עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by coch,

נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by froben,

שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by RadeonXt,

ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  6. בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iatia,

יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. מהמפרט שיש לי כרגע: I5 3570K @4.2 GHZ GIGABYTE Z77X-UD3H 8GB DDR3 1600MHZ CORSAIR VENGEANCE SeaSonic S12II 620 BRONZE 620W AND SAPPHIRE HD 6850 שאני רוצה להחליף.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BAR - moah,

אני מתלבט בין sapphire hd7850 oc ל- sapphire hd7750 ultimate. חשוב לי שלא יזלול חשמל ויהיה חרישי ב IDLE, וניתן יהיה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים כדוגמת DIABLO 3 ו- Dragon AGE 2 במסך 23 אינץ' (FULL HD). האם מישהו התנסה באחד מכרטיסי המסך הנ"ל ? איזה מהכרטיסים נותן תמורה טובה יותר למחיר ? (אני מודע להפרש המחירים ביניהם). או שכדאי להמתין עוד חודש-חודשיים ליציאת gtx660 ולקוות לנפילת מחירים בעקבות כך ? מעבד: i5 3450 ספק כח: seasonic 520 watt תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by nizans,

אני כרגע משתמש ב285GTX ואני מתכוון למכור אותו ולעבור לכרטיס חדש האם יש כרטיסים בתקציב הזה שעוברים אותו בביצועים? הכרטיס מיועד למחשחקים על רזולוציה 1680X1050 על מקסימום הגדרות אם אפשר. מפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  16. כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  17. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

18. Started by s_b54,

האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים החדשים בחיבור PCI-E בתקציב של עד 700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Cucilida123,

היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by אביתר,

אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by sos,

שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by michaelb21,

שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום הזה ולכן אני צריך הרבה עזרה מכם. יש לי מחשב: AMD Athalon 64 X2 Dual Core Rrocessor 5200 1 GB Ram Geforce 6600 אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיריץ לי ברמה בינונית את המשחקים החדשים כמו COD4 או Medal Of Honor. איזה פרטים טכניים אני צריך לחפש בכרטיס מסך כך שיריץ את המשחקים באופן חלק? ואם אתם יכולים אז תמליצו לי על כרטיס מסך טוב... תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by ovego,

שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  25. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.