כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מתנה לאחי ליום הולדת והחלטתי לקנות כרטיס מסך.. יש שניים ספציפית שהוא דלוק עליהם gigabyte HD5870 SOC או gigabye 560 gtx ti SOC ולשאלה עצמה : מי יותר טוב ? (ספק כוח 620 וואט של סיסוניק S12 משהו, מסך smasung cream 2333T 1920*1080 , מעבד Q9650) תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי המפרט שלי: I7 6700 16 GB RAM זה הספק: https://antec.com/product/power/ne550m.php האם יכול להחזיק ללא בעיה כרטיס SUPER 2070/2080? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך מה עדיף? Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4386 או Sapphire SX1650PRO 512MB DDR2 PCIX Retail X165PR512 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3133
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. יש לי Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card,איזה דרייברים אני אמור בדיוק להתקין? אני רוצה את האופציה של לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה שלי האם שאני מתקין דרייברים זה משנה לי את האיכות של כל מה שאני רואה על המסך? אני חדש בתחום וממש לא מבין בזה.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מפרט : AMD 3000+ 64bit (939) 512 ddr400 X2 Gigabyte 6600GT PCX Gigabyte nForce4 GA-K8NF-9 תוצאה : 3476 ללא שום אוברקלוק... האם התוצאה סבירה? מה התוצה הממוצעת למפרט הנ"ל ?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים.אני מעוניין בכרטיס AGPx8 שיכול להחזיק שני מסכים בו זמנית ברזלוציות גבוהות (אחד של 24",והשני 20" רחב). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט כי יש לי מחשב שקט מאד (מותג ישן של DELL). השימושים הם אינטרנט,טקסט,ואולי קצת סרטים.הכרטיס אינו מיועד למשחקים. ב TMS המליצו לי על Sapphire HD 3650 512MB DDR2 AGPX8. ביד שניה ראיתי ATI 9600 PRO.אני לא יודע אם גם הוא תומך ברזולוציות שציינתי (עבור שני מסכים ביחד,כאמור). שני הכרטיסים הם בעלי קירור אקטיבי,ואני לא ממש יודע עד כמה הם מרעישים.מכיון שהם של ATI,דומני שאי אפשר לשים להם קירור חליפי כדוגמת VF700 של זלמן.קירור של accelero לא מתאים כי הוא גדול מדי למחשב שלי. אשמח לשמוע את דעתכם (גם בקשר לכל כרטיס אחר שעונה על הדרישות שציינתי).
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי תכרטיס ב יום חמישי האחרון וכנראה שעשיתי טעות , רציתי משו יחסית זול ושיתן ביצועים אבל הבנתי שאני צריך יותר מזה מה אתם ממליצים לקנות ל agp הכרטיס עלה לי 830 ואני עוד חייב 100 ביררתי ושאלתי אם אני יכול להחזיר ולהוסיף כסף ולקנות משו יותר רציני וזה אפשרי הכרטיס הנוכחי SAPPHIRE X1600PRO 512M AGP אני מוכן להוסיף 500-800 שקל היתי יכול לקנות בעוד 100 שקל x800gto אבל לפי מה שהבנתי הוא לא תומך ב hdr ועוד איזה משו .... בקיצור כמה כסף להשקיע אם בכלל, על מנת לקבל תוספת של ביצועים
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Ashes_of_the_Singularity_Mixed_GPU/1.html דונו.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו). עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS. עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900. שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון? אז בקיצור אני צריך- 1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק …
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב עכשיו וקניתי כבר כמה חלקים כגון מעבד 1055 AMD וזיכרון 4GB ולוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET והמליצו לי על הכרטיס הבא:Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI ב1252 אבל ראיתי גם את זה Palit GeForce GTX460 Sonic 2048MB GDDR5 ב1309 אז השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים בסדר גודל של 1200-1300 שח ? ויש לי ספק כוח שאני לא זוכר את שם החברה של 500 וואט לא גנרי ואם צריך אני אחליף אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי GeForce 6800 gt 256 רציתי לדעת אם יש זמן משוער כמה הכרטיס הזה יחזיק עם מעבד ATLON 64 ולוח אם של EPOX
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-