כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצות לכרטיסי מסך אבל אני לא מבין בהם והבנתי שהכי טוב זה להציג את המפרט ובהתאם ימליצו לי... המפרט המתוכנן של המחשב החדש הוא: מעבד Intel Core i5 2400 ספק Enermax 450W לוח אם Asus P8H67-ML X רציתי ללכת בהתחלה על POV nVidia Geforce 520GT 1024Mb אבל עפ"י סיקור שקראתי הבנתי שהוא לא מוציא ביצועים מקסימליים ולפיכך הוא לא מומלץ... אם אפשר עזרה\עצה\המלצה על כרטיס מסך שיתאים למפרט, בנוסף הכרטיס צריך לעבוד חלק עם FULL HD, HD 720 וכל היוצא בזאת. עד400 ש"ח אם יש. תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש והחלטתי לקנות 9600xt (אין תקציב ליותר... 8) ) הכרטיס שמצא חן בעיני היה 9600xt של החברה club 3d, כי הוא אטרקטיבי במחיר האם זו חברה טובה ואמינה?, אם מישהו ניסה ויש לו חוות דעת שיכתוב, וגם אם מישהו מכיר את החברה בכללי הוא מוזמן לכתוב בתודה מראש, אלי
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שפה בפורום אנשים שואלים על טמפ' ואומרים כמה הכרטיס שלהם מגיע וכל זה....רציתי לדעת איך אתם בודקים את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, מעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה של עוד רכיבים אז תגידו...תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איזה מסך יותר יותר טוב: LG F900P SAMSUNG 959NF תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
זה דחוף מה לקנות?! ממש ממש סופר דחוף לחבר שלי תודה יש רק את שתי החברות האלה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה ההבדל בין PCI-E3.0 ל PCI-E2.0 והאם ניתן להכניס כרטיס PCI-E3.0 לחריץ של 0.PCI-E2? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך 8800GTX איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
Memory Interface:384 BitOutput Interface Type:VGA,DVI Products Status:StockBrand Name:OEMDirectX:DirectX 11Interface Type:PCI ExpressCooler Type:FanChipset Manufacturer:NVIDIA Memory Clock(Mhz):1400mhz Core Clock(Mhz):650mhzVideo Memory Type:D DR3GPU Model:gk104 Video Memory Capacity:≥2048MB Model Number:GTX680 Power Source:384 Bit
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך "LCD TFT 17 ורק רציתי לשאול אם מסכי LCD טובים יותר מבחינת קרינה ורמת הצגה. אחרת, למה הם עולים יותר? חבר שלי אמר לי שהמסכים לא כ"כ טובים למשחקים, מכיוון שתדרי הריענון שלהם נמוכים, אבל יש למסך שלי תדר של 75HZ שזה יותר גבוה מהמסך הקודם שלי, שלו היה 60HZ. חוץ מזה, שהמסך תומך עד רזולוציה של 1024X768 ומסכים אחרים מגיעים עד 1200X1600. הכרטיס מסך שלי די מיושן, אז אם אני אחליף אותו, יהיה לי יותר אפשרויות לרזולוציה או שזה תלוי במסך ולא בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב זה: GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail זה: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL או זה: PNY GeForce 6600GT PCI-E 128MB DDR III
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מרגיש שה 7900GT טיפה מקרתע ... וחוץ מזה אני לא רוצה להגיע ליציאה של GTA 4 עם כרטיס שכמובן יקרתע במשחק הזה. אני רוצה לשדרג אותו ... לאיזה כרטיס כדאי ? GT8800 512 ? או HD3870 ? או GT 9600 ? חשוב לציין שבין כול הכרטיסים הנ"ל הכי זול זה ה 9600 ... השאלה היא האם הוא ברמה של שני האחרים ? המחירים : 9600 ב 650 . HD3870 ב 780. 8800GT ב 884 . אני משחק על מסך 17 אינץ' . אז מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לגבי איזה משהו קטן עם יש לי PCI EXPRESS 2 ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך הכרטיסים החדשים יתאימו לי למשל אחד כמו R9 280X שהם כבר ???? PCI EXPRESS 3 המערכת שלי: לוח אם P55-US3L מעבד I7 870 ספק כוח ENERMAX 850 זיכרון 8 GB
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-