עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה הCACHE במעבדים של אינטל ברמה הראשונה לא שווים? כלומר בכל המעבדים יש נגיד 12+16 או 24+32 וב AMD כולם שווים כלומר 64+64 או 128+128 ועוד שאלה למה הCHACHE של AMD ברמה הראשונה יותר גדול הרבה משל אינטל?? כדי לכפות על "נחיתות" בתדר השעון??

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by deso,

יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה

• 20 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by The Ripper,

קבלתי את ה-HDD שהזמנתי (SATA-II) ואני לא יודע לאיזה קונטרולר עדיף לי לחבר אותו. בלוח (אביט IC7-MAX3) יש שני קונטרולרים אחד מובנה ב- ICH5 והשני באמצעות צ'יפ של SilicomImage. אני יודע שיש הבדל בינהם לגבי RAID (הסילקון נותן גם 1-0) אבל אין לזה משמעות מבחינתי, השאלה האם יש הבדל כלשהו אחר ביניהם, שנותן עדיפות לקונטרול אחד על פני השני. תודה, המרטש.

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LiorP23,

מרום (ימני) מול יונה (שמאלי) ותמונה של הרגליים מקור כמ שאפשר לראות המרום יותר גדול משמעותית, זה בגלל ה-4MB L2 שיש לו כמו כן אפשר לראות שהמרום הוא לסוקט 479 תואם לסוקט של היונה

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??

• 20 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by T-Flash,

בשבוע האחרון ראינו תוצאות בבנצ'מארקים של המעבד Core E6600 שהופיע אצל הOcer הסיני VictorWang. המערכת שבה בודק המעבד, רחוקה מלהיות מושלמת... היו הרבה אי תאימות בין הרכיבים. היום, המעבד X2 4600+ AM2 הופיע אצל ויקטור. בבדיקות, הוא השתמש עם זיכרונות DDR2 667MHZ ולוח אם היה בעל כמה באגים ב BIOS... ומעבד ממוהר עד 2.7GHZ... התוצאות: * pi_1m=39.8sec (conroe 2.4G=21.25sec) * PCMark05 cputest=5510 (conroe 2.4G=6101) * 3DMark03 cputest=1073 (conroe 2.4G=1413) * 3DMark05 cputest=5582 (conroe 2.4G=8320) * ScienMark2.0=1454 (conroe 2.4G=1310) * pi_fast=46.03/58.44 (conroe 2.4G=32.55/40.41) * sisoft alu=24220/11022 * sisoft multi=51287/55489 * sisoft m…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זאת תוכנה שרק עכשיו סיימתי לכתוב את הבטא הראשונה שלה, עכשיו אני מחכה לראות מה התוצאות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=96757 עריכה: טוב תוצאות ראשוניות: זה עובד!!! אין לי תמונות אבל בדקתי את התוכנה עם מייק, ויש עכשיו גירסא 0.9.0.7 בטא שמראה טמפרטורה!

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MasterDK,

Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by המושון,

Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה

• 20 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by IG,

שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by brrr,

amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by HumanFly,

שלום, אתמול רכשתי מחשב חדש וסיימתי לחבר את כל החלקים.. אחרי שהתקנתי את הוינדאוז והכל ההגדרות התקנתי גם CPUZ.. לי מה שהבנתי כל ה 939 הם וינצ'סטר אבל בתכונה רשום לי מעבד מסוג ניוקאסטל... האם זה אפשרי ? האם זה באג ובמידה וזה אפשרי מה ההבדלים בין הוינצקסטר לניוקאסל.. תודה לעוזרים...

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

יש לי מעבד P4 1.6 די ישן הלוח אם שלי נשרף אני צריך לוח אם חדש ועל הדרך חשבתי אולי גם לקנות מעבד חדש (אבל יותר חשוב לי הלוח) בהתחלה חשבתי על 7N400 של גיגהבייט אבל אחרי כל כך הרבה קטילות שאנשים פרסמו פה על גיגה בייט אני נראה לי ירד מזה אולי מישהו יכול להמליץ לי על לוח איכותי (לאוברקלוק לא רציני במיוחד) בעיקר למשחקים!!! עדיין לא החלטתי עם אני רוצה מעבד אינטל או AMD אז כל הצעה תתקבל בברכה!! תודה לכל העוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר על DDR550... LC או LD או LE או LF את ההבדל בינהם אני יודע (עם תיזונים בPC3200 ובPC4400)... עכשיו מה הכי טוב לOC... ועד כמה בערך אפשר להגיע איתם??.. 650???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://tinyurl.com/67u6u מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58000&page=8&pp=25

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם עדיף, אחד של MSI ואחד של GB, שניהם זהיים במחיר אבל מי עדיף? זאת השאלה שעליה אני מבקש ממכם לענות בבקשה: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# VS nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 ומי יתן שהטוב ביותר ינצח ;D

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by wwll soldier,

אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.