כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2008/06/26/amd-smells-a-comeback-with-ati-all-in-wonder-hd/ היה לי 9800 AIW בזמנו - מוצר מדהים, נקווה שהליין הנוכחי יעמוד ברף הציפיות הגבוה שהמותג AIW הביא עימו בעבר. עכשיו נשאר רק לחכות ל AIW עם מאיץ חזק יותר.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
יש לי 1950 pro ובזמן האחרון היתי משחק קוד 4 והיה עולה לי שגיאה של ati כאילו הכרטיס מתחמם . הורדתי atitool ובמנוחה הכרטיס על 70 מעלות וכשאני מחפש ארטיפקטים תוך 2 דקות הכרטיס מגיע ל 107 מעלות . למה זה קורה? ומה אפשר לעשות בקשר לזה ?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היום אני אמור לקבל את המחשב שלי והוא יגיע בלי כרטיס מסך מכיוון שרציתי לקנות X1950 XT 512 שעולה 1350 ש"ח והוא יהיה במלאי רק בעוד שבועיים. אז בפניי עומדות שתי החלטות: 1. האם לקנות כרטיס זול מאוד זמני עד שיגיע הכרטיס שאני רוצה. או 2. האם יש מתחרה ראוי באותו המחיר לכרטיס X1950 XT 512 של חברת POWERCOLOR ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות? ועוד משהו ....שמתי לב שהמערכת קירור היא נורא חשובה .האם זה בא עם מערכת קירור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800GTS שמחובר למסך 24" אני מעונין לחבר מסך נוסף (19") למחשב. המסך הגדול נועד למשחקים והמסך הקטן הוא למשטח דסקטופ נוסף להרצת תוכנות נוספות במקביל. האם הכרטיס יתמוך בשני המסכים ברזולוזיות הנטיביות שלהם? שאלה נוספת: אם אני אשדרג את המסף ל- 30" (לא יודע כמה זה שווה...), לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג כדי לתמוך בשני המסכים (30 ו-19)?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש
-
היי, אני כרגע רץ עם: Intel Q6600 @ 2.4 Geforce 8800GT 4GB RAM מן הסתם הוא כבר מזדקן הייטב בביצועים במשחקים. השאלה היא האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או לא? התקציב: 1500 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
מותקן לי על המחשב radeon 8500 64mb משנת 2001. אחרי כמה זמן אח שלי קנה כרטיס nvidia fx5700le 256mb מ 2004 נראה לי והוא לא משתמש בו יותר - קנה כרטיס יותר חדש. כהשוואתי את המפרטים שלהם... ראיתי של8500 חלק מהספסיפיקציות יותר גבוהות בעיקר במה שקשור לרחוב פס והמהירות של הזכרון... למרות ההפרש בשנים הסתכלתי באתר הזה: http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0 לעומת זאת, הכרטיס החדש של nvidia תומך ביותר תקנים חדשים כמו dx9 וpixelshader version ומספר הפייפליינים וכ'.... אני כמעט ולא משחק משחקי מחשב (לעיתים ממש ממש רחוקות...) למרות זאת אני עורך הרבה ווידאו בתוכנות עריכה, משתמש בפלאש, פוטושופ וכאלה. אני משתמש במסך רחב, ברזולוציה 900X1440 הייתי רוצה לדעת איזה כרטי…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-