כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי 7100gs 128mb אני רוצה כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים טובים אתם יודעים משהו בסגנון של 8600 ו8800 אני לא יודע אם יש לי מספיק אבל בעיקרון יש לי 820 שקל אבל השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול להריץ כרטיס מסך אם יש כזה דבר בכלל זה המפרט המחשב סך הכל די חדש אני יודע 8 חודשים משהו כזה יש ליpci-e x16 ווינדוס וויסטה ודרך אגב אין לי בעיה גם כרטיסים של raidon כל ה hd3860 והאלה לא יודע אם כתבתי משהו שקיים בכלל העיקר שיעמוד בתקציב של 820 מקסימום חריגה עד 900 (אני ישכנע את אבא שלי 80 שקל) CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Biostar 945GZ Micro 775 SE (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video,System Memor…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי ה SAMSUNG 793MB על המטליות של DR BYTE כתוב: "לא מתאים למסכים עם ציפוי כרום" לאיזה מסך יש בכלל ציפוי כרום?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים 8800GT (שניהם של Sparkle) אחד מומהר: "oc calibre" בערך 12-15% יותר מהיר בתדרים Core Clock 675MHz Memory Clock 2000MHz Memory Type 512MB GDDR3 Memory Interface 256-bit Stream Processors 112 Shader Clock 1728MHz Bus Type PCI-Express 2.0 RAMDAC 400 MHz השני לא מומהר וגם יותר יקר - אבל עם 1024MB זיכרון (!!!) במקום 512 Core Clock : 600MHz Memory Clock : 1800 MHz Memory Type : 1024MB GDDR3 Memory Interface : 256-Bit Shader Clock : 1500 MHz Bus Type : PCI-Express 2.0 RAMDAC : 400 MHz מה עדיף? האם יש יתרון לתוספת זיכרון בשנים הקרובות? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים, ברשותי מחשב די וותיק (בן משהו כמו 5 שנים) בעל המפרט הבא: Core i7 950 - דור ראשון - בתדר של 3 גיגהרץ (כמובן 4 ליבות) 16 גיגה של זכרון ddr3 Radeon HD5870 ספק כח של Sapphire בהספק של 630W (אם אני זוכר נכון... מה שבטוח מעל 600) SSD של Transcend בנפח 256 וכמו כן (כמובן) מספר דיסקים קשיחים חלקם חיצוניים וחלקם פנימיים כל זה מחובר ל3 מסכים כאשר שניים מהם בעלי רזולוציה של 1920x1200 והשלישי הוא 1280x1024 (לא קריטי לדיון שלנו כ"כ...) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמחשב אולפן - תחנת עבודה ליצירת מוזיקה. ככזה ממלא את תפקידו כראוי ואין לי (לפחות כרגע) צורך במשהו חזק יותר. שימוש המשני של המחשב (כפי שניתן להבין מכרטיס המסך...) הוא לגיימינג …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך דק 17', אין לי מגבלת תקציב, אבל כמובן אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא אינטרנט אופיס וקצת סרטים, אני לא משחק במחשב אף פעם. כרטיס המסך שלי הוא ישן יחסית ולכן אין לי יציאות דיגיטאליות . האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE 710 ב 2450 ש"ח או להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה LG ? האם כדאי לקנות את ה VIEWSONIC VP שהוא יקר ב 700 יותר.?\ קחו בחשבון שהצרכים שלי מאוד בסיסיים ואין לי צורך במסך פגז
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שיש כרטיסי מסך בעלי יצאת טלוויזיה יותר איכותית טפחות איכותית מה שאני רוצה לדעת באיזה כרטיסי מסך היציאת טלוויזיה נחשבת ליותר איכותית ב ATI או ב Nvidia והאם יש הבדל בין כרטיס לכרטיס
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אני יודע אם כרטיס מסך יתאים ללוח אם ולגודל של המארז?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת : תמונה : דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות? וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-