כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש בKSP Abit Geforce ti4200 64mb בממש זול מישהו יודע איזה בדיוק סוג זה? (יש כמה)
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה הייתם קונים? 2070 סופר ב500 דולר מאמזון , או 5700 xt ב409 דולר אמזון ? גירסת oc בשני המקרים שלושה מאווררים גיגבייט. מסך 29 אולטרה וויד 2560x1080 רזולוציה, ריענון 75 הרץ. מעבד 3700X 32gb ram rm850x corsair שווה אולי לבדוק 1080ti יד שניה? (מאמין 1500 שח ככה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לכרטיס מסך יותר טוב מ ATI ראדאון X300 שהסכום הכספי שלו הוא בערך כמו ה X300 מצאתי שתי כרטיסים הראשון : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424509 השני : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424555 תגידו לי איך הכרטיס הראשון הוא יותר טוב מ x300 של ATI ראדאון ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב סבבה: מעבד AMD Athlon XP 2600+ לוח אם (nf7-s/nf7,nf7-v (nVidia-nForce2 זיכרון (DDR-SDRAM - 1024 (dual אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי בעלות של בסביבות 800 ש"ח. תודה מראש, עמית. האם הכרטיס המומלץ: GeForce 7600GS יעבוד איתו?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
:yelclap: צריך עזרה בקנית כרטיס מסך ב- 1500 שקל מפרט המחשב: ספק - Enermax Liberty 500W Active PFC POWER STREAM זכרון -GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם - DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) קירור למעבד - Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 הארדיסק - 2 הארדיסקים 80 GIGA - SATA 8 MB BUFFER
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיציג בצורה טובה, משחקים חדשים עטירי גפריקה. לדוגמא MaxPayne 3 כשיצא או FarCry 3 כשיצא. האם אפשר למצוא, בסביבות ה 1000 ש"ח, כרטיס כזה? מההבנה המוגבלת שלי, חשבתי על דגם GV-N560OC-1GI. אבל אני גם תוהה, אם הפרש הביצועים בינו לבין GV-N550D5-1GI או GV-N550WF2-1GI, מהווה הצדקה להפרש העלות. דבר נוסף ואחרון, אני לא מבין למה GV-N550D5-1GI קצת יקר יותר מ GV-N550WF2-1GI, כשדווקא השני עם נתוני תדרים יותר גבוהים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך זמני הכי זול שאפשר שכן יוכל להריץ NOH וCOD:BO על הגדרות מינימום 1280X768 ומקס על 1680X1050 בלי פילטרים שכמובן אפשר יהיה לשחק בלי לשבור את המסך כי כלום לא זז.... TNX
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כבר הייתי בטוח שאני אקנה בKSP את כרטיס המסך Powercolor X1900GT בKSP ב1250 במזומן בסניף רעננה, אבל עכשיו אני רואה עלה ל1370! ככה כבר כדאי את הSAPPHIRE RADEON X1900GT בנועה לא? או שCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB שעולה בנועה רק 1350 חזק ממנו? ואתם יודעים אם המחיר של הכרטיס של Powercolor אמור לרדת חזרה בקרוב? כי שאלתי לפני שבוע ואמרו שהמחיר שלו לא ירד והנה הוא ירד :'( אה ודרך אגב, מה זה הAA וה HDR שכולם מדברים עליהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כוונה מסוימת לשדרג את ה9600GT שלי למשהו קצת יותר מודרני וחזק. סיכום הדרישות: * שיהווה שדרוג טוב מבחינת ביצועים ל9600GT המזדקן * עדיפות לnVidia בגלל CUDA עבור Matlab * שקט * לא צורך הרבה חשמל (בשאיפה - לא יותר מחיבור PCIE 6pin בודד) * עדיפות לכרטיס קומפקטי - לא ארוך מידי ובשום פני לא כזה שתופס יותר משני סלוטים * יציאת HDMI עם אודיו - חובה * תמיכה ביותר משני מסכים במקביל - רצוי מאוד בינתיים התסכלתי על GTX 650/Ti/660/Ti. המסקנות שהסקתי בינתיים: * ה650 כולל הTi נמכרים במחירים טובים ומדובר בכרטיסים נחמדים וקומפקטיים, אך נראה שמבחינת ביצועים הם בפיגור משמעותי מה660. לא שיש לי ספק שהם עדיין הרבה יותר טובים מה9600GT הנוכחי, אך אם אני כבר קונה כרטיס חדש, שאני מתכוון להחזיק כמה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של sea sonic 6 זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג אני מעוניין לשדרג בקרוב את המחשב למעבד i7 7800x לוח אם של asus וזיכרון 2x8 gb אני יכול להשיג את הכרטיס asus dual rx 580 8g במחיר 1140 שקל. באמזון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dsogaming.com/news/nvidias-performance-improvement-per-generation-has-dropped-from-60-pre-2010-to-30-post-2010/ הידעתם שעד 2010 כל דור חדש של כרטיסי מסך מבית נווידיה נתן שיפור של כ 70% בממוצע (לעיתים אפילו 90-100 אחוז), ומ 2010 הנתון הזה ירד ל 30% בממוצע? רוצים לנחש למה? התשובה בגוף הכתבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש הפרש כל כך גדול ביניהם? הנה לינק אליהם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3142 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3762 והאם שוה לקחת גרסה של 256 מגה? אם אפשר הסבר מפורט תעזרו לי מאוד ויש למשהו אולי השוואה ביניהם ?כמה כל אחד מהם מקבל ב 3dmark וכאלה?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס הזה במספר הסיראלי הזה 6315058891 וניסתי הכל עידכני לביוסים של ATI ושל הרקולס החדש 7.8.1 ולא יודע נימאס לי כבר!!!! לHUBER יש את הכרטיס הזה בידיוק רק בגירסא אחרת ולא אין אפילו בעיה אחת! אני וhuber ישבנו לנסות להתאים את ההגדרות שלו לשלי לא עזר ניסתי להוריד דריברים חדשים לא עזר!!! נימאס לי כבר מהכרטיס הזה ניראה לי שיש איזה פגם פיזי בכרטיס הזה!!! ואני רוצה לדבר עם הביואן לראות מה הוא יגיד על זה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי כולם, המחשב החדש הגיע ואיתו ה-GTX 570 של GIGABYTE. הכרטיס הזה בא עם קירור משופר ואני רוצה לנצל את זה בשביל OC. השאלה שלי אם לא ניתן לבצע OC לכרטיס דרך הלוח בקרה של Nvidia כמו שאפשר לעשות עם CCC? אני מוכרח להשתמש ב-AfterBurner? גם לא ראיתי בלוח בקרה מקום לשלוט במאוררים על הכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, מוכרים כיום 280X באיזור ה700-800 שקלים ביד2. יש האמת לא מעט כאלה. ברור שמדובר במיינרים לרוב, זה לא העניין וזה לא מפריע לי. העניין הוא, האם שווה בכלל לקנות עכשיו או שאולי כדאי לחכות ליולי/סוף יולי? אני לא יודע אם המחירים יעלו, או יעלמו לגמרי. אני לא לחוץ בזמן בגדול. כרגע גם ככה חודש וחצי לא יהיה לי זמן לגעת במשחקים, אבל אם עוד חודש לא צפויים שינויים גדולים אז אני אקח כבר עכשיו, כל עוד המחיר אטרקטיבי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-