מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
המפרט שלי יורכב מ amd 3200 + גיגהביט knf-9 + גיגהביט 6600 gt . הוא דיי סגור בעזרתם האדיבה של הרבה אנשים (בלי עין הרע - יום ראשון ההזמנה) . שימושים עיקריים : photoshop dreamweaver maya illustrator באיזה זכרון תבחרו מהארבעה ולמה ? (כולם באותו סכום של 1000~ שח- וכולם 512X2 כמובן pclogic) 1. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=978 2.Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 3.GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 4. A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שכולם מכירים ו2 סטיקים שלו עולים כ- 900…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות מעבד סלרון במהירות 1 ג'יגה. עשיתי סקר קטן וראיתי שיש כמה סוגים celeron 1000a celeron 1000 celeron 1000 tualatin מה ההבדל בדיוק ? אמרו לי שאת ה A לא כדי לקנות . הלוח שלי הוא asus cusi-m , הוא תומך מעבדי אינטל עד 1 ג'יגה . תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברו'ס, אני משחק בעיקר ב Arma 3 ונתקל לפעמים בתקיעות קטנות שהורסות לי את החוויה. (ואת ההקלטה) אני חושב שזה בגלל המעבד ואולי הגיע הזמן לשדרג אותו, המפרט שלי: לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail יכול להיות שדברים אחרים ישפרו (זיכרון, ספק, כרטיס), אם כן, מה? ואם לא לאיזה מעבד עדיף לשדרג אם זה שווה בכלל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בואו נדבר רגע על ההבדל במחיר בין שילוש קדוש של AMD לזה של P4, טוב? בואו נראה, לAMD אפשר אומנם לקחת זכרונות 333 שיותר זולים (ממש בקצת, למשל בKINGSTON ההבדל הוא בסביבות ה10 שקל לסטיק הבדל), אבל אפשר גם לקחת זכרונות DDR400 שבכל מקרה יהיו עדיפים אם עושים OC (כך שכאן אין לAMD שום יתרון במחיר). לוחות (המחירים מחנות ההאובה עליי, סתם דוגמא): ABIT: AMD: NF7SL: 640 P4: IS7-e: 588 MSI: AMD: K7N2-ILSR: 872 P4: NEO2-LS: 645 EPOX: AMD: 8RDA3+: 726 P4: 4PDA: 605 אז להפתעה, הלוחות של INTEL הם במחיר שווה ולפעמים (רבות) זולים יותר מהלוחות לAMD. מה שמשאיר את הפער במחיר רק למעבד (ולא לשילוש בעצם). ובא נראה מה ההבדל במחיר: P4C 2.4: 1050 XP2600: 650 הבדל במחיר: 400 שקל. רק תזכרו שלAMD צריך קי…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המעבד והלוח אם שלי. במעבדים שראיתי שנמכרים כרגע האפשרויות שלי הן: 1. Intel® Core™ i5-6600K Skylake Tray 2. Intel Core i7-6700K Skylake Tray 3. Intel Core i7 5820K השימושים שלי הם בעיקר גיימניג ותכנות קל (לא משחקים) ואני משתמש הרבה מאוד במחשב לכל אורך היום (המון חלונות פתוחים בו זמנית). חשוב לי מאוד מאוד המהירות של המחשב שיעבוד במהירות רבה ככל האפשר. השאלה מה הכי מומלץ מהרשימה והאם מומלץ לחכות עם שדרוג למעבדים שאמורים לצאת בחצי השנה הקרובה (לא יותר). והלוח אם שאני יקנה ובעיקרון גם הזיכרונות אני ירכוש בהתאם ל- Socket של המעבד הנבחר. ודבר חשוב לי מאוד שיהיה בלוח אם הוא האפשרות שהכונ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM למחשב לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זכרונות שקיימים - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
משפחת ה-Core של הדור התשיעי נמצאת על המדפים כבר כמה חודשים במחירים גבוהים למדי - ועתה נראה כי יהיה פוטנציאל לקבלת עלויות קורצות מעט יותר תודות לדגמים ראשונים מסוגם בהם הליבות הגראפיות המובנות אינן פעילות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, i5 4590 על לוח gigabyte h81m-hd3 מצריך עדכון ביוס? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חוץ מעניין הPCIe lanes 28 ל40 שיעני אפשר לעשות SLI 16/8 עם ה5820K ועם ה5930K אפשר 16/16? והמקסימלי זה 8/8/8/4 ב5820K ו16/8/8/8 ב5930K נכון? יש הבדל מהותי בין 16/16 ל16/8? והאם כשמדובר במערך 16/8 ואני ארצה לשים קשיח SSD בחיבר M.2 עכשיו יש את זה בכל הלוחות X99, הבנתי שזה מתחבר עם PCI X4 כביכול - אז זה אפשרי עם מערך SLI 16/8 עם מעבד 5820K כלומר, ואז שאר ה4 לSSD נכון? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23010 מה זה אומר מבחינת המעבד הזה על הטמפרטורה במנוחה ומאמץ (ללא OC ) ., ולגבי ספק החשמל שהוא צריך ב- 2 המצבים האלה? אם אני רוצה שישנו לי תדר ומהירות של המעבד דרך לוח אם, זוהי המהרה שגם מצריכה קירור גבוה? זה סוג של OC וניתן אפילו שהמעבד הוא לא K ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות G.Skil אבל לא היו במלאי הציעו לי KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. האם עדיף יש אפשרות להחליף ל G. Skill בתודה מראש..... ???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בקצרה - יש לי תקציב של 4K למחשב לא כולל מסך וציוד הקפי. כמה שאלות חשובות: 1. איזה מעבד לקחת 6400 או 6300 ? יש הפרש של 250 שקל בינהם, ואמרו לי שהביצועים הם אותו הדבר, אז על מה אני משלם בעצם את ההפרש? 2. צריך להבין משהו בקשר ללוחות Gigabyte 945 s3 : יש את הלוח הנ"ל אבל עם סיומת של 945G ויש את אותו הלוח רק עם סיומת 945P. מה בדיוק ההבדלים בינהם? שימו לב שהG עולה 100 ש"ח יותר. 3. האם הלוחות הנ"ל תומכים בזכרון של 800MHZ? תודה ניב
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירקתי את המחשב לראשונה והתחלתי לשחק עם מה שבפנים (יש לי ידע מועט).. פירקתי את המאוורר וצלעות הקירור של המעבד. נעזרתי בסרטון הבא של אינטל: . ההסרה היתה כמעט חלקה, למעט שהיה צריך להפעיל טיפה כוח כדי לנתק מגע בין הצלעות קירור של המאוורר למעבד עצמו (הייתה שם כמובן משחה/מדבקה טרמית, שלא הוחלפה למעלה מ5 שנים). לאחר ניקיון האבק השבתי הכול בחזרה, ופה כמה נקודות: ניסתי מעל שעה להחזיר את המאוור כמו שצריך עם ארבעת הפינים, אך התייאשתי. לבסוף הצלחתי רק עם 2 של צד ימין, בעוד שהצד השני נתפס טיפה אך נשאר רופף לא ניקתי את המחשב הישנה לא מרחתי משחה חדשה... עשיתי תהליך דומה לכרטיס מסך (ATI HD 4780ׂ), למעט העובדה שהפעם החזרתי את ההברגה כמו שצריך. חיברתי את …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ובזמן שאני משחק משחקים כבדים או מבצע מס' פעולות בו זמנית הוא מקרטע ונהיה עליו עומס רציני. האם זה תקין שבזמן הרצת משחק כמו Call of Duty החדש יהיה כזה עומס על הזיכרון? (תמונה) חוץ מזה, ברגע שאני מבצע מספר (אפילו יחסית קטן) של פעולות בו זמנית המחשב נהיה מאוד איטי. במחשב הקודם שלי עם 4 ג'יגה זיכרון לא זכור לי שהיתה לי כזאת האטה בזמן מולטי טסקינג. מה יכול לגרום לזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-