מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ובכן כחלק מרכישת המחשב החדש שלי אני כמובן צריך זכרונות חדשים. חיפשתי וחיפשתי ולבסוף מצאתי-2 אשר משכו את תשומת לבי. מדובר על הסטים הבאים: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-10666CL7D-4GBXH 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-12800CL9D-4GBXL העניין הוא שעל פניו אלה הם רכיבים הנראים מעולים מבחינת נתונים ומבחינת מחיר, לעומת זאת קראתי עליהם ביקורות מעורבבות, חלקן לחיוב וחלקן לשלילה. השאלה שלי היא למעשה האם יש למישהו כאן ניסיון עם רכיבים אלו ומה היא דעתו עליהם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחד האנליסטים המפורסמים טוען שב 2019 AMD תעבור את INTEL בעוצמת המעבדים בגלל שהיא כבר תעבור ל7 NM ואינטל עדיין נאבקת עם תהליך יצור של 10NM וממליץ ללקוחות שלו (מהגדולים בעולם אמזון,סמסונג וכו') להתחשב בזה בתוכניות העיסקיות שלהן, https://www.pcgamesn.com/amd-surpass-intel-cpu-performance-2019 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מוגש באהבה לידידי אור כהן: https://world.taobao.com/item/570930966258.htm?spm=a21wu.10013406-tw.0.0.dee61a216H431y
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם מהירות ביצוע הפעולות והרכיבים במחשב (כמו ההארד דיסק לדוגמא) במחשב תגבר?+עבודה במשימות רבות,באותו זמן ביחד תגבר? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=27898 האם בלוח האם הזה(Z-170A) יש כרטיס רשת אלחוטי? אם לא האם ניתן לקנות כרטיס רשת בחיבור חיצוני?(ללא צורך בהרכבה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הולך בקרוב להחליף את המעבד ולוח האם שלי(עדיין לא סגור על הדגמים אבל זה כבר דיון אחר). עכשיו לפי מה שראיתי במידה ואני קונה מעבד מהדור החדש 7700 יהיה על הלוח אם להיות משודרג לגרסה העדכנית ביותר שלו כדי שהוא יתמוך במעבד זה. השאלה שלי בעצם היא: במידה ואני מקבל לוח אם עם גרסת bios לא עדכנית אני יכול לבצע עדכן ישירות עם המעבד החדש? גם כאשר הקשוחה(הישנה) של הbios לא תומכת בו עדיין? או שעלי לבצע עדכון קשוחה כאשר מותקן מעבד נתמך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לפי ההשוואה הבאה: Northwood 533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus, but they will cost a lot) L1 cache = 8k L2 cache = 512k SSE2 Hyper Threading I Presscot 800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus) L1 cache = 16k L2 cache = 1M SSE2 + PNI (Presscot New Instructions) Hyper Threading II אתם יכולים לראות שהפרסקוט הוא באמת KICKASS ביצועים הרבה יותר טובים מהנורטווד... יגיע עם הסוקט החדש: Socket T כלומר בלי פינים מבוסס על מגע כמו הטאג'ס... ויתן ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר טובים באוברקלוק (לא רק לפי נתונים אילו) עם הקירור המתאים כמובן... *בנתיים בכל מקום אמין שקיבלתי פרטים עליו היתה כתובה מילה אחת "Revolution" !!! עכשיו אני בנתיים…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני עושה סקר מה לדעתכם יותר טוב לפניש אני קונה . DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ABIT AN8 ULTRA תנו חוות דעת. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני אקח את הלוח אם Abit-ip35-e אז יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס HD4850, מפני שהלוח לא תומך ב-PCIE 2.0... אז יוכל להיות לי צוואר בקבוק בגלל זה? אם כן זה יהיה גדול ונורא? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
B150M-A LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ₪ 373 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B150M-A H110 - 2x DDR4 up to 32 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB 3.0 - 8x USB 2.0 - VGA - DVI - HDMI (1.4) - S/PDIF - Realtek GbE - mATX (22.6x17.4cm) ₪ 292 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H110M-S2H אני מבין שביקר יותר, יש יותר USB3, כי אתה משלם יותר שווה אתה מקבל יותר. ביקר יותר בטח יש גם יותר חריצים להרחבה, אני לא מבין בזה אלא היגיון בריא. אבל האם יש הצדקה ללכ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שE7400 נקרא CORE 2 DUO , וE6300 נקרא Pentium Dual-Core מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותנו מחשב סלוני שכבר תקופה ארוכה עושה בעיות, זה התחיל בלוח אם שנשרף והוחלף ונמשך בעוד כמה וכמה בעיות כך שקיבלתי החלטה להחליף את השלושה. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, מחובר לרסיבר וממנו לטלוויזיה. חשוב שתהיה יציאת hdmi בלוח. מכיוון שהרבה זמן לא יצא לי לגלוש ולהתעסק בדברים האלה אני לא יודע עם הבחירות שלי נכונות: מעבד אינטל Intel Pentium G4400 3.3Ghz 3MB Cache s1151 - Box 320 לוח אם Asus H110M-A LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMi 370 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 4GB DDR4 2400Mhz CL14 140 סה"כ 830 באילת 710 אני קונה באילת כנראה. הם התווספו למארז קיים של antec nsk 2480 ולדיסק קשיח 1…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-