כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שאלה - האם מישהוא מכיר מאמר/בנצמארק על כרטיסי מסך והתמיכה שלהם בעמדות עריכה ? לפי מיטב הבנתי, הכרטיס מסך (כל עוד הוא לא תומך ב CUDA) לא עוזר לרינדורים הסופיים, אלה רק לריילטיים בזמן העבודה. האם אני צודק ? האם יהיה הבדל משמעותי בעבודה על מאיה עם HD4300 לעומת כרטיס מסך אחר ( שהוא לא קודא ...) ואם כן, על מה מומלץ ?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שתי שאלות - - אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט? - קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ? כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא... מבולבל קצת, וממהר מאוד, ג'ו
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס זמני 6200 PCIE עד שה GTO שלי מגיע. ניסיתי לראות סרט בטחוויזיה שאגב מולטיסיסטים מבית סוני) ולא משנה איזה הגדרות אני שם בכל זאת אני רואה בטתוויזיה בשחור לבן , שיניתי ל PAL לא עזר וגם ל NTSC גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום ... כמו שהנושא אומר.. אני קונה בימים אלו כרטיס מסך 6800 ... נאמר לי שיש הבדל משמעותי בין 128 ל 256 זיכרון... האם שווה להשקיע עוד 1000 שקל ? תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9192 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9038
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 8800gt אני חושב לקנות hd4850 זקוק ליעוץ אם כדאי
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס 8800GT ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס שתואם לו ברמה שכולל יציאת HDMI אשמח לקבל איזה דגם שווה לכרטיס שלי. (זה למטרה לחבר בין המחשב ל-LCD כדי לצפות בסרטים).
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? כרטיס מסך Zotac GTX650 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xHDMI PCI-E או כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הזוטק עולה 710 והג׳יגבייט עולה 670 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה והוא שעל אותי זה המפרט שלו CPU =CORE 2 QUAD Q9550 2833MHZ MB=EVGA FTW 780i sli RAM =2x2GB corsair Dual Channel CL4 DDR II 800Mhz GPU = EVGA 8800 GTS 512MB HDD1 = MAXTOR 160G 7200RPM HDD2 =WDC 500G HDD3 =WDC 640G DVDR = SAMSUNG CD/DVD SH-S223F CASE = ANTEC 1200 LCD1 =SAMSUNG T240 1980*1200 PSU= Thermaltake 600w toughpower הוא רוצה לשים עוד 8800 GTS בSLI השאלה האם הספק שיש לו יספיק בשביל זה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה..?? RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E? מבית ASUS מיפרט תכני http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=12&model=400&modelmenu=1 ??? תודה מראש והעם הוא יותר טוב מסידרת ה 6800GT של Nvidia
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס. אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות... אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W). אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K.. השאלות הם: 1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ? 2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית? 3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)? אני מאוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה מקסימום 250 שקל, שימוש להקלטה מהטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כיום כרטיס מסך 7600GT 256MB (לידקט) חבר מוכן לתת לי כרטיס מסך 8500GT 512MB (פאליט) חדש, הוא קנה אותו אבל הוא לא מתאים לו. רציתי לדעת מי יותר טוב כי הבנתי שיש חלוקה בין שני הכרטיסים. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-