עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by roeiw,

^^^^^^^^^^^^^^^

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  4. אהלן, ה-GTX 570 שלי גוסס ואני מחפש לו מחליף. אני לא יודע אם ה-gtx 1070 רלבנטי למחשב הישן שלי, ובכל מקרה הוא כנראה מעבר לתקציב. מחפש משהו זול, לא הרבה מעבר ל-1000 ש"ח. המטרה היא להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333 X2 מארז Lancool Midi Tower PC-K57B Black ספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail תודה

5. Started by ari85,

לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום! לפני שנה בערך קניתי כרטיס [glow=red,2,300]AIW Radeon 9700 PRO 128MB[/glow] באיזה שהו שלב המאוורר הפסיק לעבוד - ואז הכרטיס התחיל לעשות בעיות. הוצאנו את הכרטיס, ואז מתישהו, לא זוכר מתי, בטח שמישהו ניסה לסדר את הכרטיס... ואז... טוב תסתכלו לבד בתמונה! מה אני יכול לעשות עכשיו? האם יש חנות בארץ שיכולה לעזור לי לסדר את זה? או שפשוט לקנות מאוור חדש ולהבריג את הישן החוצה והחדש פנימה? כמה באמת מסובך וקשה ובעייתי זה יכול להיות? כמה כסף בערך זה הולך לעלות לי (כל אחת מהאפשרויות...)? יש מצב שאני יחכול לסדר את זה רק בחול? אולי בכלל עדיף לי לקנות כרטיס חדש? תודה רבה על העזרה! זאב.

8. Started by X-Gamer,

Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  9. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. כשאני מפעיל סרט או משהו במקום להראות אותו בצבעיו במקוריים, הוא מראה לי אותו בגווני כחול.. אני לא יודע למה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה ... תודה שלומי...

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לבדוק את Sapphire 295x2 OC vs GIGABYTE GTX 1080 Founders יש תוכנה שעובדת עם DiretX 12? כי ניסיתי כבר בתוכנות האלה והם לא תומכות: www.futuremark.com www.bapco.com/products www.lavalys.com/support/downloads www.unigine.com/products/benchmarks/heaven

14. כותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הידוע בשמו unreal engine. עבודה שהתחילה בשנות ה- 90 והגיע בצעדים אחר צעדים עד למקום שהגיע היום, תהנו לראות עד לאן הדבר מגיע. לא נותר הרבה בכדי לקבל full cinematic real time rendering in RT

16. Started by yoni206,

שלום לכולם, עם או בלי לקשר לבעיה שמוצגת בת'רד על מסכים כחולים, עם המחשב החדש קניתי מסך חדש סמסונג 730B (תודה למי שאומר בליבו תתחדש) אני לא מצליח לכוון את התדירות ליותר מ 60 HZ ברזולוציה של 1280:1024 בהגדרות המסך. כאשר מבטלים את ה V ליד hide modes that this monitor cannot support נוספת האופציה של 75 HZ, אבל לכאורה המסך לא תומך בזה. לא ניראה לי הגיוני שהמסך הזה לא תומך ביותר מ 60 HZ... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי. הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון... אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.

18. Started by saar10,

אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך שישמש רק בשביל תכני HD כבדים ושיעשה זאת בצורה הטובה ביותר לא רק מבחינת ביצועים אלא גם מבחינת איכות תמונה. חשוב מאוד שתהיה לו תמיכה מלאה ב-CUDA וב-DXVA, וגם שלא ייפול בביצועים שלו מול הכרטיס הנוכחי שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB. מבחינת תקציב אני כרגע עומד על 400ש"ח בשאיפה לפחות תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  20. יש לי P III 800, 128MB SDR,יהיה לי GF 4 4200 128 DDR LEADTEAK,העים זה יפעל על1000 * 700 בHIGH DEATEL ??? בלי לקרטע ומעל 25 FPS

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי SAPPHIRE HD7850 1GB שנרכש לפני שנה וחצי בערך ואני רוצה למכור אותו. 300 זה מחיר טוב או שזה זול מדי? אין אחריות. מגיע עם הקופסה.

24. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתעתד לרכוש את המסך DEL 2209WA ברשותי מחשב עם לוח-אם של אינטל מסוג DQ965GF היום אני משתמש ביציאת VGA 1. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך בשביל להתחבר למסך החדש ב DVI או איכשהוא ניתן להשתמש בקיים? 2. אם צריך לרכוש מה הייתם ממליצים לאור ירידות המחירים עליהם קראתי בפורום. לוח האם שלי מעלה ויש לי ספק כוח סטנדרטי - רוב השימוש הוא לצרכים משרדיים - תקציב 300-400 ש"ח 3. האם יש אפשרות לכרטיס מסך שגם ישפר את שמיעת האאודיו דרך המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.