עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TC2B,

אם נכפיל בשער ה $, נוסיף 17% ו 100 שקל הוצאות משלוח נגיע ל 944 שקל. כלומר המחיר לא צריך להיות יותר מ 1000 שקל נכון לעכשיו. מקור: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246486 על בסיס אותו עיקרון ה SLI עולה 235$ http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246485

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by barbaba,

הי לכולם אני רוצה לקנות מעבד סלרון במהירות 1 ג'יגה. עשיתי סקר קטן וראיתי שיש כמה סוגים celeron 1000a celeron 1000 celeron 1000 tualatin מה ההבדל בדיוק ? אמרו לי שאת ה A לא כדי לקנות . הלוח שלי הוא asus cusi-m , הוא תומך מעבדי אינטל עד 1 ג'יגה . תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by the_big,

הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שיהיה הרבה סאטה. חשוב לי 6 סלוטים של זכרון אבל לא חייב ושיהיה לא במחיר הכי גבוהה ולא נמוך משהו ממוצע וטוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. טוב אז ככה קודם מצטער על הבורות אני לא הכי חזק בתחום החומרה.. השאלות שלי הם: 1.למה כתוב על מעבד 3.8 דואל כור (הדגם עם הליבה הכפולה) 2.0 ghz בתור מה הוא מתפקד 3.8 או 2.0 והאם לדוגמא יהיה משחק שידרוש מינימום מעבד 3.0 הוא יענה על הדרישה? 2. מה אתם היתם מעדיפים : p4 775 pin 3.6 800 fsb 1m או (amd 64 3800x2(2.0 3.האם מעבדי amd מקבלים גם אחריות לכל החיים כמו מעבדי אינטל? לא אכפת לי מהמחירים כי אני מקבל במחירי עלות את כל הרכיבים. ומשו אחרון אם לא אכפת לכם מה הם היתרונות של המעבד שצויין amd ביחס לINTEL וחיסרונותיו לעומת המעבד INTEL כל השאלות הם עקב בניית מפרט בהתאמה בשבילי חשוב מאוד מאוד לציין זה מחשב לגיימינג וטיפ טיפה תוכנות תודה לעונים. נתי

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Fetalo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, אני בונה HTPC חדש ועל הדרך גם הולך לבנות בעצמי מארז עבורו. יש לי מידות מסויימות שהן יהיו מידות המארז ולצערי כרגע הדבר לא נתון לשינוי. הבעייה היא כזו, המערכת עצמה מיועדת לעבור OC, תכננתי לשים במארז לוח DFi LanParty UT Ultra-D אבל אז כשעבדתי על הסרטוט ובאתי למקם את הספק במארז ראיתי שיש בעיית מקום, הספק לא נכנס גם עומד (מגבלת גובה) וגם שוכב (מגבלת רוחב). הברירות הן כאלו: 1. ללכת על ספק קטן - בעייתי למצוא אחד כזה שטוב ל-OC ובעיקר אחד שיחזיק את המערכת 2. ללכת על לוח Micro ATX. האם באמת קיים לוח אם למעבדי 939 (שתומך כמובן במעבדי Opteron לסוקט זה, למרות שאני מאמין שרוב היצרנים דאגו כבר לעדכון ביוס לעניין) בגודל Micro ATX אשר יפגין ביצועי OC טובים ? תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by panda00,

שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kalimero1234,

מה אומרת הכניסת USB הכתומה ובמה היא שונה מהכניסה השחורה הרגילה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן ,יש לי מחשב AMD 3000 וחצי גיגה זכרון ADATA DDR 400. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ,גם בגלל המחיר הזול מאוד ,וגם כי אני רוצה תוספת ביצועים. אני רוצה לדעת ,כמה אחוזים של שיפור אני יקבל על ידי הוספת עוד 512 זכרון? תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Asi76017,

.........

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bafty,

טופס שדרוג: תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32bit או 64bit מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 זיכרונות: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כרטיס מסך: MSI GTX 970 דיסק קשיח: ) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120m…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי. יש לי מעבד מסוג I5 6500 ולוח אם Asus B150 pro d3 DDR3. הבנתי שעדיף שהזכרונות יהיו DDR3L עם מתח נמוך יותר מאשר DDR3 רגיל למעבדים של סדרה 6. 1. האם החול אם שלי תומך בDDR3L? 2. יש את הקיט הזה: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR3L 1600MHz CL10 Kit http://ksp.co.il/?uin=29056&select=.1038..392..796..1957. ואפשר לקחת זוג סינגלים של: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP Low Voltage 8GB DDR3 1600Mhz CL9 http://ksp.co.il/?uin=27813&select=.1038..392..347..1957. זה משנה אם אני קונה קיט של זוג או שתי בודדים של 8 גיגה בנפרד? כי על פנוי הקורסייר הוא CL9 וגם יוצא זול יותר. …

20. Started by Fanatic,

היי כולם, קניתי מחשב חדש לאחרונה המאפיינים החשובים 1) מעבד i3-4150. 2) לוח אם GA-H81M-HD3 3) קירור Arctic Cooling Freezer 11 LP שניות בודדות לאחר הדלקת המחשב, דרך הביוס, ניתן לראות כי המעבד מגיע ל 90-100 מעלות בערך והמאוור מסתובב על 2000 סל"ד (שוב דרך הביוס, שהמחשב ב Idle !) כמובן המחשב נכבה מאוד מאוד מהר אחרי כמה שניות נוספות (ואם לא אני כיביתי אותו מסיבות ברורות) יש למישהו מושג מה הולך פה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? הערה: המחשב הורכב בחנות ונניח שהרכבה בסדר, אין לי גם משחה טרמית כדי לפרק ולהרכיב שוב את כל המערכת.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by fenix5545,

שלום,אני רוצה להחליף את המעבד שלי I5 2500K מיכיוון שהוא תקול רציתי לדעת איזה מעבד יש שפחות או יותר מתאים לתכונות שלו (חשוב לי אפשרות טובה לOC כמו ב2500K) וכמובן שתואם לתושבת LGA 1155 למרות שעד כמה שאני יודע הדור האחרון הוא 1150,לאיזה מעבד כדאי לי להחליף והאם מישהו מכיר מקום שמוכר אותו חדש במרכז (במידה ולא אקנה כניראה יש שניה או משו בסגנון) ושלא יהיו איתו צוור בקבוק עם שאר החומרה. מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור" מארז:thermaltake chaser mk-i מאוור: thermaltake 240MM כרטיס רשת של גיגהביט …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני מתעניין/מתלבט אולי בעתיד הקרוב/רחוק אולי לשפר את ביצועי המחשב שלי והשאלה האם החלפת לוח האם תשפר את הביצועים והאם כדאי יהיה לי לבצע OC? כרגע המפרט שברשותי מעבד Pentium 4 2.4C זיכרון: Kingston 512MB DDR 333 PC2700 X2 לוח אם: GigaByte GA-8PE667 ULTRA 2 דיסק קשיח פנימי: WD 120GB 8MB S.ATA כרטיס מסך: GigaByte GV-R9200-VIV0 AGPx8 כרגע עובד על AGPx4 כרטיס קול:SoundBlaster Audigy Platinum Ex כמו כן יש לי שתי דיסקים קשיחים חיצונים. בכל אופן השימוש שלי הוא בעיקר לתכנות עיצוב גרפי (בעיקר דו מימדי) עריכת וידאו וכמובן אינטרנט. האם יש טעם להחליף את לוח האם ללוח מתקדם יותר? (אם כן על איזה לוח מומלץ ללכת?) האם החלפה ללוח מתקדם יותר, שימוש בזיכרון מחובר במקביל וביצוע OC ישפרו את ביצוע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Oranl,

היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים