עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CRYSMAN,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר יש לו במחשב כרטיס מובנה אני מאמין שהלוח אם שלו הוא G31 או משהו כזה כי המעבד הוא E5400 אני צריך את שהכרטיס יהיה עם יציאת HDMI כי לLCD שלו יש רק כניסות HDMI אין VGA מחפש את הכרטיס הכי זול ופשוט שיש כי השימושים הם רק אינטרנט סרטים סרטונים.. (כרגע כרטיס מובנה ועושה את העבודה ! ) תודה לכם, לילה טוב

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by MasterOr,

אז ככה יום רביעי מגיעה הSAMSUNG A650 ואני מחפש לקנות כרטיס בשביל לשדר אליה סרטי 1080p אז ככה המפרט שלי די חלש כמו שאתם רואים, אז השאלה אם קנייה של כרטיס מסך חדש(חובה שיכלול HDMI) יספיק? אם כן איזה כדאי לי, השימוש יהיה ברוב לשידור סרטים כי משחקים אני משתמש בPS3

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by hike101,

שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by erap129,

אני בינתיים חשבתי על 3 אופציות: 1- 7600GT של ASUS ב1150 ש"ח 2- 7600GT של EVGA או GIGABYTE ב1030 ש"ח 3- 7600GT של POINT OF VIEW ב930 ש"ח אני רוצה את התמורה הכי טובה לכסף שלי..ואני יכול לקנות כרטיס מסך רק מKSP אז אשמח לעזרה תודה D:

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  7. למה AMD מייצרים ליבות גרפיות חזקות כמו HD6970, ואז מגבילים להן את הביצועים ומוכרים במחיר יותר נמוך (HD6950)? איך זה משתלם להם יותר מלייצר את הליבות הגרפיות ל HD6950 עם פחות מעבדים מאוחדים מלכתחילה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by yariv12,

שלום! אני משחק בקונטר סטרייק 1.6 לפני 3 חודשים בערך היה לי fps 100 וping נמוך וכיום יש לי בקושי fps 40 ופינג שמדלג בין 40-60 שאפילו מגיע למצבים של 90. אומרים לי חלק שהכרטיס נשרף יש מצב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Forest14,

מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה

11. Started by yellowblood,

אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה/דריוורים שמאפשרים OC לVOODOO3? ראיתי פעם כאלו אבל אני לא זוכר איפה. ובכלל, מה המהירות של הכרטיס הזה (גרסאת 2000).

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  13. יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?

14. Started by odedra,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RoadKill,

מחפש lcd 17 טוב בתקציב של עד 2000 שקל. תודה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by snapdragon,

האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  18. אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים

21. Started by Access Denied,

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???

22. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות עבור dell 24 ? בהתחלה השתכנעתי מהפורום כאן לקנות 8800GTS ויש כאלו שאמרו שאני צריך את הGTX שיקר ממנו בכ1000 ש"ח. האם עם המסך הזה אני יכול בכלל לקנות משהו יותר זול ? השימושים הם משחקים וסרטים. תודה מראש מנו

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  25. והאם זה ישפעיה לטובה על המעלות . נו רציני חברה מה אף אחד לא יודעה ?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.