עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by barak_11,

למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by xHitmanx,

רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, יש ברשותי שני סטיקים של זכרונות (סה"כ 8 גיגה) G.skill DDR3 2x4G 1600mhz 8-8-8-24 רכשתי היום בחנות עוד שניים של 8G (סה"כ 16) מהסוג: hyper-x 2x8GB 1600mhz 10-10-10-30 כאשר מותקנים כל זוג בנפרד (או gskill או hyperx) המחשב עולה. אם משלבים בין השניים המחשב נכנס ללופ של איתחולים ואין לי אפילו הזדמנות להיכנס לביוס. צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?

5. Started by Moo,

לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכולם, ברצוני להתקין 512MB של 400MHz DDR על המחשב (AMD 64 ליתר דיוק וזה לא dual channel). איך עדיף לי להתקין את זה? בסטיק אחד או שניים של 256? או שזה לא משנה? תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by redead,

הבנתי שהייתה ירידת מחירים רצינית במעבדים ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג? כרגע יש לי AMD 64 3200+ SOCET 939 על לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 אז האם כדאי לי לשדרג את המעבד ומה הכי מומלץ? תודה..

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ORLY9992,

http://ksp.co.il/?uin=23010 מה זה אומר מבחינת המעבד הזה על הטמפרטורה במנוחה ומאמץ (ללא OC ) ., ולגבי ספק החשמל שהוא צריך ב- 2 המצבים האלה? אם אני רוצה שישנו לי תדר ומהירות של המעבד דרך לוח אם, זוהי המהרה שגם מצריכה קירור גבוה? זה סוג של OC וניתן אפילו שהמעבד הוא לא K ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gshhar,

הורדתי תוכנה שמראה את כל הרכיבים במחשב(HWINFO32),התוכנה מראה שהטמפרטורה של המעבד שלי(AMD2000) היא 48 מעלות ושל הלוח אם (KT400 VAX של ג'גבייט) 60 מעלות בערך,האם זה נורמלי וכמה זה בכלל אמור או רצוי שיהיה(ודרך אגב יש לי וולקנו 7) והאם זה נכון בכלל ,ז"א איך התוכנה בדיוק בודקת את הטמפרטורה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by alsal,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bluemail,

חודש הבא אמורים לצאת מרובעי ליבה . האם יש תאריך מדויק ? ומה יהיה מחירם של המעבדים אז ? לינקים יתקבלו בשימחה .

17. היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

19. Started by eran131,

שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM למחשב לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זכרונות שקיימים - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by liordavid,

שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by cha_had,

ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום יש לי מעבד 775 מהירות 3.0GHZ לפני חודש קניתי לוח אם דגם gigabyte g41m-combo - VER.2.0 היה לי זיכרון 2GB DDR2 (800 בחלונות 7 64BIT עבד טוב ומצויין. חלונות 7 עובד לאט. היחלטתי להגדיל זיכרון חדש. עכשיו קניתי זיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 חיברתי בלוח אם ומדליק פתאום מצפצף בטירוף מהיר. אני היסכלתי בחוברת לוח אם כתוב שם שלוח אם G41M-COMBO תומך בזיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 אני לא מבין למה הוא מצפצף בטירוף. נסיתי ליבדוק מה הגירסה עידכון BIOS בלוח אם ורשום שם FB ובדקתי באתר של gigabyte וראיתי שם עידכון ביוס רשום FB וראיתי תאריך ישן ולא חדש. אני לא נסיתי להוריד ולהתקין עידכון ביוס באתר gigabyte בגלל שיש לי לוח אם חדש רשום עידכון ביוס FB שהוא מעודכן. אני לא יודע איך לגרום בלוח אם הח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.