טוב לשרת? AMD או INTEL ?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  14. סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה

15. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by tomerf,

שלום חברים, יש לי מספר תוכנות עיבוד שאני משתמש והן יודעות להשתמש רק במעבד אחד, למרות שיש לי בתחנת עבודה 2 מעבדים פיזיים, כל אחד DUAL XEON 2.66. האם קיימת תוכנה שיודעת להשתלט על המעבדים ולפזר בעצם את כל נתוני העיבוד לכל המעבדים במקום רק 1 (שהתוכנה לא יודעת לעשות) תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by Xsender,

יש לי מעבד AMD 4400 ו לוח אמ S55-S3 ושחקתי יותר מדי עם המעבד , ויצא פין אחד והוא נתקע בתושב בלוח אמ של המעבד. ואני לא יכול להוציא אותו מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by carock,

כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shar00750,

האם יש הבדל בפיסיקה עם QUAD לעומת DUAL ?

20. תגידו לי תתחדש, קניתי לוח ומעבד חדשים... לוח Asus P5K מעבד E8400 הכל עובד סבבה, רק שאני קצת לא מבין למה יש 3 חיישנים בשביל המעבד... וגם הטמפרטורה שונה בין הליבות ויש הבדל גדול בין הטמפרטורה של "המעבד" לליבות עצמן, הנה תמונה: מישהו יכול להסביר? וגם האם זה נכון מה שסימנתי שם... כי לא סגור על הדברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, החלטתי על רכישת מחשבי Intel 2 quad core שישמשו לחישובים ולא למשחקים וסרטים. 1. האם כדאי לקנות 4 יחידות זכרון בגלל ארבעת המעבדים או שאין שום קשר ו-2 יחידות זכרון יספיקו? 2. איזה לוח אם מומלץ התומך בארבעה ליבות ומחזיק גם יציאת DVI onboard? תודה.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  23. ערב טוב, קיבלתי מחשב נייח עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מנסה להחליף אותה בוינדוז 10 דרך USB. 1. הורדתי את כל קבצי ההתקנה לדיסק און קי ולאחר שאני מעדכן בביוס שיאתחל משם הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו בכלל. 2. אני לא מוצא בביוס או בסטאפ מקום בו אני יכול לעשות רבוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by X_Dror,

הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים