עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zolder,

יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by amit22,

איך הכרטיס מסך של ספיר האם מישהו יכול בבקשה להביע לי קישור לכתבה על הradeon 9800 np שלהם מאחר וקניתי את ה9800 np של חברת gigcxube משהו כזה ועכשוו אומרים לי חבל שלא קניתה ספיר מאחר שגם אותו דגם עלה פחות הוא עלה 1590 שקל

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Gilmorr,

היי,היום פתחתי את המחשב הנייח שלי לניקוי אבק , כמו שעשיתי כבר כמה פעמים, הכל כרגיל ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כשלחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום. ממש כלום.חשדתי שיכול להיות שזה קצר , ניתקתי את הכרטיס מסך ואז המחשב כן נדלק.אחרכך חיברתי במקום הכרטיס מסך ההוא כרטיס מסך ישן יותר והמחשב נדלק ועבד כרגיל. יכול להיות שנגרם לו נזק מחשמל סטטי?הכרטיס מסך הוא gtx 970 gigabyte windforce. הכרטיס נקנה באייבורי לפני כשנתיים ויש לי את הקופסא המקורית אבל נאבדה לי הקבלה.האם נהרס הכרטיס מסך? האם יש דרך לתקן אותו איכשהו? תודה !!

4. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

אהלן, זה המפרט שלי: amd athalon x2 5000+ 2gb ddr2 667 geforce 8600gt asus m2n-e 400 watt PSU windows xp אני מחפש שדרוג ביצועים עד כמה שאפשר במשחקים. תקציב: 500ש"ח, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה פשר הטיזר שסיפקה לנו מפתחת השבבים עם המילה Super - אך ההערכות הן כי מדובר בעדכון עבור כרטיסי מסך שהוצגו לפני פחות משנה לכתבה

7. Started by gimimix,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by yoahe,

חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by vner@,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל, בפנדה, ב 570 ש"ח. האם הוא כרטיס טוב ? אני צריך משהו ברמה של טיפה יותר מ GTA3. כעת יש לי רדאון 7500, ו GTA3 עובד חלק, עד שיש הרבה פיצוצים למשל, ואז כל המשחק נתקע.... (הכרטיס אינו מתחמם כלל) ואני רוצה את הכרטיס הזה.... האם הוא יתן ביצועים ב UT 2003 ??? (אני כלל לא מכיר את המשחק....) וכמה להערכתכם אני יכול לבקש על הרדאון 7500 פרו שיש לי ? (הוא עלה 480 ש"ח) תודה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by ILYA MOLO,

אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איזה חברה יותר טובה מבחינת מחיר וביצועים לירשום את דגם הכרטיס עם אתם מרוצים ,עם לא למה הייתם מחליפים, ומדוע לכרטיס הזה ? ובלי לשקר !!! :lol: הסקר יעזור לאנשים להחליט מה כדיי ליקנות

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by Runny,

רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by the yak,

היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by fx-57,

חבר שלי הולך מחר לקנות מחשב חדש ואחיו צריך כרטיס מסך חדש כי הישן שלו גוסס. חשבתי על 9600PRO EZ של שייפיר. הוא בסך הכול די נחמד ולא יקר,כולה 340 ש"ח. והוא מהווה שיפור יפה יחסית לRIVA TNT2 שיש לו. האם הכרטיס מסך הזה טוב יחסית למחירו? (אין אפשרות לחרוג יותר מהמחיר הזה,מקסימום 400 ש"ח וחובה מKSP). והאם הוא עושה בעיות על לוח אם VIA שהוא AGP 4X? והאם תהיה ירידת ביצועים משמעותית אם הוא ישים אותו על AGP 4X? ומה הדרייבר האחרון של ATI שהוא אינו בטא? 6.7 או 6.6? והאם אפשר לקבל לינק. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך לטובת משחקים כבדים ותוכנות עריכת וידאו כגון פרימר פינקל וכו' על מפרט מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q DELUXE זיכרונות CORSAIR DUAL KIT DDR2 4GB 800MHz XMS2 DHX תודה ! סליחה ! התקציב 1500 +/-

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

Samsung 955DF הוא 19... ואם זה LCD אז תגידו איזה עד 2000 שח...חבר שלי אמר לי לקנות כמו שלו...LG L1730S...יש משהו יותר טוב??. אאאההה...השימוש שלי...סתם באינטרנט...וסרטים...

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by serialmaster,

שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by dolevm2,

הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד! ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר. 1: EVGA http://ksp.co.il/?uin=25354 2:ASUS http://ksp.co.il/?uin=24957 3:GIGABYTE http://ksp.co.il/?uin=24678

23. Started by 108SOF,

שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  24. אם אני עם מעבד E6600 ב-2.8GHZ, ואני רוצה להינות מכרטיס תומך DX11 כמו נגיד ה-GTX460 (היורש ל-8800GT, וכרגע יש לי 8800GT מומהר), האם ההשקעה שווה את צוואר הבקבוק העצום שיווצר לי? כמה אחוזים בערך אני אנצל מהכרטיס? ומה עם המגבלה ל-PCI-E X16 במקום X32? לפני שתגידו "עזוב אותך צווארי בקבוק תקנה לוח אם, מעבד, זכרונות, קירורים, ספק וכרטיס-מסך חדשים" תזכרו לרגע שלא אתם משלמים את זה אלא אני, ואין לי מספיק כסף להשקיע אפילו בספק חדש (לצד הכרטיס). לכן גם חשוב לי לדעת שאם אני קונה כרטיס חדש, אז ה-TR2 470W שלי יחזיק אותו. כמו כן, אם ה-HR-03GT עם מאוורר של TT יכול להתלבש על הכרטיס זה יהיה נהדר. בהתחשב בנסיבות הללו - איזה כרטיס מומלץ לקנות, אם בכלל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.