עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by K0sTa,

מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. תראו יש לי תקציב ואני שואל האם שווה לחרוג את התקציב בשביל הכרטיס הספציפי שאני אראה לכם פה. SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& אוקיי האם הכרטיס הספציפי הזה של החברה שפיר כי כל חברה אחרת עולה 1200 1300 שזה נראה מחשיד בעיני האם שווה להשקיע את 150 שקל יותר בשבילו. תראו אני בעיקרון הייתי נעול על ה X1950PRO אבל אחרי שראיתי תהבדל מחירים הקטן הזה, לא שווה פשוט א…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  3. מצטער על הבורות... ולמי שיודע, הכרטיס מסך שמגיע על הלוחות של אינטל, יותר טוב או פחות טוב מGeForce 2 MX?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  4. מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  5. שלום, מישהו יודע האם הכרטיסים של SPARKEL טובים?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by asaf_h,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח. אני מתלבט אם ללכת על ה-5770 (סביב ה-790 ש"ח של Gigabyte) או אולי על ה-GTX460 (עם תוספת קטנה במחיר). אשמח לשמוע חוות דעת / המלצות אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by liornet,

הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by djelectric,

אחרי חיפוש ארוך במקומות כאלה ואחרים לא מצאתי תשובה ברורה, האם אני יכול לשים את הS1 שלי גם על 9800GTX+ ? אגב, גם אם לא רשום באתר הייצרן זה לא אומר שזה לא יכול להיות, בדיוק כמו עם HD4000 השאלה היותר מתאימה היא האם סוג תושבת הקירור ב 9800GTX+ הוא כמו האחרים האלו?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.

13. Started by bigman84,

אם אני קונה כרטיס מסך ממעמד הביניים, נאמר x1600 של radeon כדאי להשקיע ביותר מ256 מגהבייט זיכרון או שלא תהיה לזה השפעה וזאת סתם זריקת כסף?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by katkato,

הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Royz,

היי, קניתי אותו עכשיו וזה מראה 62 כאשר לא במאמץ.. זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  16. על מנת לקנות כרטיס כמה שיותר חזק בתקציב הזעום הזה אני מבקש לקנות מיד שנייה, אולי מהלוחות של האתר (הטרייד זון) ו\או מאתר YAD2 . לא איכפת לי אם זה ATI או Nvidia אבל הכי חשוב שיתמוך ב-AGP (החריץ הגרפי בלוח האם תומך ב-AGP 8X). מצאתי באיביי גיפורס 7600GT תומך ב-AGP ב-90 דולר, שווה? מפרט המחשב: לוח אם של אסרוק (תמיכה ב-AGP 8X) מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ זיכרון 512 מגה תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by שרון מהוד השרון,

שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כרטיס המסך אצלי התקלקל ואני לא מוכן להשקיע 500 ש"ח ומעלה על אחד מהכרטיסים שציינתי בכותרת . (נכון שיש גירסאות זולות יותר מ-500 ,אולם הם מגיעים עם זיכרון DDR2 שמסרס את הכרטיס לגמרי ) ולכן חשבתי אולי ללכת על כרטיס AGP יד שנייה ולכן חשוב לי לדעת מה הם כרטיסי המסך החזקים והאחרונים שיצאו בתקן AGP (מלבד 2600,3650,3850 )? תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Lavelle,

האם שני הכרטיסים האלה יכולים לעבוד ביחד? ב SLI http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,1.html http://www.eteknix.com/gigabyte-gtx-780-windforce-oc-ghz-edition-3gb-graphics-card-review/ בגרסת ה GHZ מדובר בליבה GK110-300-B1 כאשר בגרסה הרגילה מדובר ב GK110-300-A1 לא מצאתי שום מידע על זה ברשת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

23. טוב אז המחשב של אחי c2d e6300 1gb ram 160hdd gforce 7300gt לוח אם של אינטל לא זוכר את הדגם הספציפי עכשיו חשבתי לשם לו 2gb ram ו 9600gt של גיגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 השאלה אם יהיה צוואר בקבוק וכמה הוא ירגיש שיפור ביצועים כי לאחרונה קנו לו מסך 22 והוא משחק על 1650x1050 אז הוא מתלונן על הפגיעה ב FPS במשחקים שהכרטיס יהיה מפנדה תודה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Adielion,

הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.