עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by joelittle,

שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by talhashahar,

יש לי כרגע כרטיס מסך nvidia 430 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק. גודל מסך שלי הוא :22 אינצ' ואני מועניין להריץ משחקים חדשים על איכות ממש גבוה כמו: Unreal 4: Engine Games The Elder Scrolls online Assasin's Creed 4: Black Flag Call of duty החדש Dark Soul 2 וכו יש לי מעבד i5 2400 ו4 gb זיכרון (אם צריך אני יכול לשדרג ל8 GB) אין הגבלת סכום (אבל לא מתכוון להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך) . תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by smtm,

התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by oren99,

יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אני רוצה להקליט סרט מהוידאו למחשב לכן אני צריך מתאם כזה מאיפה ניתן בכלל לקנות דבר כזה ? רצוי באיזור רעננה...

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by RJ1,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר(בזמן שבו יתחילו לבוא המשחקים השווים..) וגם בנתיים המחירים ירדו קצת ככה שיהיה אפשר לקנות את אותו מחשב רק זול ב500 שקל מעכשיו... בקיצור חשבתי ללכת על הGeForce 8600GT כי הבנתי שה8600GTS זה בזבוז כסף ואין הפרש ביצועים גדול(נראה אולי אם המחירים ירדו בהרבה אני יחשוב על 8800 GTS). אבל במחשבה שנייה אולי כבר כדאי לחכות לR650 שבתקווה, ותקנו אותי אם אני טועה, יעלה אותו דבר ויתן ביצועים עדיפים?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by zahi74,

פישששששששש הכרטיס הזה מצליח להפתיע http://www.vr-zone.com/?i=5309 בסוף הוא יחשב לכרטיס יותר מוצלח מכרטיס 8800GTS ? אני עם 8800GTS 640MB הגעתי 9600 ב-3DMARK06 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום הכרטיס מסך הנוכחי שלי תופס לי סלוט PCIex16 שאני רוצה להשתמש בסלוט הזה עם כרטיס אחר זמנית לכמה חודשים ולכן אני מחפש כרטיס מסך זול עם חיבור PCIex1 או PCI . חיפשתי קצת ברשת ומצאתי את הכרטיס Sparkle - SX84GS256D2L-DPPSparkle - SX84GS256D2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX84GS256D2L-DPPx1x1 האם הוא יעבוד עם הלוח אם שלי? יש לכם המלצות אחרות? תודה יניב

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shlomo1441,

שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. איזה כרטיס מסך זול מומלץ ל: 1. יישומים משרדיים 2. סרטים 3. DVI 4. מסך רחב 22" 5. לא מתחמם 6. למחשב ישן בן 6 שנים (לא זוכר איזה slot יש לו) דגש - לא צריך תמיכה במשחקים, או רק משהו מינימאלי.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה

20. Started by ziv_tt,

אהלן, מחפש כרטיס מסך חדש למחשב הישן: Amd athlon x2 5000+ 2GB ADATA DDR2 800MHz ספק כוח: Zalman ZM500 מסך: Viewsonic 19" vp930b המטרה היא שתהיה האופציה לשחק בכמה שיותר משחקים עדכניים ( אם הדבר יתאפשר עם החומרה הנ"ל). תודה

21. Started by roei88,

אני מתלבט בין המסכים Mag 796FD LG F700P Mag 996PF אני לא צריך מסך עם איכות בשמיים, כרגע יש לי LG FLATRON 775FT והאיכות שלו מצויינת לדעתי(זה טרינטון נראה לי),אז מספיק שהאכות תהיה דומה. כל המסכים עולים פחות או יותר אותו דבר, ויש לשלושתם ביקורות טובות. האחרון זה 19", השפורפרת בו נראית לי פחות טובה אבל עדיין כתבו שהאיכות בו טובה. אני לא ממש סרטים זה יותר למשחקים ואינטרנט. אז איזה מסך עדיף ולמה? יזה הבדל גדול בין האיכות של ה2 הראשונים לשלישי? וגם כתבו של Mag 796FD יש שתי פסים או משו על המסך מה זה בדיוק? ועכשיו בקשר לכרטיס מסך חשבתי על xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של PINE יש הרבה הבדל בינהם? או בכלל משהו של nvidia בסביבות ה1000 ש"ח (עדיף פחות) מה ה…

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by leahd3,

אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …

23. Started by Oranili,

אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by asichen,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.