מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חיפשתי בכל מיני אתרים כדוגמת: ולא מצאתי אזכור. אני מחפש לדעת איזה מעבד חזק יותר בביצועים. האם: Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.0 GHz 925 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz או Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.6 GHz E2140 1MB BOX 64Bit 800MHz ומה זה אומר ההבדל ב cache?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט כמה לקנות...
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hwupgrade.it%2Farticoli%2F1193%2Findex.html&langpair=it%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools ביצועים מעולים! נחכה ונראה איזה תוצאות יהיו בהמשך...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברכישת מחשב חדש, מה המהירות המקסילית של הזכרון שצריך לבחור? האם לפי הנמוך מבין המוצהר בין המעבד, לוח האם והזיכרון עצמו? למשל במעבד i9 core 14900k כתוב שהוא תומך בזיכרון Up to DDR5 5600 MT/s, והi9 ultra 285 כתוב - Up to DDR5 6400 MT/s. אז אין שום סיבה לרכוש במהירות גבוהה יותר? כמו כן, לוח Z790 של חברה מסויימת תוך עד DDR5 7200(OC) או Z890 כתוב עד DDR5 9200(O.C). אז זה לא רלוונטי בגלל המגבלה של המעבד? אני מבין שאולי כדאי זיכרון קצת יותר מהיר ולא שמגבלת המעבד/לוח תהיה המהירות המקסימלית שלו, ושגם ככל שהמהירות של הזיכרון גבוהה יותר ככה זמני התגובה שלו פחות טובים, ולכן הההתלבטות. ולמה בכלל מוכרים זכרון במהירות כל כך גבוהה? ולאחר כל מה שכתבתי לעיל בקונפיגורציה הבסיסית, מ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/
-
- 48 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870) בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...) תודה נשמות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח B660 אבל אני רואה שיש כמה דגמים של אותו הלוח. האם יש דגם מסוים שמומלץ לסדרה 12?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-