עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Money_Man,

שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני מתלבט כמה לקנות...

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ), הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד. לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך. אשמח לשמוע תגובות

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה

6. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by amnesia,

היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מתי kaby lake אמור להגיע לשוק בישראל? 2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7? 3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?

8. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3740&catcode= מחיר מפלצטי של 7000 שקל המעבדים האלה שווים משהו?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests

11. מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. <פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by X7-007,

אני מחכה לקנות מחשב חדש, ואני מחכה ל Socket + מעבדים חדשים. יש זמן מתי יגיעו ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by i022052,

חיפשתי בכל מיני אתרים כדוגמת: ולא מצאתי אזכור. אני מחפש לדעת איזה מעבד חזק יותר בביצועים. האם: Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.0 GHz 925 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz או Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.6 GHz E2140 1MB BOX 64Bit 800MHz ומה זה אומר ההבדל ב cache?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by eranir,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by naki,

זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. האמנם?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שימו לב כמה קר המעבד הזה הוא גם מגיע בקלות ל-3.1 GHZ על אויר קרור סטוק, תוצאות מרשימות בהחלט. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126558&highlight=brisbane

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המעבד שבנייד שלי. להלן הפרטים: יצרן : Emachines(היה של Acer) דגם : e732 אני לא אפרט פה יותר מידי, העלתי תמונות מCPU-Z שמראות את כל הנתונים הרלוונטים. מצאתי שהסוקט שלי הוא G1(או בשם המלא rPGA989) ואת כל המעבדים התומכים פה. הבנתי שלמרות שהסוקט זהה יכול להיות מצב שהמעבד לא יתאים. האם אתם יכולים לעזור לי עם זה? לדעת איזה מהם בטוח יעבוד עם הלוח אם שלי? וכמו כן איזה מהם מומלץ?(מחפש את הכי חזק ומהיר, כשיוצאים מן הכלל הן גרסאות האקסטרים בגלל שהבנתי שהן צריכות קירור מתאים). תודה רבה!

25. מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.