עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dante123,

כי כשבדקתי בzap למשל, אין זכר ל256 MB... כמו כן, האם כדאי לקנות אותו (שאני יקנה מחשב חדש) או לשדרג לכרטיסי הX החדשים? תודה מראש.

2. Started by TC,

שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by parker,

חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by i.k,

האם מישהו מכיר חנות מחשבים שמבצעת טרייד אין כולשהו אם כרטיסי מסך. אני מיתכון שאם אני יביא להם את שלי והם יכולו להוריד לי את המחיר עבור אחד חדש?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....

6. Started by theDeath,

שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Silol,

שלום, רציתי לשאול מה יהיה יותר אפקטיבי...2 כרטיסי 8800GTS 640MB OC בSLI או 8800GTX OC2 יחיד? השימושים שלי זה סרטים ומשחקים בעיקר. **יש לי מסך 2407 של דל אם זה משנה.. תודה..!

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש איזה תוכנה או דרך למנוע את זה? אני רוצה להשתמש ב 960*1280 (רואים סרטים ככה הכי טוב) אבל רואים ממש מטושטש ולא ברור מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אה ועוד שאלה בעוד 3 שנים במסכי LCD כבר לא יהיה NATIVE RESOLTION?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  11. שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  12. הסיבה העיקרית שאני רוצה לעדן ביוס זה שאני לא רוצה להתעסק אם VMODE ואני מעדיך להתקין ביוס שיעלה לי את המתח.אז מישנוא יכול להביא לי ביוס שיעלה את המתח?ומה המתח המקורי של הכרטיס. שאלתי OC וקירור ואמרו לי לשאול גם פה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..

15. Started by Street-Fighter,

צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

תראו יש לי G6800NU leadtek ואני מקבל בCSS FPS ממש נמוך 60-100 יש לי את הדרייברים הכי חדשים (76.41 ) והורדתי את הAnti-Aliasing לX2!!! ושמתי את הmodle על medium וגם ביטלתי V-SYNC ושמתי את הAnti Tropic לX8 או X4 חושב גם לציין שהיה לי שהפעלתי גם AQUAMARK3 מזמן וקיבלתי תואה של 50,000 ואז אחרי כמה זמן הפעלתי שוב וקיבלתי 28,000 אותו דבר גם ב3DMARK05 שבהתחלה קיבלתי ציון כבוה ואז הוא ירד :nixweiss: :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Shbd,

יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by KiDi,

בעיה קצת מוזרה.. אם אני מדליק את המסך אחרי שכיביתי אותו ל10 דק' בערך, אני לא מצליח לקבל תמונה בחזרה.. לא בDVI ולא בVGA.. כאילו הכרטיס מסך הפסיק לשדר.. אני יודע שזה הכרטיס כי ניסיתי לחבר אותו למסך אחר תוך כדי התקלה וזה עדיין קרה... מישו מכיר \ שמע \ יודע מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Sctoweri,

1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Saliman,

התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by guyfi,

שלום לכולם!!! איזה כרטיס לקנות? עד 400 ש"ח שיהיה AGP אני משחק בCALL OF DUTY FEAR ראיתי את הכרטיס הזה - BFG GeForce 6200 OC 256MB AGP עולה 400 ש"ח יש למשהו המלצות לכרטיס יותר טוב עד 400 ש"ח? איך הכרטיס הזה? הנה הרשימה מזאפ לכל הכרטיסים הרלוונטים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128828&DB68806=68807&DB68789=68791 תודה למשבים גיא

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  24. לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by eladbu,

האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח

• 6 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.