כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכרטיס הכי מתאים לי מבחינת תקציב הוא HD6770 מה דעתכם עליו רציתי לשאול מה מידת ההתאמה למפרט שלי לפני שאני הולך להזמין אותו ואיזה ספק כוח הוא צריך כי אני מתכוון להחליף גם אותו אם פפשר המלצה על ספק אשמח תודה השימוש בעיקר לגיימינג FIRST SHOOTER ו RPG גם מירוצי מכוניות המפרט שלי מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G4IMXE DDR3 כרטיס מסך כרגע HD 4350 מארז COOLERMSTER 690II ספק גנרי סיני פשוט ביותר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני הבאתי מחבר שלי כרטיס TV אין לי מושג איזה חברה הוא עם החיבור של האנטנה על הכרטיס כתוב פיליפס הגיוני שזה שלהם כי חוץ מזה כתוב על רק על הצ'יפים את החברות שייצרו את הצ'יפ איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך ואיך אני מחבר ממיר של יס ? יש לי חיבור לאנטנה וחיבור COMP ו- S-VHS מה אני מחבר ?? ועם איזה תוכנה אני רואה טלביזיה ?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ואם ניתן אז תפרטו טמפ' ומהירות OC אם קיים תודה מראש .....הגולש .....
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול מה ההבדל קודם כל בין GigaByte Geforce 6600GT 128mb לבין ה-256 מגה? וכמה כסף שווה להוסיף אם בכלל דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת הכרטיסים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2778 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2544 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=3069 ואיזה מהם אתם הכי ממליצים לי לקחת ודבר שלישי ואחרון רציתי לדעת זה האם זיגזאג נחשבת לחנות טובה ואמינה שלא תעשה לי בעיות אם ויקרו בעיות אם הכרטיס ואם כן אז על איזה חברות אחרות אתם ממליצים לי ואיך בכלל המחיר של הכרטיס, יקר זול או כמו אצ…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם ? מה עדיף ?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רואה דיווחים סותרים בין הרעש שאמור להיות ל GB לשזה שה VAPOR-X יותר רועש ממנו.... אם אפשר דירוג רעש של הדגמים השונים שנמכרים בארץ, בכל יהיה מעולה. וגם כן, שהנחה שיש מארז רציני כמו R4, עד כמה הרעש הזה יהיה נשמע כמטר מהמחשב ?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני כבר מבולבל מכל הדברים החדשים שיוצאים... יש לי איזה 3 בגרויות עד ה-26.6 אז אני יכול לדחות את קניית המחשב החדש עד אז. האם כדאי? הבנתי שיוצאים כרטיסים חדשים, האם הם שווים את ההמתנה? כרגע אני לא יכול לשחק כלום על המחשב, פשוט כלום (טוב אולי UEFA EURO 2008 מבחינת החדשים) תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דעתי זו טעות... תגידו אתם http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צמד מהלכים מפתיעים של מפתחת השבבים יוצרים גלי ביקורת ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אחרי שנרגעו הרוחות וההתלהבות הראשונית שככה, היוטיובר הבאה מראה לנו איך סידרת ה 3XXX היא אחת היקרות ביותר בהיסטוריה של נווידיה ובאופן הזוי לא קרובה להיות אחת מאלו עם השיפורים הכי גבוהים מדור לדור (כ 46% שיפור לעומת שיפורים ש 70-100 אחוז בדורות קודמים):
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי רדאון 8500 ומאז שקניתי אותו היית לו בעיה במשחק דספרדוס... כל חמש דקות משחק זה התחיל כזה לקפוץ ואז זה יוצא בפיתאומיות... עכשיו יצא רובין הוד, גם כן משחק ענק! כמו קודמו, הוא גם כן כל חמש דקות יצא בחזרה לוינדוס והשאיר אותי מזיל ריר לסיים את המשחק המהנה... והינה מגיע המושיע... דריוורים חדשים מATI והכל מסודר... (חשוב לציין שהיו לי לפני זה הדריוורים של קטליטיס 2.3... והם לא חידשו שום דבר מ2.2...) ובדריוורים יש טכנוליגיה די טובה בשביל גרפיקה יותר יפה... אופצית הTRUFORM... ואפשרות לבחור על איזה AGP יעבוד הכרטיס... (אצלי הלוח תומך בX4...) 8) אין מאושר ממני...
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב פנטיום 4 2400 mhz זיכרון 1 G של קינגסטון 400 MHZ הלוח אם נותן 4 agp וספק כוח של 400 w אך המחשב מלפני חמש שנים אז אני בספק לגבי היכולות של הספק אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בינתיים עד שאני אשתחרר מהצבא -לוחם לא חוזר הרבה הביתה אז עדיף משהו זמני שיחזיק את הגרוטה החביבה שלי : ) אני לא מחפש להריץ מחשקים כבדים אלא משחקים קלים כמו מנג'ר ופרו אבולשיין חשבתי על 4 כרטיסים שכולם עומדים בתקציב שלי hd 3650 ddr 3 agp 512 MB -498 שקל gforce 7300gt 512MB -בערך 420 שקל gforce 7600gs 512 MB radeon 1650 x pro 512 MB איזה כרטיס הכי יתאים לי למחשב? תזכרו שיש להתחשב בצריכה של הכרטיס מול הספק ואם הספק שלי מתאים תודה רבה לכל העונים!!! : )
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-