עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omri_ro,

התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GrandMaster,

אהלן יש לי 512 מ"ב ראם ופנטיום 4 2.4 GHZ. בגלל שאני ממש פרנואיד כל יום אני מגלה דבר אחר שאולי יכול להשפיע לרעה על המחשב שלי.. הזמנתי כרטיס מסך 6600GT של ELSA בדיוק אתמול. הספק שלי הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=3137 (רשום שהיצרן הוא Generic) עכשיו, האם זה מספיק בשביל המחשב? האם לא צריך לצפות לבעיות ממשיות (קריסה או משהו בסגנון)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by rider704,

מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  6. יש לי בעיה להפעיל תפילטרים במשחקים ואני מחפש תוכנה חיצונית האמתי הבעיה היא שהפעלתי שיידר 3 במשחק scct ואי אפשר להפעיל פילטר AA אז אני צריך תוכנה חיצונית, להפעלת הפילטרים. ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by popai,

שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  8. :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים. האם הוא יכול לתרום לי במשהו? או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו? תודה!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  9. המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by nik55,

הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by ZenMaster,

לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  13. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by digitalseeker,

שלום רב, בעבר רכשתי GF 7950GT 512MB AGP של חברת BFG , זה מה שיש לי היום ואני דווקא מרוצה מאוד , הוזמן מEBAY וממש בזיל וזול. עכשיו שוטטתי בEBAY שוב על מנת להשוות מחירים ל280 , והופה יש לBFG כרטיס 280 ב1500 ש"ח (פלוס מינוס) שאפשר לומר ממש במחיר של 260. השאלה היא , מדוע לא לקנות ? אני העלתי לבד לראש את נושא האחריות , פרט לזה יש למישהו עוד רעיון ?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  15. http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג אך כדי לחסוך בתקציב אני חושב להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי gigabyte gtx 560 ti ולשים אותו במערכת מחשב החדשה, המטרה היא שהמשחקים יעבדו על רמה גבוהה אבל לא חייב שתהיה הכי גבוהה שאפשר, גודל המסך שאני משתמש בו הוא 22" ברזולוציה ל 1050*1680. אשמח לשמוע דעה מקצועית בעניין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by susuFOX,

שלום לכולם רציתי לדעת אם Raddeon X9250 יכול להריץ Windows Vista עם ה Aero Glass המחשב שלי בעל מעבד פנטיום 4 2.8g לא HT ועם 1G זיכרון

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by davidreznic,

כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  19. 1) צריך חוות דעת על הכרטיס מסך msi radeon 7970 o.c 2) האם ניתן לעשות עליו עוד o.c [ מגיע עם o.c כבר מהמפעל ] 3) האם ב 3000 שקל עדיף כרטיס מסך האחר * שימוש גיימינג כבד + חיבור לled 46

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר

21. כרטיס מסך 6600gt עם לוח אם sli (אפשרות שידרוג בעתיד) או באותו תקציב בערך: כרטיס ati x800 128mb בצירוף לוח אם nv4 ultra ללא sli מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  22. תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by Shnig0,

לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by Tharbad,

או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום

• 6 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.