עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by avieini,

שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests

5. Started by Minex,

היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הנה הלוח אם: הנה הפינים של החיבורים ללדים+כפתור הפעלה+כפתור ריסט. זה נראה ככה (המצלמה הזמינה כרגע היא הפלאפון) זה הספק שלי עם היציאות שלו: יש לו יציאה כזו אני מאמין שזה למתח למעבד ולוח אם כאשר אני מחבר את ה-ATX 20PIN למקום שלו בלוח אם, ומחבר את הספק לחשמל, שום דבר לא קורה, רק כאשר אני נוגע בסתם חוט ברגל SUS SW השמאלית העליונה, המאוורר של הספק+מעבד נדלקים לכמה שניות והכל נכבה, מחובר רק ספק ולוח אם ללא זיכרונות וכו'. סליחה על החפירה, איך אני מחבר את החוטים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דפי נתונים של הלוח הזה- AXION A3-M275 של ספיר. תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים חושפים לנו את משפחת 9000 תחת מותג ה-Core, שתהיה דומה במיוחד למשפחה שכבר יש לנו בחנויות כרגע לכתבה

8. בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, אני בונה HTPC חדש ועל הדרך גם הולך לבנות בעצמי מארז עבורו. יש לי מידות מסויימות שהן יהיו מידות המארז ולצערי כרגע הדבר לא נתון לשינוי. הבעייה היא כזו, המערכת עצמה מיועדת לעבור OC, תכננתי לשים במארז לוח DFi LanParty UT Ultra-D אבל אז כשעבדתי על הסרטוט ובאתי למקם את הספק במארז ראיתי שיש בעיית מקום, הספק לא נכנס גם עומד (מגבלת גובה) וגם שוכב (מגבלת רוחב). הברירות הן כאלו: 1. ללכת על ספק קטן - בעייתי למצוא אחד כזה שטוב ל-OC ובעיקר אחד שיחזיק את המערכת 2. ללכת על לוח Micro ATX. האם באמת קיים לוח אם למעבדי 939 (שתומך כמובן במעבדי Opteron לסוקט זה, למרות שאני מאמין שרוב היצרנים דאגו כבר לעדכון ביוס לעניין) בגודל Micro ATX אשר יפגין ביצועי OC טובים ? תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by the_big,

הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by sh9696,

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

14. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים, ובהצלחה לכולנו!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Fetalo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by giloman,

האם שווה לקנות את ה3100 בישביל סוקט 745 וכשתצא מערכת ההפעלה 64 ביט לשדרג ? כי ראיתי שעם OC למהירויות של הA64 הוא נותן את אותם ביצועים ...

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by TC2B,

אם נכפיל בשער ה $, נוסיף 17% ו 100 שקל הוצאות משלוח נגיע ל 944 שקל. כלומר המחיר לא צריך להיות יותר מ 1000 שקל נכון לעכשיו. מקור: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246486 על בסיס אותו עיקרון ה SLI עולה 235$ http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246485

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום יש לי מעבד Core i3-530 השאלות שלי הן: 1) האם הבנתי נכון שיש שני סטים של Instruction Sets שקשורים להצפנה, אחד נקרא AES, והשני נקרא AES-NI ? 2) עבור המעבד שיש לי, הבנתי שאין לי AES-NI, אבל האם כן יש לי את הסט הראשון(AES)?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by mc_elad,

אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. גם בחנות המקוונת הגדולה ביותר ניתן למצוא פרטים אודות דגמי ה-Coffee Lake השולחניים הבאים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים