כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
תוכלו בבקשה להגיד לי מה עדיף לי..? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3250 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3079 אני מתכנן לקנות את זה ממש בקרוב ! תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא עד 600 ש"ח. איזה כרטיס להמליץ לו לקנות? (PCI-E).
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא: מעבד AMD 4800x2 זכרון 2GB ספק כוח HEC-300AR-TF מסך SAMSUNG 2333T ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו. הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops. אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הבא יכנס למארז שלי? http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2O2GD5/#specifications אורכו של הכרטיס הוא 30סמ' והנה המפרט שלי: לוחאם ATX - של GIGABYTE - GA-Z68P-DS3 מארז - SHARKOON REBEL 9 ALUMINIUM אנא מיכם , אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור אני אודה לו מאד.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בעבר, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך, אך בינתיים אני מחכה ל-GTX 560, לראות מחיר, צריכת חשמל, חום ואיזה ביצועים הוא יתן מול ה-GTX 470. רציתי לדעת, אם אחליט ללכת על ה-GTX 470, אם הספק כח שלי יספיק כדי להריץ אותו כמו שצריך או שיהיו בעיות? SeaSonic 500W שאר המפרט, בפרופיל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה ממכם בלמצוא כרטיס בתקציב עד 500 ש"ח .. אני אולי יכול לתהגמש טיפה בלשלם ממש טיפה יותר בשביל להיות עם ראש שקט .. קראתי טיפה פה בסקרים ואנשים ממליצים על כרטיסים GTS450 .. שהוא במחיר גם סביר : ... האם זאת התשובה האחרונה או שיש עוד הצעות לגבי כרטיסים אחרים שיכולים לעמוד גם בביצועים של ה 9800GTX .. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ואל תגידו לי בנעה יש כי יש הבדל בין יש לבין יש דף למוצר אפילו בNEWEGG אין את הכרטיס ... מישהו יודע מה קורה לX18GTO ?!
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרגע 760 GTX OC של גיגהבייט 2 גיגה זכרון. באפשרותי לקנות עוד אחד ולעשות SLI,או למכור את שלי ולקנות כרטיס חזק יותר. האם 970GTX יהיה חזק מSLI של 760?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..! מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מהדגם של כרטיס ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 איזה יצרנית טובה יותר? תודה ענקיית לעוזרים!!! avivgenius
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות 3 מחשבי גיימינג לילדים לרוב הם משחקים פורטנייט ופיפא, fall guys ועוד כאלה... ראיתי את המחשב Desktop Intel Core i5-12400F RTX 4060 H610M 1TB SSD 16GB RAM ב 3700 שח האם זה מספיק טוב? האם זה יחזיק להם לכמה שנים טובות?
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני פשוט לא מצליח לבחור קצב רענון של 75HZ ברזולוציה 1280 על 1024 לא משנה כמה אני מנסה יש טיפים? מפרט: http://www.ata.yaldo.net/Images/sign.png
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ביתי המיועד לאופיס, אינטרנט, סרטים וכד' וכן לילד בן 9 המשחק במשחקים קלים. המפרט: מעבד אינטל פנטיום D 805 זכרונות: 512TWINMOS DDR2 533 PC 4300 X 2 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL כרטיס מסך: PCI EXPRESS X16 מתלבט בין הכרטיסים הבאים: PALIT ATI RAD. 1600 PRO GOLDEN 128 MB DDR3 128 BIT (שנה אחריות) 600 ¤ PALIT ATI RAD. 1600 PRO SUPER 512 MB DDR2 128 BIT (שנה אחריות) 650 ש"ח NIVDIA® GeForce 6600GT GPU 128MB DDR3 128 BIT +VIVO INNOVISIN מחיר 630 ¤ (אחריות שנה) Leadtek WinFast PX7600GS TD256MB DDR2 128 BIT מחיר 640 ש"ח 3שנים אחריות
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-