כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב אז חשבתי לשאול עם הכרטיס הזה טוב.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
מסך SAMSUNG20BW כרטיס מסךGEFORCE8800GTS רוזלוצית מסך-1680על1050 ברגע שאני פותח טקסט או בעיקר דפדפן אינטרנט לא משנה איזה הוא מוצג לאורך ולא לרוחב איך אני משנה את זה? ניסיתי כבר לשנות רוזולוציה וזה גורם לאיבוד צבעים ואיכות יש דרכים אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כידוע אני כמעת קניתי אתמול מערך CrossFire של 4850. זה עולה הכל + לוח מתאים 2700. חשבתי לעצמי שאם אני יכול למצוא 260GTX עד 1700 ש"ח זה יכול להיות שווה. יחסוך לי למעלה מ500 ש"ח, עכשיו ההבדל בביצועים בשביל מסך 20" יורגשו ? [1680x1050 - 1440x960]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה התלבטויות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם... נתחיל עם המפרט כמובן: מסך: DELL 2209WA 1680X1050 זאת גם הרזולוציה שבא אני מתכוון לשחק. ספק: Enermax liberty 400w חשוב לבדוק שהספק מספיק חזק להחזיק את הכרטיס. שאר המפרט: Core 2 Duo e8400 3Ghz Giga-Byte EP35-DS3L Geil 2 Gb DDR 800 Mhz NZXT HUSH שני דברים נורא חשובים לי בכרטיס. הראשון שבהם הוא שקט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חרישי. וכמובן כמו כולם ביצועים. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 650 ש"ח, עם אפשרות למתוח ל700 ש"ח. אלו הם הכרטיסים שחשבתי עליהם: 1. Radeon HD 4850 - POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 הכרטיס עם קירור של Artic-Cooling השאלה כמה הוא שקט? http://www.iqpc.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך On-Board בלוחות הבאים תומכים ב- ב-FIFA ו- SIMS ? Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset ASROCK H67M-GE B3 H67 Chipset אם לא מה הכרטיס עלות תועלת הכי טוב שעלי לקחת בלי להתפרע ? אמור להתאים לילדים בגילאים 7-10 ל 3-4 השנים הקרובות
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ושלא יהיה צוואר בקבוק למחשב בעל לוח Mainboard : Dell 0C7195 מעבד Intel Pentium 4 520J @ 2800 MHz זכרון 2X2GB DDR2 kingston 800mhz המטרה היא צפייה בסרטי HD וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 3870 512MB, יש אחד ב-850 ש"ח שהוא GDDR3 והשני 950 ש"ח שהוא GDDR4. האם שווה להוסיף את ה-100 ש"ח האלה רק בשביל זה?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט מצד ימין) ואני רוצה לעשות מבחן ביצועים לכרטיס מסך. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא מעט ראיתי ויכוחים על מס' התמונות לשנייה אותם העין האנושית מסוגלת לראות... מצאתי מאמר מאוד מעניין: http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html רמז: מעל 200 קריאה מהנה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציעו לי פה לקחת את הכרטיס הזה של Gigabyte: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3289 ובדקתי על עוד כרטיסים וראיתי את הכרטיס הזה של MSI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3279 השאלה שלי האם אפשר לפתוח את הכרטיס הזה של MSI ל- HD6970?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-