עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by D-Bang,

יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shay-h,

שלום .. יש לי - OCZ premeir 256/400 - X2 ב- DOAL CHANNEL רציתי להוסיף עוד כרטיס זיכרון נוסף .. (נניח 512) השאלה אם אני יכול להוסיף במקביל ולא יהיו היתנגשויות ? בעיות כאלה ואחרות ?!... תודה !

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by iveco,

הסתכלתי באתר של KSP ויש כמה אפשרויות : לינק : http://ksp.co.il/?select=1066..187 MX2 MX4 NOCTUA NT-H1 ZM-STG2 1. מה לקנות ? 2. כרגע על המעבד מרוחה משחה טרמית סינית HC-151 משחה שיבואן משתמש בה , נכנסתי לביוס ואלה הנתונים שאני מקבל , טמפרטורה מעבד 35-37 מעלות CPU TEMP , טמפרטורה " סיסטם " 34 , טמפרטורה ליבות 40-46 מעלות CORE TEMP השאלה אם כרגע הטמפרטורה של המעבד 37 בביוס במנוחה , באברסט רשום 33-34 מוזר , אם אני אשים משחה טרמית מותג יהיה שינוי גדול ? או פחות 1-2 מעלות ? ואם לא יהיה שום שינוי בין הסיני ל MX למשל זאת אומרת או הוכחה שהמשחה הסינית טובה ואיכותית ? במידה ואחרי המריחה של ה .MX או ה NOCTUA המעבד ישאר על 35-37 מעלות …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by McCohen,

שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא

6. דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה

7. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי לוח US58-UD5 ה CPU-Z שהביום שלי מ2008 ו1 הזכרונות שלי לא מזוהים יש לי שלישיה של 4 . ורשום לי מקסימום 8 גיגה . פתרונות ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי מה לפחד לקנות מעבד בTRAY??? בחנות WELLCOM אמרו שנשאר להם רק TRAY

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by i022052,

חיפשתי בכל מיני אתרים כדוגמת: ולא מצאתי אזכור. אני מחפש לדעת איזה מעבד חזק יותר בביצועים. האם: Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.0 GHz 925 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz או Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.6 GHz E2140 1MB BOX 64Bit 800MHz ומה זה אומר ההבדל ב cache?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Gnome,

מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שיהיה הרבה סאטה. חשוב לי 6 סלוטים של זכרון אבל לא חייב ושיהיה לא במחיר הכי גבוהה ולא נמוך משהו ממוצע וטוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי. יש לי מעבד מסוג I5 6500 ולוח אם Asus B150 pro d3 DDR3. הבנתי שעדיף שהזכרונות יהיו DDR3L עם מתח נמוך יותר מאשר DDR3 רגיל למעבדים של סדרה 6. 1. האם החול אם שלי תומך בDDR3L? 2. יש את הקיט הזה: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR3L 1600MHz CL10 Kit http://ksp.co.il/?uin=29056&select=.1038..392..796..1957. ואפשר לקחת זוג סינגלים של: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP Low Voltage 8GB DDR3 1600Mhz CL9 http://ksp.co.il/?uin=27813&select=.1038..392..347..1957. זה משנה אם אני קונה קיט של זוג או שתי בודדים של 8 גיגה בנפרד? כי על פנוי הקורסייר הוא CL9 וגם יוצא זול יותר. …

14. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים, ובהצלחה לכולנו!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי מעבד 1.6 של INTEL והוא לא עובד אבל הוא בסדר גמור מבחינה פיזית לא נשברה לו רגל או משהו הלכתי לחברה שקניתי מהם והם לא מוכנים להחליף את המעבד בגלל שאין עליו מדבקה(איך תהיה בכלל על מעבד מדבקה הוא מתחמם רצח לא או שהיא מיוחדת או משהו) דיברתי אם החברה שמפיצה את המעבדים איסטרוניקס והם אמרו שאם אין מדבקה על המעבד הם לא יכולים להחליף השאלה שלי היא 1 לא לכול המעבדים של INTEL יש אחריות 2 האם אני יכול לעשות משהו או שאכלתי אותה 3 ללכת לריב איתם ולהגיד להם שאני לא זז עד שהם מחליפים או שזה ככה בכול העולם ואין מה לעשות תודה לכול העוזרים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Dimer,

אני מרכיב מחשב חדש מבוסס AMD AM3, מחפש זיכרונות מתאימים, נפח 4GB, תקציב: עד 700 ש"ח גג, כמה שפחות, יותר טוב. אני מתכנן לקנות את PII 555 ולעשות לו OC עד 3.6-3.8GHZ. מעדיף זיכרון 1600MHZ. יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי הרגשה שדי מבאסת אותי שיש בעיה עם הזכרונות של המחשב (החדשים כמובן יש להדגיש) הם מופיעים במפרט האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרונות כמו שיש למעבדים ולGPUים למיניהם? ואם כן אפשר קישור ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Fanatic,

היי כולם, קניתי מחשב חדש לאחרונה המאפיינים החשובים 1) מעבד i3-4150. 2) לוח אם GA-H81M-HD3 3) קירור Arctic Cooling Freezer 11 LP שניות בודדות לאחר הדלקת המחשב, דרך הביוס, ניתן לראות כי המעבד מגיע ל 90-100 מעלות בערך והמאוור מסתובב על 2000 סל"ד (שוב דרך הביוס, שהמחשב ב Idle !) כמובן המחשב נכבה מאוד מאוד מהר אחרי כמה שניות נוספות (ואם לא אני כיביתי אותו מסיבות ברורות) יש למישהו מושג מה הולך פה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? הערה: המחשב הורכב בחנות ונניח שהרכבה בסדר, אין לי גם משחה טרמית כדי לפרק ולהרכיב שוב את כל המערכת.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. קניתי תמעבד הזה AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz ורציתי לדעת למי הוא משתווה אצל החברה המיתחרה אינטל. שמעתי שהמעבד חלש וכבר קניתי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. האמנם?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.