עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ^alon^,

יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by WillieT,

הלוח הזה : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=278 השאלה היא האם ניתן לחבר לו HD SATA רגיל או רק HD של SATA II? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  4. שלום רציתי לברר אם שלושת סוגי הזיכרונות שציינתי דומים אחד לשני מבחינת הסטיקים כלומר שהחריץ שנמצא באמצע הסטיק דומה מבחינת מרחק וכמות החריצים ? אני שואל את זה כדי לברר שאם אני קונה 4000 או 4200 האם זה יצאים ללוח של 3200 ? אני מתכנן לקנות לוח DFI LANPARTY UT SLI D האם הזיכרונות 4000 4200 יתאימו ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by g_s,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9280 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין BH-5 לBH-6?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by d_g,

שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.

7. Started by tal_levi1000,

מה ההבד בין AMD64 FX55 CLAWHAMMER לבין AMD64 FX55 SAN DIEGO מה יותר טוב? הם עולים אותו דבר בדיוק אז מה ההבדל בינהם? שיפורים קטנים (כמו ההבדלים בין WINCHESTER ל VENICE) חוץ מההבדל הטכנולוגית המזעור מה עוד שונה בינהם?

8. Started by tal_levi1000,

סתם מתוך סקרנות מהו המעבד הכי יקר שכסף יכול לקנות היום (מעבדים לשוק הביתי ושרתים לא מדבר על מחשבי-על) בין הכי יקרים שאני מכיר הם: AMD OPTERON 275 ITALY 2.2GHZ X2 4800 FX57 P4 3.4EE PD 840 EE יש יותר יקרים (אני מתאר לעצמי שכן!)

9. יש לי לוח עם בעיה כזאת: הפלסטיק השחור שמחזיר את הקירור(TR2) נשבר בחלק של הפינים. ראיתי שהפלסטיק מחובר ב2 ברגים, סימן שניתן להוריד אותו. האם אוכל להחליף אותו, או שאפשר לומר שלום ללוח? :-[

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor מגיע עם מאורר קירור ( כמו במעבדי אינטל ), או שצריך לקנות אחד בנפרד... ואם צריך לקנות בנפרד, איזה מומלץ ? איך ה Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus ?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by kobibo,

אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by M7a,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2.2GHz או 3800GHz ולמה הוא כל כך יקר ????

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by M-Tech,

רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגוף קירור למעבד הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB 64-Bit Socket 775 Tray ואם כן איזה גוף קירור... אני חשבתי לקחת את ה- Thermaltake BigTyphoon מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  18. הלוח אם שאני קונה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 המעבדעם האופציה לקירור) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 יש בלוח אם כרטיס רשת בכלל? אם לא שווה לי להוסיף או לקנות אחר?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by neo690,

מישהו מוכן בבקשה להסביר מה ההבדל בין המעבדים של AMD ל אינטל ? מה יותר טוב? מה מאפיין כל אחד? http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tulz,

אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  22. היי יש לי לוח אם VIA P4M266(VT8751) ויש לי זכרון במהירות 100MHZ , אז רק רציתי לדעת עד איזה מהירות זכרון הלוח אם הזה תומך, זה דחוף!!!!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  24. האם מומלץ לחבר אותו לספק כח ? ובכלל לשם מה הוא קיים אם המחשב עובד מצויין בלי החיבור הזה ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שמתי סלרון 2000 -400- על XP והמחשב זז לאט מאוד שהתווסף האימיול .. שמתי אותו על WIN 2000 היה גם חלש מאוד . שמתי אותו על WIN 98 SEC גם זז לאט שמתי אותו על WIN 98 והמעבד סוף סוף קם לתחיה עובד סביר עם אימיול וקאזה בניגוד לשאר מערכות ההפעלה שהוא כשל. שמתי XP על דורון "ספיט פייר" מהדור של הפנטיום 3 תחילת 4 והמחשב עבד פי 2 יותר טוב. בקיצור מעבד שלא היה ראוי לייצור בכלל בושה וחרפה כמו ה WIN ME .

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים