כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, מצאתי לקנות אותו ב 160 שקל. מה המשמעות של הכרטיס הזה ? האם יותר טוב למשחקים או יותר טוב לסרטים או לא לשניהם ? שווה ?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 דגמים של כרטיסי 4850 אני רוכש בנוסף ספק חדש SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3. ההתלבטות בין Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Twin Turbo מחיר - 999 ש"ח (כן עלה ב80 שקל...) לבין GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PC מחיר - 950 ש"ח (יותר זול וכפול זיכרון). המפרט שלי בצד אני מחליף רק את הכרטיס והספק. איזה כרטיס ייתן לי ביצועים יותר מהירים? איזה חברה עדיפה ואיזה מהם מתקרר יותר טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1.צריך לוח אם מיוחד בשביל לעשות קרוספייר 2.אך אני מקבל את הכבל של קרוספייר אם הכרטיס עצמו? 3.הקרוספייר הוא כמו הSLI בדיוק זאת אומרת 2 כרטיסים זהיים שמחוברים רגיל ונותנים 200% ביצועים או שפחות ואם פחות כמה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש לכרטיס הנל 1GB והבקר שלו 256Bit אז הוא לא יכול לנצל את כל הזיכרון ובעצם יש לו את אותם ביצועים כמו לאותו כרטיס כמו 512MB ככה שזה סתם מיותר ושיוקי נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP במחיר שווה לכל נפש עם Dual DVI, יש כזאת חיה? נגיד עד 800-900 שקל VIVO יהיה חביב אבל לא הכרחי.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
גרסה כרגע 60.80.18.00.02 יש גרסה יותר מומלצת מזו? הכרטיס על סטוק לגמרי אבל לא חושב שאני צריך יותר מזה כרגע.. הכל עובד בסדר core 513 shader 1188 memory 792 (1584 rate)
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. הכרטיס הנוכחי שלי 8800GT מת ולכן אני צריך כרטיס חדש . מעוניין בכרטיס רק של NV .לא להציע ATI . צריך כרטיס שלא יצור צוואר בקבוק עם המעבד E6700 2.66.במידה ושי צורך אני יכול לעשות OC קטן. חשבתי על GTX460 עם 768MB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 או GTS450 עם 1GB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12177 לגבי הספק חשבתי על הספק הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12233 חשוב לציין שאני משחק ב 1440*900 וה8800GT די סיפק לי את הסחורה. חנות מאיזור אשדוד ולא IQPC תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-