עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מפנדה כרטיס לידטק GF4 TI 46000 הכרטיס יצא דפוק והפסיק לתפקד לאחר מספר שעות החזרתי להם אותו הם חזרו אליי ואמרו שאם אני רוצה את אותו כרטיס זה יקח שבועיים כי אין במלאי ואם אני רוצה כרטיס מידיי הם יכולים לתת לי 4600 של MSI שעולה כמעט 500 יותר ללא תוספת תשלום מצידי האם כדאי? הMSI עדיף? עצתכם המהירה תודה

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום לכולם , מחר אני קונה טלוויזיה מה לקחת metz או TOSHIBA ? ויש לי עוד שאלה יש לי hot (כבלים) אם אני לוקח metz לא היה לי בעיה אם תיאום בין השלט הדיגיטלי לטלויזיה? ועוד שאלה תוצרת מה הmetz?והTOSHIBA כי בITT יש את הבעיה הזו.. תודה לעוזר.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by FPSbanana,

לפי מה שהבנתי הX2900XTX2 יעלה 550$ בחו"ל והX2900XTX כמה הוא יעלה? ואפשר עוד פרטים על X2900XTX כמה זיכרון כמה BIT וכמה הוא חזק מ8800GTX מתי הוא יצא?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by alergic,

עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  8. היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by pixilated,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות ואשמח לקבל עזרה כדי להחליט. הראשון הוא ati x800gto 256mb ddr2 pcix והשני הוא PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty תודה רבה, ;D

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by big_fishy,

יש לי מכשיר פלייסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי ולרמקולים ולשחק על מסך המחשב... איך לעזעזל אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  12. הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by DarkLloth,

כותרת ... מדובר במסך 22'' ... ולא אני לא שוקל 4850 כאופציה כי אז באמת שאין לי טעם להחליף , אני אוהב לשחק ברזולוציה המקסימלית עם פילטרים ...

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by gad57,

המחיר של ה5850 הוא 712 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~9S5850G1X~8~0.htm והמחיר של ה6850 הוא 790 ש"ח http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11135 יש לי שתי שאלות: האם זה שה6850 יותר "חדש" לעומת ה5850 ישפיע בצורה כולשהי בעתיד? (משחקים בDX11שלא יתמכו ב5850, דרייברים שיתאימו ל6850 ולא ל5850), במידה וכן האם ההשפעה תהייה קריטית? והאם הספק seasonic S12II 430Wיתאים\ יחזיק את ה5850?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by none77,

בארץ הוא נמכר בהרבה חנויות, לא מצאתי אותו בחו"ל וגם לא באתר שלהם, מישהו מצא? אולי מוכרים אותו קודם בארץ לנסיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shmulik_miata,

יכול שנשאל בעבר אך לא מצאתי. יש לי אפשרות לרכוש את אחד מהם. עיקר היישומים שלי הם סימולטרים (DCS,Asetto Corsa) ב-VR. האם אראה הבדל מהותי בין ה-2070 ל-2080? כרגע יש לי 970 ב-SLI. עוד שאלה, ספק הכח שלי הוא ANTEC PLATINUM 850W שנרכש ב-2014. האם חיבורי החשמל שלו יתאימו לכרטיסים החדשים ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ofir38,

היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום לכם פתחתי עכשיו צינורות לכרטיס שלי דרך הRUVA TUNER וקרו לי דברים מוזרים.. 1. הטמפ' ירדה במעלה אחת 2. אני לא מרגיש שום אבל שום שינוי בביצועים.. הFPS אותו FPS וזה כמו בלי פתיחת צינורות.. יש למשהו מושג למה זה? אולי לא עשיתי טוב?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by tulz,

שלום לכל הפורום! אני רוצה לדעת כמה מקבל X800GTO בתוכנה 3DMARK05 בסטוק? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התקנתי את ה Radeon X1950 Pro במחשב החדש שלי תחת WinXP ואת הדריוורים המעודכנים. כאשר ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה (1280*2048 75H) בתוכנת ה Catalist או ב Display properties גילתי שהרזולוציה הזאת, ואחרות הקרובות לה, לא קיימות. לפי המפרט, הכרטיס יכול לעבוד ברזולוציות גבוהות יותר. האם ישנה דרך לאלץ אותו לעבוד ברזולוציות האלה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום, המחשב שלי נקנה מתישהו לקראת סוף 2003. במפרט: P4 2.8Ghz Northwood(478) Asus P4P800 Deluxe (865PE) 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Leadtek Geforce 5600 Ultra 256MB Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 כיאה לכרטיסי מסך, הכרטיס שלי הזדקן מאד. חקרתי הצעות של אנשים במספר פורומים לשדרוג מחשב כזה בפחות מ1500 שקל. חיפשתי את החלקים באינטרנט ומצאתי אותם במחירים יפים. האם שווה לשדרג למפרט הבא: Intel Pentium D 820/805 ?Asrock 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Point Of View 7300GT/7600GS/7600GS Sonic (PCI-E) Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 (החלפת המ…

23. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by COca,

שלום. קראתי שהRadeon 9500 לא יתמוך בDX 9 בגלל שיהיו לו רק 4 צינורות עיבוד. איך מספר צינורות העיבוד קשורות לDX9? מה זה PCB? זה משנה אם כרטיס מיוצר ב8 PCB או 4? למה זכרונות 2.8NS מגיעים יותר רחוק באוברקלוק , איך זמן גישה נותן יתרון באוברקלוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

חברת AMD השיקה החודש את מנהל ההתקנים החדש שלה, ה-Crimson. הרבה הבטחות פוזרו באוויר, אך האם יש שינוי משמעותי? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-ההתקנים-החדש-של-amd-נבדק-יש-שינוי-באו/

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.