עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by netanelam,

תשמע איזה כרטיס מסך עדיף יותר? ואיזה כרטיס מסך יפעיל יותר טוב את GTA IV?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מתישהו בשלושת החודשים הקרובים. אני צריך אחד שיחזיק את השנתיים הקרובות. אני צריך גם תמיכה ללינוקס (SUSE). אז חשבתי על ה- HD4870 או ה- HD4850 בגרסת ה- 1GB (כי יש לי ספק כח 500 והבנתי שה- 4890 לא בטוח יעבוד), עכשיו נשאלת השאלה האם לחכות עוד איזה חודש או חודשיים ולתת למחיר לרדת... מבחינת צרכים אני מתעסק קצת בגרפיקה והייתי מגדיר עצמי כגיימר בינוני. אגב, אולי עדיף nvidia בכלל? הצעות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Ancient1,

מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

ראשית, נודה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה הזאת, כאן או בפורום לוחות אם. אז תשבצו אותה איפה שיבאו למנהלים לשים שנית קארתי שיש תקן חדש לכרטיסי מסך: pci-express, אז כדי לעשות קצת סדר בבלאגן בראש שלי מי מוכן לעזור לי להבין את ההבדלים מבחינת מהירות ורוחב פס? pci, aisa, agp...

9. Started by עמוס ז,

שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by DeadByDawn,

הייתי מעונין לדעת האם מסך LCD צורך פחות חשמל מ CRT? ופי כמה פחות?? (אם בכלל). השאלה שלי נובעת משיקולים של בריאות המסך. ישנם ימים (כמו יום שבת) שאני הרבה זמן מול במחשב...בעיקר ללימודים. ואני נעזר במחשב,כדי לעלות שאלות לפורומים. שאני רוצה לעלות שאלה אני סורק אותה ומעלה... ולפיכך אני נדרש להדליק את המסך. זה יכול לקרות בין 5-10 אפילו יותר הדלקות ביום(!). לדעתי לא בריא. האם להשאיר אותו דולק בימים כאלו?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by sos!!!!!,

בסוף קניתי את hd 4850 שהמלצתם לי היזמתי אותו והוא אמור להגיעה בסוף השבוע בינתיים אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן בישבילו והאתר של ati מבולבל לגמרה ואין לי מושג מה מתאים ומה לא(אני רגיל לשל ניווידיה הרבה יותר נוח) ה ווינוס שלי הוא xp home edition זה הכרטיס שלי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400

12. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by arbily,

יש לי שני כרטיסים ורציתי לשאול אם ניא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש, לעשות זאת עם שני כרטיסים או לנתק אחד ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by bigman84,

קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by iPsych,

יש לי התלבטות בקניית מסך. המסך הנוכחי שלי סובל מבעיות גיאומטריה קשות ובלתי ניתנות לריפוי, אי לכך ובהתאם לזאת מצאתי תקציב של בערך 2000 ש"ח למסך. עכשיו, המסך צריך להיות לפחות 17", ואמור לשמש לעבודות גרפיקה, מעט משחקים, סוגים שונים של וידאו (סרטים), ועבודות משרדיות שונות. בהתחלה חשבתי על LCD, אבל בכל דיון פה הדעות חלוקות, כנ"ל לגבי CRT. מצב העיניים שלי גם ככה לא משהו, והעדיפות היא לגבי LCD, ככה שהייתי שמח לדעת עד כמה ההבדלים בין CRT לLCD גדולים. אשמח לקבל המלצות (וכמובן שאשתדל להסתכל על המסך בעייני שלי בשביל להיווכח באיכויות שונות). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by born_blue,

איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by SmurFin,

מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לא מכיר כרטיסי מסך שמותאמים לעבודה ספיציפית עם תלת ועוד שאלה כרטיסי פיזיקה קשורים לתלת מימד ?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.

22. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. ד"א, המעבד הוא 2.6 אם מישהו צריך לדעת..

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  23. הראשון: NVidia GeForce 7300GS 256M השני: GeForce7300LE 128 upto 512 אני יודע ששניהם לא משהו אבל איזה מהם עדיף? ומה זה up to 512? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  24. טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by amitaihasnes7,

שלום איזה מבין הכרטיסים הללו יותר טובים (7600gs vs 6800gs)? בתודה מראש לעונים וללא עונים?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.