עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב הישן שלי יש רמקול קטן דבוק למארז בחדש אין לי שם אחד כזה הוא צריך להיות שם או לא????????..

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  2. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

3. יש ל זוג של זכרונות CL2.5 של GEIL הדגם הזול וולי וראיתי שיש כיום מחירים טובים לזכרון של KINGSTON CL3 אם אני אקנה זוג אם 2 הזכרונות יכולים לפעול ביחד? (אני יודע שאם זה יפעל זה יפעל במהירות הכי איטית )

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. ואני בוויסטה... תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. השאלה העיקרונית שלי האם צריך יותרכמות של זכרון או המהירות שבה הוא עובד מה יותר משמעותי לגבי הפרטים של מחשב הכתובים למטה... יש לי שני כרטיסי זכרון פנימי 1) SPECTEK 256 MB 133 MHZ זהו זכרון DDR מהישנים DDR 266 2) KINGSTONE 512 MB 400 MHZ הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE שתומך בזכרונות אלו אבל עד MHZ 333 וה FSB שלו הוא 400MHZ. הדגם של הלוח GA-8SRX השאלה מה עדיף לחבר את שניהם ושיעבדו במהירות של האיטי ביותר או לחבר את המהיר יותר במהירות 333 MHZ ושרק הוא יעבוד. היישומים שלי במחשב הם בעיקר הורדות, שירים סרטים, קצת משחקים, ואני גם הופך סרטים לקידוד שהDVD שלי תומך( DIVX) תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by alexta-z,

could someone tell me what the diffrence between amd xp 1700 0.13 micron and amd 2000 (except the price ? ) and which one is better

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. קניתי זכרון 256MB DDRPC2100 לפנטיום 4 2.66 שלי וביחד עם הKINGSTON 256MB זה 512.... בקיצור - עם הזכרון המחשב נתקע ובלי הזכרון המחשב לא נתקע 1) מה אני יעשה איתו עכשיו!<!??!?! 2) תמליצו לי על זכרון אמין וזול .... (PC2100)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. אני יודע שתיהיה ירידה בביצועים אבל עד שסטיק אחד שלי יחזור מתיקון אני אוכל להשתמש בסינגל צ'נל ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. את מה שאסוס עשתה לנו בשוק הניידים, היצרנית האמריקאית עושה בשוק המחשבים השולחניים המובנים בתוך המסך - עם שמונה ליבות עיבוד בתצורה חדשה לכתבה

13. לבריאן מ- yes tech city יש רעיון אקטואלי: צפו ולמדו איך חיפוש הפתרון במקום שלא חושבים עליו בהתחלה (מה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא), מביא לתוצאות מאד מעניינות. שימו לב רק שדולר אוסטרלי זה 0.78 דולר אמריקאי כן, אז יש להמיר נכון את הסכומים בכדי להבין את המחירים שהוא מדבר עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TimoTy,

אני רוצה לדעת אם עוד 512 זכרון של CROSEIR twin X (דיסלקט חחחח) יעזור לי במשהו ....... ואם כן במה ? עכשיו המפרט שלי הולך ככה : AMD 2500 (ב-OC ל3.2) 512 זכרונות של CROSEIR twin X Gforce FX 5900 80GB ABIT NF-7 S ואני משחק משחקים ברצולוציה של 1024X786 ולא מרגיש צורך מסוים לשחק על גבוהה יותר אז מה אתם חושבים תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  15. מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום. בשבועיים האחרונים ביצעתי עשרות או מאות ריסטים (בעקבות ניסונות אין ספור למצוא ולכוון את ה OC המתאים). תוך עדי כך, שאלתי את עצמי האם פעולת הריסטרט היא פעולה שמכבידה על הלוח אם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by gania23,

השאלה שלי היא כזאת .... יש לי לוח אמ gigabyte 945p-s3 ורציתי לדעת כמה מקסימום זיכרון אני יכול לשים בכל סלוט כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 2 גיגה אבל אני פוחד שהסלוט לא יכול לקבל סטיקים שגדולים יותר מג'יגה אחד ... ועוש שאלה קטנה : הלוח אם שלי תומך בדואל צ'אנל ויש לי 4 סלוטים אז אם אני ישים שתי סטיקים של 512 ו2 סטיקים של 1 גיגה אז עדיין יהיה לי דואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by ffetetg,

שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by X-Style,

חיפשתי בכל הפורום, בגוגל, איפה שלא תרצו ולא הצלחתי למצוא בנצ'ים לE2180 (אני מתלבט אם לקנות אותו) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור לבנץ' תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. היי אני מחפש זיכרונות למחשב נייד והייתי די נעול על זכרונות GSKILL במחיר של 140 שקל בנועה אבל אז ראיתי זכרונות של CEON אצל אייבורי ב115 שקל. מישהו מכיר את החברה? אפשר לקנות אותם בבטחה? לא רוצה לקנות ולהדפק ולשלוח לתיקון כל חודש... http://ivory.co.il/product.asp?productid=704&CatCode=335 תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.