עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לדעת אם זיכרונות DDR II פועלים על מחשבים שמבוססים AMD (מעבד AMD) כי אני זוכר שפעם לא היה אפשר DDR II היה אפשר רק DDR הראשון ונסכנסתי למפרטים המומלצים ושם משלבים AMD בDDR I ולא בDDRII . לכן אני שואל אותכם האם אפשר להפעיל זיכרונות DDR II על משחב עם מעבד AMD שיש לך לוח אם שתומך בDDR II במחשב ?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by AmosC,

מה דעתכם על הלוח INTEL 946GZ שבזיגזג? הוא מופיע ברשימת הלוחות תומכי קונרו, וכולל כרטיס מסך ו-FW. באתר של למיר ראיתי לוח אינטל 965 במחיר דומה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 - מה דעתכם גם עליו?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by almog333,

אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  4. יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by lmlm,

אני בדילמה. נשאר לי רק לבחור לוח אם ואני מתלבט בשתי לוחות אם: DFI Infinity 975X for LGA775 ו Asus P5B הרגיל. מי ייתן לי יותר חופש בOC?, מי יתן לי עבודה שוטפת עם המחשב (מחשקים,תוכנות,ישומים וכדומה) יותר? נ.ב שניים באים עם תמיכה בקונרו מלתילה כן? תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by Dan1919,

667 בCL4 עדיף מ533בCL3,אז זה אומר שעדיף 800 בCL5 מאשר 667 בCL4 לא? שאלה די קשה..

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני מעדיף מחנות שנימצאת בטקסס תקציב עד200$ ובשקלים עד 1300 יש עדיפות ל2gb אני עושה oc!! אבל קחו בחשבון שאני לא יכול לתת יותר מ3v לזכרונות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  11. Started by orengreen,

Hello, first of all, I apologize for not writing in hebrew (I'm using a non-hebrew keyboard, but you can write in hebrew) and telling you guys what a great site this is!!! I need to buy a new motherboard (+CPU) and a new video card. I'm looking for something that is not "top of the line", because I don't want to pay so much, so I'm looking for something just one level below the best. I am a gamer, but not really heavy, and I'm not going to do overclocking. What combination (motherboard+CPU) do you think I should buy? Also, my memory sticks (DDR-SDRAM PC-3200/400) are still good, so if I can keep them that would be good. They are both 512MB. Finally, I know this i…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by penny1,

סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by ראובן,

??

• 12 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by jeger01,

בנתיים רוב הלוחות האם שתומכים בקונרו הם 1000+. מתי יצאו לוחות ב 700,800,600? האם הם יבואו במלאי הראשון של קונרו?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Odedb52,

שלום! קניתי לא מזמן כרטיס מסך וזכרונות חדשים... ((Gigabyte Geforce 6600GT 128mb AGP + Kingston HyperX 1GB (512x2) עכשיו המעבד והלוח יחסית ישנים (ראו מפרט) וחלשים.. אני לא רוצה להשקיע המון כסף פשוט במשהו יותר טוב ועם ביצועים יותר טובים ממה שיש לי עכשיו..... אין לי ממש תקציב אבל אני לא הולך להוציא כמה אלפי שקלים....... (5K - 6K) אם למישהו יש הצעות כלשהן... תודה מראש... עודד ב.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

כל הביקורות עד עכשיו התמקדו בביצועים תחת מהירות סטוק החבר'ה בטום החליטו לבדוק מיהו מלך הגבעה אחרי אוברקלוק מקסימלי תחת קירור סטוק http://www.tomshardware.co.uk/2006/08/02/thg_tuning_test_uk/

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by VortexD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14277 שני הפריטים הם DDR2 800mhz אבל מה ההבדלים ביניהם (חוץ מהמחיר ) והאם שווה להוסיף את ה600 שקל האלה בשבילהם?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  18. Started by lhadad,

שלום , יש לי מחשב P4 1.8 G 512M SDRAM 133 אני לא בדיוק יודע את סוג לוח האם רק שהוא של אינטל , יש שלושה מקומות לחיבור זיכרון שניים כבר קימים כל אחד 256, קניתי כרטיס זכרון נוסף אך כאשר אני מחבר המחשב לא עולה ולאחר מספר שניות מתחילים צפצופים עד שאני מנתק אותו מן החשמל . מה עושים חברי אני זקוק לזכרון להרצת תוכנה חשובה ??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by the godfather,

עד עכשיו הבנתי שאסוס עם ה-P5W DH DELUXE אבל עכשיו בנתי שיצא אחד של גיגה בייט האם הוא יותר טוב מישהו יכול להביא ל השוואה בינהם? ??? בבקשה אני מת כבר לקנוט וכל יום יוצא משהו חדש

20. צמד DUAL של DDR2 800MHZ אמורים לעבוד ב1600MHZ בגלל שהם DUAL? תודה לעוזרים. .swg

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. אהלן חברים. המליצו לי פה על המעבד 3800+X2 של AMD (אמרו לי שהוא יותר טוב מה930)ויש לי כמה שאלות: 1.הוא באמת יותר טוב מה930 של אינטל?כי זה המעבד שתכננתי לקנות. 2.איזה מעבד הוא מפה http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp? אם זה השני אז יש לו רק 2 GHZ =\זה כלום.איך זה יכול להיות יותר טוב? 3.אם אחרי כל השאלות האלה אני בכל זאת ילך על הAMD,אז אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם שבערך בטווח המחירים של הלוח הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1531 שתומך באינטל בלבד. יש אפשרות לחריגה של עד 700 שקל,העיקר שיהיה לוח טוב שיתמוך בשדרוגים עתידיים (לא,לא לקונרו). *ד''א,המעבד\לוח חייב להיות מסקייPC תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by pC gUy,

WHAT DO U THINK ABOUT ASUS M2n-E? its agood motherboard?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  23. ???

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by raYo,

שלום. יש לי לוח אם מדגם IS-10 של ABIT. אני רוצה לקנות הארדיסק SATA והייתי מעוניין לדעת אם הלוח אם תומך ב - SATA 2 או רק ב - SATA הרגיל. במה הוא תומך?

• 3 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.