עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  3. tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…

4. Started by Av_Killer,

נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by OR007,

נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.

7. שלום, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS עם הליבה G80. אני רוצה לעשות SLI אבל לא ניתן להשיג את אותו כרטיס מסך כמו שלי, רק8800GTS עם הליבה G92. האם אני יכול לעשות איתם SLI או שאני יצתרך לקנות G80 יד שניה?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by haimon_v,

חברה שאלה - האם הכרטיס הזה 7800GTX מבית LEADTEK שמפורסם כאן במבצעים שווה את מחירו - 1299 ש"ח איך הכרטיס נחשב? והאם יש כאן איזה מלכוד?

9. אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  10. שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום רב האם אפשר להשתמש ב CrossfireX - ב 2 כרטיסי מסך HD6950 ו HD6970 ? או שמוכרח שיהיה 2 כרטיסים מאותו דגם בדיוק

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by sagi_10,

היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  13. מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xBlAdE,

איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by unbalanced,

חברים יקרים... אני עומד בפני קניית מוניטור חדש. קיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה למסך של פיליפס 170B5CS http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170b5cs_27_us_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_US%2Fcategories%3Ccatalog_us_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_us_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_us_consumer%26&productId=170B5CS_27_US_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_US_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=en&country=US&catalogType=CONSUMER&proxybuster=BPY22BTEZGHB3J0RMRESHQFHKFSEKI5P (קישור לפרטים נוספים על המסך.. ) אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל …

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by SnakeBite,

שלום, היום שהאתר היה בבניה ניצלתי את הזמן לחפש כרטיס מסך 7800 חדש למחשב שלי אני אישית מסתפק ב 6800gs אבל אמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת יותר ולקנות 7800 . אז למישהו יש המלצה על כרטיס זול וטוב?? מחיפוש מהיר מצאתי את זה GIL FORSA FX7800GT PCX NVIDIA Original 256 הוא טוב? נ.ב. אני רציתי לקנות את eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425 core /1000 memory /12 pipeline ולפי הנתונים שראיתי לחלק מ ה 7800 יש את אותם המהירות ב core clock וב memory clock האם זה חשוב כל כך לקנות 7800 עכשיו או שאפשר להסתדר בנתיים עם 6800gs ??

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by MooMoo,

שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by liortaib,

שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  22. כרטיס המסך הנוכחי שלי בחייו האחרונים - nvidia quadro fx580. אני זקוקה לכרטיס מסך ומסתבכת עם המידע בנוגע האם הוא מתאים ללוח האם של ג'יגה בייט - ga p35 ds3l. השימושים שלי הם תוכנות גרפיות + תלת מימד - 3ds max, solidworks אני יודעת שהמחשב עצמו כבר מיושן, אבל כרגע ללא אפשרות להחליף ולשדרג, רק חייבת לכבות את השריפה הנוכחית.. אודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by THE FOX,

מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  24. N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אם יש הצעות אחרות עם תקציב של 700+-(עם לינק בבקשה ורק לאמינות אז אני ישמח לקבל)... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.