מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?uin=27898 האם בלוח האם הזה(Z-170A) יש כרטיס רשת אלחוטי? אם לא האם ניתן לקנות כרטיס רשת בחיבור חיצוני?(ללא צורך בהרכבה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל משיקה את סדרת המעבדים היעילה ביותר שלה מעולם - ה-Core M שמיוצרת בתהליך 14 ננו-מטר חדשני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-core-m-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-14-%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/
-
- 48 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? האם אמורה להיות מנורה קטנה דולקת גם שהמחשב מכובה? המנורה נמצאת ליד החיבור לספק והיא דולקת נונסטופ כשזה מחובר גם שהמחשב מכובה. לא שומעים את הצפצוף של הביוס בזמן העליה. חוץ מזה הכל נראה עובד פיקס.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מתכנן קניה סתם מתעניין מה יש. תודה לעוזרים :-*
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.... ברצוני לרכוש מעבד I3 540 וניסיתי למצוא לוח אם מתאים ואז ראיתי במדריך של הפורום שמסביר שהמעבד צריך להתאים ללוח לא רק בסוקט אלא גם ב-Chipset הבנתי שיש H55, P55 , H57 ו-Q57 ואני מבובל אני לא רוצה לקנות ואז להבין שאין בכלל תאימות.. אנא עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי לקנות ? השימושים בעיקר זה גיימינג
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנחנו מתקרבים להשקת התושבת המדוברת ביותר בכל הזמנים מבית AMD, ואתם מוזמנים להצצה ראשונה ללוחות האם המכילים את AM4 ושלל הטכנולוגיות החדשות שממתינות לנו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה יש לי לוח אם דגם GA-Z87P-D3 GIGABTE כרגע יש מעבד I3-4130 3.40 סידרה ציפ 1150 אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים עליו את הסידרה של 1151 ??? פשוט אני רוצה לשדרג את המעבד . ל I5
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב להחליף את המעבד ולוח האם שלי(עדיין לא סגור על הדגמים אבל זה כבר דיון אחר). עכשיו לפי מה שראיתי במידה ואני קונה מעבד מהדור החדש 7700 יהיה על הלוח אם להיות משודרג לגרסה העדכנית ביותר שלו כדי שהוא יתמוך במעבד זה. השאלה שלי בעצם היא: במידה ואני מקבל לוח אם עם גרסת bios לא עדכנית אני יכול לבצע עדכן ישירות עם המעבד החדש? גם כאשר הקשוחה(הישנה) של הbios לא תומכת בו עדיין? או שעלי לבצע עדכון קשוחה כאשר מותקן מעבד נתמך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/thread...5#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/thread...3#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא שזה כזה מפריע לי אבל אני מתחיל לחשוד שהלוח אם מהווה פה בעיה. גם לגבי הכונן דיסקים, היה לי את התופעה לפני שנה בערך והפסיק, ועכשיו התופעה של הכונן שוב הייתה ונפסקה.. לא יודע, למחשב יש מצבי רוח משלו.. מה דעתכם? עכשיו, אם אקנה לוח זה אומר שלא אוכל ג…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, את השאלה כבר שאלתי בכותרת... אבל יש לי עוד כמה שאלות שאלות, אני יכול לדוגמא אם יש לי 128 זכרון במחשב להוסיף עוד 256 או שאני חייב להוסיף כרטיס דומה במהירות שכבר יש לי.. ונכון גם יש כל מיני מהירויות mhz לכרטיסי הזכרון... זה משנה סתם דוגמא אם יש לי 128 133mhz אני יכול להוסיף לו 256 400mhz או שזה חייב להיות דומה? עוד דבר, מה יקרה אם אני יתקין אקס פי כאשר יש לי 128 זכרון פנימי, זה יעבוד אבל בצורה איטית או שבכלל לא יעבוד. ואחרי שחיברתי את הזכרון הפנימי צריך לעשות משהו במחשב או שזה לבד נקלט וזהו? מצטער על כל השאלות אני פשוט לא מבין בזה כל כך.... תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-