כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לאור המשחקים שקיימים השוק איזה כרטיס מסך יכול לסחוב את כולם על (כל המשחקים) 1024\1280 כל הפלטרים הכל הכל הכל? מסך 17
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רזולצייה משחק 1024 על 768. זכרון 2gb e6400 מערכת הפעלה vista/xp אני צריך כרטיס עד ה1000 שקל בערך. אני זקוק לו לחצני שנה בערך פשוט מתגייס עוד חצי שנה. כרגע יש לי 7600gs.
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אוקיי אז כככה הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (גפורס MX 400) כבר נהרס לגמרי לא רואים כלום בקושי מרוב התישתושים שלו.. יש לי אותו איזה 5 שנים.. הגיע הזמן להחליף למשהו יותר חדש ומתקדם אשמח אם תוכלו לימצוא לי כרטיס מסך מומלץ עד 700 ש"ח לשחקים מסדרת ג'פורס+חוות דעת אישית במידה ויש.. תודה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכולם זקוק להמלצה לכרטיס מסך לשימוש משרדי באפיק AGP ,במחיר זול. רק לצורך שימוש משרדי. בתודה מראש שי תקציב עד 200 ש"ח ועדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הבא (AS IS/מותג לנובו) http://www.misco.ie/Product/194971/Lenovo-ThinkCentre-Edge-72-Tower-PC-Intel-Pentium-G640-2GB-250GB-Windows-7-Professional-1-Year-Warranty אני מעוניין להחליף לו ספק כוח (הנוכחי 280W) על מנת להתקין בו כרטיס מסך שיחזיק מסך 27" ברזולוציה 2560X1440 + מסך נוסף (22" 1680X1050). חשבתי ללכת על ספק כוח כמו זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 אלא אם כן יש יותר טובים/זולים שיחזיקו כרטיס מסך טוב. וכמובן שאני צריך לדעת איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות. השימוש העיקרי הוא עבודה - פוטושופ (לא כמעצב), ועבודה משרדית רגילה יחסית. העבודה היא בתחום התכנות. לא יהיו משחקים או דרישה לגרפיקה כבדה (תלת מימד וכאלה). המטרה היא לתק…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים. והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח -Epox 4PDAI 478 מעבד - אינטל פנטיום 4 2.8 800Mhz. זכרונות - 512MB DDR שני סטיקים של 256 כל אחד 3200/400 מתוצרת מושקין. וכרטיס מסך מדגם radeon 9600 pro שעד עתה שירת אותי נאמנה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקלים. קראתי באתר את הביקורת על ה-6600GT של אלבטרון והוא נראה לי כמו הפיתרון האידאלי אבל במסגרת התקציב שלי אני מניח שיש מצב לכרטיס יותר חזק. א. על מה אתם ממליצים בהתחשב במערכת שיש לי ובמסגרת התקציב כשהמטרה היא כמובן משחקים? ב. איזה יצרן מוכר את הכרטיס הכי חזק במשפחת ה-6600GT? בנדלים חשובים לי פחות. מה שחשוב לי זה החומרה עצמה.
-
- 71 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מסך "17 - בעלות של כ- 1500 ש"ח . המסך שלי הוא של אימאה - והוא עושה המון בעיות ומחר הוא כנראה יוחלף - אין לי בעיה להוסיף גם יותר כסף העיקר שיהיה אמין וטוב - ועם שירות תיקונים בארץ אמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
על איזה מסכים אתם ממליצים התקציב הוא סביבות ה 700 מסך "17 שטוח.....
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-