עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה להחליף את הGeForce MX 440 64MB שלו במשהו יותר טוב מה להציע לו? בתקציב של 200-300 (יש אופציה להתגמשות מסויימת)

2. היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3

3. Started by MEGA DDR,

1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עד 900 ש"ח (אין אפשרות לגלוש) המליצו לי על מאג MAG CRT 17" - 796PF X-Flat series הוא עולה 889 ש"ח. אבל אני בטוח שיש משהו יותר טוב באותו מחיר או במחיר יותר נמוך. הקניה היא מזיגזג, אז נא להמליץ רק על מסכים שיש להם. וחשוב מאוד שהמסך יהיה אמין, המאג הנוכחי שלי (XJ700T) מחזיק אצלי כבר כ5 שנים. תודה

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  5. אוברקלוקינג לכרטיסי מסך הוא לא תמיד הדבר הישיר והמובן ביותר - לקחנו את Sapphire RX 9070 PULSE OC 16GB והוספנו לו ביצועים בשימוש תוכנת Andrenalin של AMDלכתבה

6. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

7. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by keren254,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ran-erez,

המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ‏ASUS‎ P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by biodome,

דרוש לי כרטיס פשוט (ללא משחקים) שיכול להריץ שלושה מסכים בו זמנית, עם DVI או HDMI. מעדיף קירור פאסיבי אם יש, לא חובב של רעש מאווררים קטנים. רצוי מתחת ל-400 שח אם קיים. רזולוציות 2560x1440 ועוד שניים 1920x1080

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  13. נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  14. היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shaul,

ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by natan805,

כי ראיתי שה8800עאד עולה יותר

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by adidasnizgoda,

אני מתבלט בקשר לכרטיס מסך טוב. אני רוצה כרטיס מסך חזק שגם יחזיק זמן עם המשחקים החדשים שיוצאים ויבצע את העבודה הטובה ביותר. אני מתלבט בין הרדאון 3870HD DDR4 512 MB, או בין הג'יפורס 8800GT 512 MB או ה-GTS....את מה הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי ב-3D MARK זה טוב??

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by lesForce,

שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by exXxTreAm,

כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ashand,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין PCI ? האם צריך סלוט מיוחד ל-PCI ? נראה לי שעליתי על הבעייה של ההנגאפ במחשב שלי...כנראה סלוט ה-AGP דפוק וגורם לכרטיס מסך לקרטע...וזה גורפ להנגאפ...

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by BONO,

לפי כל הכתבות האחרונות באתר נראה שמי שקנה את ה Gigabyte RADEON 9700 נדפק כי הולך לצאת כרטיס אחד עם 256 מגה ונראה גם שהכרטיס לא יפעיל את המשחק דום 3 על האיכות הכי גבוהה בלי בעיות זה נכון כל זה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.