עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים אני לא מבין דבר בכרטיסי מסך או בכלל בחומרת מחשב, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר 2 מסכי מחשב (VGA/DVI) ומסך טלויזיה 50" (HDMI) יחד ובנוסף להריץ משחקים גם על רזולוציות גבוהות (אני מאוד רוצה לשחק על המסך טלויזיה) (אני לא גיימר מטורף אבל מדי פעם משחק BF4 וכו') בנוסף, הבנתי שאם כרטיס מסך מתקדם אני אצטרך גם לקנות ספק כוח מתקדם יותר, אני כרגע עם NVIDIA GeForce GTS 450 ועם ספק כוח 400watt - האם אצטרך לקנות גם ספק כוח חדש? אם כן, תוכלו להמליץ לי איזה? לא יודע אם זה חשוב לשיקולים של בחירת כרטיס אבל לוח האם שלי הוא: GIGABYTE H67MA-D2H-B3 וכמובן שאשמח לפתרון הזול ביותר שאפשר למצוא לנ"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by Baz34,

האם ניתן להגדיל זכרון בכרטיסי מסך האופן כללי וספציפי לגבי הכרטיס הנ"ל (החלפת רכיבים קיימים או תוספת לרכיבים שאולי לא מורכבים)? תודה מראש למתייחסים

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  6. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. מוצגות בקישורים תמונות שמציגות את ההבדלים באיכויות בין סוגי הפורמטים השונים. תמונות קטנות: http://plastik.hu/2006/12/07/comparison-between-xvid-dvd-hd-720p-and-hd-1080p/ תמונות גדולות: http://plastik.hu/media/irobot-4fele.jpg

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. 1. מחיר נמוך ככל האפשר 2. לא משתמש בזיכרון המחשב. 3. DVI 4. עדיף 256M 5. עדיף DDR2 אולי זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2219 תודה מראש, TMP

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by G mode,

שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guynemni,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000

13. Started by gaga1234,

http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by megaPipe,

well אני לא ממש מתמצא בדברים האלה אבל יש לי 2 שאלות לגבי הכרטיס xfx6800 על כמה מעלות הוא אמור להיות..?( אצלי- 60 מנוחה 67 מאמץ) כמה הוא אמרו לקבל ב3Dmark05 ?(קיבלתי 3470) זה חשוב אז בבקשה!!!!

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF? מה המומחים אומרים...?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  16. מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  17. לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  18. אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  20. שלום, אני בונה מפרט למחשב. שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI עם זאת אני כמעט ולא עובד ב 3DMAX, האם יש כרטיסים נוספים שעובדים ב OPEN GL? בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Holography,

שלום, הוצאתי מהמחסן את המסך הישן שיש לי,אני רוצה לחבר אותו למחשב שרת שיש לי. שמתי לב שהפינים של הכבל התעקמו,האם ניתן לסדר את הפינים מחדש?ואיך? והאם זה שחסרים 2 פינים בכבל יגרום למסך לא לעבוד? או שצריך לקנות כבל חדש לגמרי?ואם קונים כבל חדש איך מחליפים את הנוכחי? כי הכבל יוצא מתוך המסך... *שימו לב שזאת יציאת מסך דיי ישנה,והיא נכנסת לכניסת IOIO* אני יודע שלא רואים את הפינים,אבל צלמתי כדי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  22. חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by Mohican,

ASUS V8460 Ti4600 ULTRA TD 128Mb מול Radeon 9500 Pro מבלי להתייחס למחירי הכרטיסים: על הנייר - מי מהם יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.