עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

חיברתי את יציאת האס וידאו לטלוויזיה על ידי כבל 21 פינים(חדש לגמרי) לאחר החיבור אני רואה את המחשב על הטלוויזיה אבל משום מה בשחור לבן בלבד ! למה , אני לא יודע. אנא עזרו לי גיא.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by dsane,

נרכש בארה"ב מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by tmrm,

יש לי ממיר של samsung בחדר, והיו לי איתו אינספור בעיות. עפ"י דבריהם של חברים וטכנאים, ידוע שיש בעיות עם הממיר הזה. אני הולך לצלצל לhot ולהיכנס באם אימם שיחליפו לי לממיר מסוג אחר. יש העדפה לממיר כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by FireHawK,

GFX - 4221 CPU - 8301 TOTAL 33,650 is that good? im runnin on 6600GT 256mg pci-express oh and sorry for the english its only until ill install hebrew lang pack

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. יש לי התלבטות קשה בין כרטיסי מסך שונים כאשר הכרטיס נועד בעיקר למשחקים קלים... ההתלבטות היא בין כרטיסי הסמך הבאים: ( כאשר אין במטרתי לעבור את ה1.3K במחיר לכרטיס) 1. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL 2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL .3 4. GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL 5. SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL המפרט הוא--- מעבד: INTEL CORE 2 DUO …

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by mc_elad,

כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  7. עם יחסי ציבור מינימליים, AMD משיקה כרטיס גראפי חדש לשוק הבסיסי אשר יוכל להוות אלטרנטיבה ראויה לליבות הגראפיות המובנות במעבדים לכתבה

8. Started by dmaster1984,

הי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי GF5200FX 256MB INTEL P4 2.4MHZ 768MB DDR 333MHZ לוח אם של INTEL עם AGPX4 אני ממש רוצה לשדרג את הכרטיס מסך!!! מה אתם אומרים על ?X1600 Pro 512MB?? (הוא מתאים לAGP X4?) תודה על העזרה חברה!!!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by zwex35,

נישרף לי ה8800GT ונגמרה לו האאחריות,עכשיו אני חייב כרטיס חדש ומהר,שיהיה מאייבורי מחשבים,המפרט שלי: E8400 @ 3.0GHZ GIGABYTE P35C-DS3 2GBRAM HEC POWER 500W יש לי התלבטות: ATi AMD HD4850 512MB - יושב לי בול מבחינת התקציב ATi AMD HD4850 1024MB - חורג לי דיי הרבה אבל אמרו לי שזה משנה. ATi AMD HD4770 512MB - אמרו לי שהוא מצוין והוא יוצא לי טוב בתקציב. אם יש לכם עוד הצעות בגג ה600שקל .. המסך שלי הוא 19אינץ'

10. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי שמתי לב שמשחבים ניידים שבאים עם כרטיס מסך נורמאלי (שיכול להריץ משחקים) הם יקרים יותר. חשבתי שאולי אפשר לקנות עכשיו מחשב עם כרטיס מסך עלוב (INTEL למיניהם) ומתישהו בעתיד כשיהיה כסף אז לשדרג לכרטיס טוב יותר. השאלות שלי הן: 1) עד כמה זה קשה להחליף כרטיס מסך ? ברור שזה יותר קשה מלהחליף במחשב שולחני, אבל אם פותחים את המארז האם יש סלוט AGP וכל זה ? מישהו פה ניסה את זה ? 2) האם בכלל אפשר להשיג בחנויות כרטיסי מסך ניידים (כשהם לא בתוך מחשב) ?

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. שלום לכולם , ניסיתי בימים האחרונים להתקין שני hd3850 ב crossfire על לוח X38-DS4 של Gigabyte. תחת ויסטה למרות עדכונים מלאים לכל הדרייברים + ציפסט + .net ועדיין Crossfire לא עובד. הוא או מתרסק לגמרי (CCC) או שמראה כרטיס מסך אחד בלבד. מחשש לבעייה בחומרה התקנתי עותק של XP ושם הכל עובד חלק לחלוטין וגם נותן את התוצאות המצופות תחת 3dmark2006. למישהו יש כיוון לפתרון ? אני בעקרון משתמש כבד מאוד של Vista Media Center וצריך וויסטה.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אהלן, יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 1400 לוח אם: LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - זיכרון פנימי : F2-5400PHU2-2GBNT G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - צורב: LG GSA-H22 X18 DVD מארז: כולל ספק Antec SLK3800B ------------------------------------------------------------------------------------------ יש לי בעיה שברגע שאני מפעיל אותו יש לי חלון POP UP שקשור לכרטיס מסך - ל FX1400 ואין לי מושג מה הו…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום, אני מנסה לעזור לחבר טוב שלא מבין במחשבים ודובר צרפתית. הוא שוקל לקנות כרטיס מסך MSI Nvidia GeForce GTX 750 Ti Gaming 2Go DDR5 / OC, הוא משחק במשחקים: LoL WoW Heroes of the storm csgo far cry 4 האם הכרטיס מסך הזה עונה על הדרישות של המשחק בצורה טובה? בצורה סבירה? איך אני יכול לדעת את זה? תודה, וסליחה על הבורות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by avihaizipel,

שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ראיתי שפורסם בראשי של האתר על דרייברים חדשים של ATI, אני בעל כרטיס R9200. בכתבה נירשם כי : המערכת שלי היא אינה מעודכנת, זאת אומרת לא מעודכנת ל-SP2, אני עובד עם Windows XP SP1 מעודכן .... וגם אני לא מעוניין לעדכן ל-SP2, האם אני יכול להתקין למרות זאת ? תודה על ההקשבה .

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. המחשב מחובר למקרן benq w1070 אני הזמנתי את המוצר הבא בתקווה שאצליח בעזרתכם להשתמש בו ולראות גם בתלת מימד חשוב לי מאוד שהכרטיס לא ירעיש,כמה שיותר שקט יותר טוב אני לא מבין בעניין ה Hz אבל אם זה משפיע על תמונה יותר חלקה אז אין לי בעיה להשקיע עד 1000 ש"ח

18. תעזרו לי בבקשה המחיר שלו 1150 האם הוא שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ron2039,

האם הוא מתחמם מהר? והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתמאי חום של 90 מעלות ? והאם הוא מומלץ לקניה ? אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. היי לכולם, יש לי כרגע כרטיס די ישן (7700 AMD) על מערכת עם: I7 - 3770K 16GB SEASONIC 620W אני מעוניין לשדרג את הכרטיס, האם 1050ti זו בחירה טובה? לא הייתי רוצה לעבור את ה1K. יהיה מעולה אם אוכל לשחק על רזולוציה 1200. הרבה תודה לעוזרים

21. Started by rafi_d,

שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה. ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.