עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rule The Pc,

נא להשתתף בסקר כולכם יכולים!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dorratz,

מה זה ECC?

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. Started by curdi1,

שאלה - מעבד e5200 נחשב בארכיטקטורת פנטיום או core 2 אם הוא פנטיום - האם זה כבר מעבר ל - pentium d ? מה ההבדלים ? תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by 6kwar,

שלום בשביל זה יספיק לי amd xp 1800 ga 7vrxp kingston 256 pc333 h.d 15.3(אין לי כסף לחדש) hercules 3d prophet 8500 le עוד כרטיס רשת חוץ מהמובנה philips 12 8 32 asus 52 floppy ו3 מאוורים כולל על המעבד זה המארז

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nadab,

היי... מחפש המלצה ללוח אם z390 שיוציא את המיטב מה-9700K (שאני מתכוון לקנות). השימושים שלי הם הפקת מוזיקה אלקטרונית (cubase-10), תכנות וגיימינג. כמובן שאני מתכוון לעשות אוברקלוקינג ברמה בינונית לפחות (אין לי הרבה ידע טכני בנושא, אני נעזר באפליקציות ייעודיות בדר"כ כגון 5 way optimization של asus). מביקורות שקראתי, הלוחות החדשים של (gigabyte (auros master + ultra, designare נראים קורצים ועשירים אך למען האמת לא התנסיתי מעולם עם הלוחות שלהם, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תקציב: 1500 ש"ח. תודה מראש...

7. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??

• 20 תגובות
    • 979 צפיות
  8. בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…

9. האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום איזה מעבד טוב לגימינג שני ליבות E8400 או 4 ליבות Q8400 ואיזה לוח אם טוב מומלץ לרכוש עבורם 1000 ש"ח (+ 100 ש"ח חריגה) * כרטיס מסך יש לי של GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card מאוחר יותר מתכוון לשדרג ל 4890 תודה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  11. חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Dr__MIKO,

הי לפני קצת פחות משנה קניתי מחשב ועכשיו רציתי לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד זיכרון כדי להגיע לגיגה. הורדתי תוכנה בשם system info כדי לבדוק את הסוג המדוייק של הזיכרון שיש לי עכשיו כדי לקנות את אותו הסוג ולהשיג אפקט מקסימלי. כשעברתי על כל הסעיפים שמתי לב שהמודל של הלוח אם שלי רשום כ- NF- CK804 של Gygabyte חפרתי קצת במגירה ובדקתי... בקבלה המקורית רשום K8NF- 9 סופו של דבר לא מצאתי בעזרת התוכנה את הסוג המסויים של הזיכרון שלי אבל מצאתי את הקבלה שזה אמור להיות אותו דבר. עדיין מנכרת בי השאלה- האם עבדו עלי עם הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ביצועי ריזן 5 אפילו מדגם צנוע וזול כמו 1500X, מעבד שהוא רק 4 ליבות בלבד ושמונה טרדים, בדומה ל- 7700k, והביצועים ממש לא רחוקים - למעשה רק פער התדר נותר בינהם כהבדל האחרון, 5 ג'יגה הרץ לעומת 4. אך למרות פער תדר זה, בביצועים - ריזן 1500X היה נחות מביצועי 7700K רק ב- 6%. מרשים מאד. ביצועי מעבדים אלו, 7700k וריזן 1500x, משמעותית עדיפים על מעבד אינטל 4 ליבות כדוגמתו של 7600k. לראשונה אולי אנו רואים בכותר טרי מאוקטובר 2017, את הצורך ביותר מ 4 ליבות עם 4 טרדים. לשם ההשוואה, מעבד 4 ליבות רגיל של אינטל נופל עד 60FPS לערך בקטעים כבדים, בשעה שמעבדי ה- 4 ליבות 8 טרדים מצליחים שלא ליפול מ 100FPS. למעשה ביצועי 7700K היו גבוהים ב- 60% מאלו של 7…

14. מכיוון שהסופרטלנט שלי (שהוצאתי הון עליהם) מאכזבים אותי קשות ב - OC ולא עוברים את ה - 970MHZ מה שמאד מגביל אותי באוברקלוק כי אני עובד ביחס של 1:1 ועם מכפלה נמוכה מאד של 7 (E6300 מה לעשות...). אז אני חושב להחליף אותם באחד מהקיטים האלו: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193&Pname=OCZ 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188&Pname=OCZ 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה עדיף ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zoman,

שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני ממש לא מבין בעניניי חומרה, חסרה לי הבנה בסיסית ביותר בנושא ואני צריך הכוונה. אני לפני קנייה של מחשב חדש שיהיו לו שימושים רגילים למדי:אינטרנט, סרטים(גם HD) וקצת עריכה בתוכנות גרפיות (קצת פוטושופ, לא עיבודים כבדים מידי, לייטרום וכ"ו.). מתכנן לקנות את אחד המעבדים החדשים של אינטל ואני תוהה האם הליבה הגרפית שמובנית בתוכם מייתרת את הצורך בכרטיס מסך נפרד (אין לי כוונה להתעסק במשחקים). בהנחה שכן, נאמר לי שהמעבד הרצוי מבחינתי יהיה i5-2500K מכיוון שיש לו יכולות גרפיות עדיפות על ה-i5 האחר. האם עד כאן הכל נכון? אני לא צריך כרטיס גרפי נפרד והמעבד בשבילי הוא זה שציינתי? אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, מתכוון לבקש שיבנו לי מפרט פה בפורום שמיועד. אם יש לכם טיפים בעניין אשמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  17. חשבתם שמעבד ה-Naples העתידי של מפתחת השבבים הוא מטורף? מפת דרכים של החברה חושפת תוכניות מפתיעות אפילו יותר לשנת 2018 לכתבה

18. Started by HaiPBM,

אני משתמש בהרבה תוכנות עריכה. מה עדיף? ולמה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי חושבים אם המפרט המתוכנן למחשב והגעתי למסכנה שלא משתלם לי לשלם יותר כסף על ציפ P-35 בכלל לא הבננתי לצרכים שלי למה P-35 יהיה טוב יותר? הצרכים שלי זה משחקים סרטים והורדות +אפשרות לOC סביר בעתיד אבל לא בקרוב בכל מיקרה ראיתי תלוח הזה בסקאי- ASUS P5KPL בפחות מי 500 שקל ורציתי לדעת איך הוא? ואם יש ביקורות רציניות ברשת אליו ? אני מתכנן לחבר לו 4 גיגה זיכרון ואת ה3870 ככה שחשוב לי שיתמוך בPCIE 2 של ה3870 (להבנתי רוב הלוחות שתומכים בPCIE תומכים גם ב2 אבל לא כולם) בתודה קרירין -ותעשו טובה אסוס לא חברות אחרות פה הלינק ללוח בחנות http://www.skypc.co.il/pl_product~31140~10~0.htm

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Armageddon,

What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ראיתי שיש מבצע על הזכרון הנ"ל: https://www.amazon.co.uk/Crucial-Ballistix-Tactical-PC3-12800-Unbuffered/dp/B007J0BHZQ?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0 עושה רושם שהוא טוב. (CL 8). זה כרגע המחשב שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 1 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 …

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 20 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by 00Amir,

לפני כ 4 שנים החלפתי את גוף הקירור במעבד למוגן 2 , בנוסף קניתי משחת MX-4 והשתמשתי בה בהתקנה, עברו 4 שנים , את השפורפרת יש לי, ואני לא יודע אם כדאי או צריך לנקות את המשחה הישנה ולשים שוב מחדש. רצוי לציין שהמחשב לא מראה סימני עייפות של המשחה והמעבד בטמפ' 30 מעלות במנוחה ומגיע ל 60 במאמץ, שזה בערך כמו בהתחלה.. מה דעתכם? יש אורך חיים למשחה?

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.