כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, בשבועות האחרונים הופיעה לי בעיה מוזרה בתצוגה. זה התחיל בזה שהמסך פתאום נכבה באמצע השימוש ולעיתים רחוקות נדלק מחדש, ואז אני רואה שהרזולוציה השתנתה לברירת המחדל (800X600) ויש הודעת שגיאה שהדרייבר נתקל בשגיאה (אין לי את ההודעה המדוייקת). זה ממשיך בזה שלפעמים התצוגה חוזרת עם פסים אנכיים ירוקים שמופיעים גם לפעמים אחרי אתחול אפילו בשלב שלפני העלאת Windows. למרות שזה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך, התקנתי מחדש דרייבר והבעיה לא נעלמה. כשהסרתי אותו והתקנתי מחדש, הבעיה התחילה להופיע לעיתים יותר רחוקות. יש לכם מושג מה הבעיה? כרטיס מסך MSI Geforce 7600GT. תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
ביחד עם הלוח האם הגיעה משחה העשוייה מסיליקון או בסיס סיליקון. ניתן למרוח אותה על הליבה של המעבד ועל הבסיס של ההיטסינק. מה שרציתי לדעת הוא האם ניתן למרוח אותה ( האם היא מתאימה ) גם על הליבה של הכרטיס מסך והקריסטל אורב שאותו אני מתכוון להרכיב על הכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם! ------------ ברשותי מחשב עם המפרט הבא: motherboard: intel 945 חיבור PCIe processor: 2 * intel pentium dual cpu e2140 1.66 GHz ram:1GB ספק כוח 450W מדגם לא ידוע. מחובר למסך טלויזיה HD 1080p. אני מתכנן להגדיל את הזיכרון ל 2GB. ומעדיף שלא לשדרג את הרכיבים האחרים. המטרה היא לראות סרטים ב HD (יציאת HDMI) ובנוסף לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה (אם אפשר HD אז נהדר) אני לא גיימר שיודע להתעסק עם overclocking וכדומה. השאלה היא איזה כרטיס מסך יהיה הטוב ביותר שבאמת יהיה מנוצל ע"י המחשב (המחשב לא יוכל לנצל כרטיס "חזק מידי" ) שמעתי דעות שכרטיס GeForce 9800GT יכול להתאים וגם שמעתי דעות שלא יותר מ GeForce 9600. אני מקווה שהעברתי את מירב האינפורמציה. אשמח להמלצה ספציפ…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן איזה כרטיס טוב יותר? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS עם BIOS פתוח של 16 PIPELINES או nVIDIA GeForce 7600GS 256MB Pine XFX או אולי Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E תודה
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך leadtek gf 8800gts 640mb האם כדאי ? או שיש משהו אחר יותר טוב בסכום של 2500 שקל
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זקוק לשני כרטיסים אשר יחוברו ב- CrossFire ואשר לכל אחד 2 כניסות DVI או DVI+VGA בתקציב כולל של 800-900 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר שעה מנסה להתקין דרייבר של ה-AMD שלי, זה גירסה של 13.1.. הוא פשוט תקוע באמצע התקנה המון זמן בחלק של Catalyst Control Center. מה עושים? :-\
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
פיסת אינפורמציה מענינת שנפלתי עליה ב TweakTown בהודעה שחופשת נתונים על ה Radeon 8500 MAXX שמשלב שני מעבדים גרפיים של Radeon 8500 (עם כמה טוויקים) יש גם פנינה על ה R300: כמו כן, עוד דבר שמצאתי מעניין זה טכניקת ההסרת משטחים נחבאים משופרת (Hyper Z משופר) שהוסיפו למעבד ה Radeon 8500 של ה Radeon 8500 MAXX. הטכניקה פועלת על ידי שמירת ערכי העומק (קורידנאטות Z) של כל סיצנה בזכרון מטמון על המעבד והשואתם עם עם הסיצנה החדשה וכך לחשב אילו פוליגונים לא יוצגו על המסך בצורה הרבה יותר מהירה. זאת נראית לי דרך אלגנטית מאוד לעשות זאת. זה הכל. אה כן לינק... הנה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם מה המצב אחים שלי מזמן לא הייתי בפורום עצמו איך עבר החג הכול טוב ? הבעיה ככה קניתי חוט שמחבר בין המחשב לטלויזיה עכשיו הצלחתי לשחק ולעשות שיראו את המחשב בטלויזיה אבל סרטים וזה אני רוה רק במסך של המחשב ולא במסך של הטלויזיה כמו שרציתי ואני לא ממש מבין בזה מה עושים כדי שאני יראה סרטים בטלויזיה מה מחשב ? תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
להלן הפרט של המחשב: מעבד AMD 3000 64BIT סוקט 939 לוח גיגה ביט 939 nf3 בעל ממשק AGP זיכרון 1024 ddr 400 dual חברת gil כרטיס מסך רדאון pro 9700 128 mb ספק כח טימרלטק 480 W שאלתי האם כדאי לי לשרדג את כרטיס המסך ל 6800GS ממשק AGP, או שכדאי למשוך עם המחשב עוד איזה שנה ואז להחליף את על מהחשב אם אני משדרג כמה זמן ניתן יהיה ל משוך עם המחשב
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-