מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK שיש להם Low Latency (7-7-7-20) http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 ksp.co.il/hmain.php?uin=13539 או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB? מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ובזמן שאני משחק משחקים כבדים או מבצע מס' פעולות בו זמנית הוא מקרטע ונהיה עליו עומס רציני. האם זה תקין שבזמן הרצת משחק כמו Call of Duty החדש יהיה כזה עומס על הזיכרון? (תמונה) חוץ מזה, ברגע שאני מבצע מספר (אפילו יחסית קטן) של פעולות בו זמנית המחשב נהיה מאוד איטי. במחשב הקודם שלי עם 4 ג'יגה זיכרון לא זכור לי שהיתה לי כזאת האטה בזמן מולטי טסקינג. מה יכול לגרום לזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שהייתה ירידת מחירים רצינית במעבדים ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג? כרגע יש לי AMD 64 3200+ SOCET 939 על לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 אז האם כדאי לי לשדרג את המעבד ומה הכי מומלץ? תודה..
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי לפני קצת פחות משנה קניתי מחשב ועכשיו רציתי לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד זיכרון כדי להגיע לגיגה. הורדתי תוכנה בשם system info כדי לבדוק את הסוג המדוייק של הזיכרון שיש לי עכשיו כדי לקנות את אותו הסוג ולהשיג אפקט מקסימלי. כשעברתי על כל הסעיפים שמתי לב שהמודל של הלוח אם שלי רשום כ- NF- CK804 של Gygabyte חפרתי קצת במגירה ובדקתי... בקבלה המקורית רשום K8NF- 9 סופו של דבר לא מצאתי בעזרת התוכנה את הסוג המסויים של הזיכרון שלי אבל מצאתי את הקבלה שזה אמור להיות אותו דבר. עדיין מנכרת בי השאלה- האם עבדו עלי עם הלוח אם?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג וקצת יצירת מוזיקה, המפרט הוא: i5 7600 16gb 2400mhz evo 850 ssd rx 480 מה שחסר לי זה לוח אם שאני מעדיף מהדור החדש, חשוב לי שתהיה תמיכה ב2400 mhz ושיהיה כרטיס קול מובנה יחסית טוב, התקציב עד 500 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז אחרי נסיון כושל של DELID ל4770K החלטתי לשדרג גם את הלוח GA-Z87X UD3H בגלל שזה סיבוך עכשיו לשלוח את הלוח בשביל צריבת ביוס בשביל שאוכל לשים בו 4790K וגם פצעתי אותו קצת בגלל קירור כבד ומסורבל (MUGEN2) וזה סיכון. אני רוצה לקנות מעבד ששווה לביצועים או אפילו יותר טוב ממה שהיה לי אם זה נכנס בתקציב(אך לא נראה לי). מוכן להתפשר על I5 בתנאי שאני אוכל לעשות לו OC קל או בינוני. המשחקים שאני משחק: GTA V,STAR CITIZEN וכל משחק חדש כבד שמעתי שאפשר לקנות 6500 רגיל ולא להתקין עדכון ביוס ואפשר לפתוח אותו כ6500K. זה עדיין עובד? התרגלתי ללוח אם שלי וקשה לי לקנות לוח פחות טוב ממנו. אני רוצה שיהיו שם הרבה חיבורי USB מאחורה, לא צריך …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחיר של הפנטיום 2.53 ירד ל 1660 .....האם מתי שה 2.8 יגיע לארץ תהיה עוד ירידה במחירים כללית לא רק לגבי ה 2.53 ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בקצרה - יש לי תקציב של 4K למחשב לא כולל מסך וציוד הקפי. כמה שאלות חשובות: 1. איזה מעבד לקחת 6400 או 6300 ? יש הפרש של 250 שקל בינהם, ואמרו לי שהביצועים הם אותו הדבר, אז על מה אני משלם בעצם את ההפרש? 2. צריך להבין משהו בקשר ללוחות Gigabyte 945 s3 : יש את הלוח הנ"ל אבל עם סיומת של 945G ויש את אותו הלוח רק עם סיומת 945P. מה בדיוק ההבדלים בינהם? שימו לב שהG עולה 100 ש"ח יותר. 3. האם הלוחות הנ"ל תומכים בזכרון של 800MHZ? תודה ניב
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן , תודה רבה על העזרה . בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש . לכן , אני בוחן כל מיני אופציות וכד' . התקציב שלי למחשב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח גג . השימושים , הם : גיימינג - בינוני , ברזולוציה גבוהה ( FULL HD ) , ושימושים יומ - יומיים . אינטרנט , וכד' . עריכה תיהיה ברמה חובבנית . AMD Athlon II x4 Quad Core 635 VS Intel Core I3 530 חשבתי על אחד מהמעבדים + לוח M בסיבות ה 500 ש"ח + HD5750/5770 . אשמח לעזרה , תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC חדש ועל הדרך גם הולך לבנות בעצמי מארז עבורו. יש לי מידות מסויימות שהן יהיו מידות המארז ולצערי כרגע הדבר לא נתון לשינוי. הבעייה היא כזו, המערכת עצמה מיועדת לעבור OC, תכננתי לשים במארז לוח DFi LanParty UT Ultra-D אבל אז כשעבדתי על הסרטוט ובאתי למקם את הספק במארז ראיתי שיש בעיית מקום, הספק לא נכנס גם עומד (מגבלת גובה) וגם שוכב (מגבלת רוחב). הברירות הן כאלו: 1. ללכת על ספק קטן - בעייתי למצוא אחד כזה שטוב ל-OC ובעיקר אחד שיחזיק את המערכת 2. ללכת על לוח Micro ATX. האם באמת קיים לוח אם למעבדי 939 (שתומך כמובן במעבדי Opteron לסוקט זה, למרות שאני מאמין שרוב היצרנים דאגו כבר לעדכון ביוס לעניין) בגודל Micro ATX אשר יפגין ביצועי OC טובים ? תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי כרטיס מסך חדש בעל כניסת AGP (שיתאים ללוח האם שלי) עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי - את הלוח האם (שכרגע יש לי P4P800) ואת המעבד (שכרגע יש לי P4 2.4) ורציתי לדעת, בגלל שלוחות האם החדשים כיום משתמשים בכניסת PCI Express האם קיימים לוחות אם חדשים ששווה לי לשדרג אליהם בעלי כניסת AGP (ובעלי כניסות זיכרון DUAL שיתאימו לזיכרונות שלי) ומעבדים חדשים שמתאימים להם כמו ה-64 ביט יש כאלה? שווה לשדרג?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-