עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ארדי,

מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by ozba77,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by morbidangel,

ערב מקסים לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב כולל מסך 22 חדש. השאלה הנשאלת היא האם כרטיס 4870 בודד (כרגע) יכול להחזיק משחקים ברזולוציות מתאימות לגודל המסך?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  7. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by fireskill,

שאלה חדשה , מה מהם יותר טוב ולמה

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  9. יש לי כרטיס 6600GT AGP וקבל אחד בו נפגע. השאלה אם יש אפשרות להשיג את הסכמה של הכרטיס הנ"ל לפיה להלחים את הקבל המתאים תודה

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תחילה לראיון המלא עם רג'ה מ- AMD ראש מחלקת האצה גראפית: https://www.youtube.com/watch?v=FwcUMZLvjYw יהיה שם הסבר על טכנולגייה חדשה של היררכיית זיכרון ולעניין זה דברים מהותיים: סוף סוף AMD הטמיע שיטת tile rendering בה נוידיאה עושה שימוש מאז דור כרטיסיה שהושק ב- 2014. צפיתי מהלך שכזה והתפלאתי איך רק עכשיו AMD השכילה להעתיק את השיטה. AMD הרחיבה את נושא ה- cach שמבצע rendering לא רק לרמה אחת, וזכרון RAM של הכרטיס, אלא למעשה חילקה ל - 3 רמות. ה- cach לביצוע רינדורים קטנים = tiles, הזכרון RAM של הכרטיס שמחזיק את ההרכיה הבאה של הזכרון (מקביל למושג level 2 cach ) שיהיה בנפח טיפוסי של 8GB, ומעליו בהררכיה נוספת (לדוגמא בג…

12. Started by mft,

אני מחפש כרטיס שיוכל לשמש לHD בעתיד דרך HDMI. אני צריך שיהיה בו גם dvi vga ו s-video ראיתי HD4850 שמכיל 2 חיבורי DVI וSVIDEO ומתאמים לשאר החיבורים. אבל ירדתי ממנו עקב דרישה בספק כוח. הכרטיס לא נועד למשחקים, רק לחיבור המסך לTV דרך SVIDEO ובעתיד דרך HDMI כרגע המסך הוא VGA ויוחלף בעתיד לDVI המחשב הוא DELL INSIRION 530 E5400 4 giga ram ספק כוח רגיל 300WATT אם אני לא טועה. יש חריץ PCIE 16X 1.1 כרטיס מסך מובנה (בעע יציאת VGA) אני לא רוצה להחליף ספק כוח רק להוסיף כרטיס מסך. הכרטיס ירכש מNEWEGG באזור 100$ אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.ati.com 8)

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by rgm7,

איזה כרטיס לפי דעתכם הוא טוב יותר למשחקים הכי חזקים כיום?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by someone,

במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by guylederer0,

שלום רציתי לשאול לגבי הכרטיס השאלה שלי מחלקים Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe האם המהירות של הכרטיס מ512 ל 1024 ממש משמעותית ? ואם כן במה בידיוק ? השאלה השניה שלי היא ... אני רוצה כרטיס מצויין למשחקים הכי כבדים שיוצאים אז בחרתי ב HD4870 ורציתי לדעת אם אני יוכל להביא 2 כרטיסי מסך במחיר דומה אבל ביצועים יותר טובים ? למשל משו של NVIDIA ? האם יש משו כזה ... ? הכרטיס אמור לרוץ על מסך 17 אינץ ובעתיד על 22... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  19. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוכל ספק כוח של 400W של FSP להחזיק ? hd4850 , 9800gtx+ , gtx 260 הוא יחזיק אותם עם המערכת שבצד ? ואם כן את איזה הוא יחזיק ואת איזה לא ? וד"א מה יותר טוב ה hd4850 או ה 9800gtx+ היו פה דיונים פוריים על זה, הגיעו למסקנה ?! תודה

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Jack_g,

יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Matankzr23,

איזה כטיס עדיף? 1950XT עם 256 מגה? או PRO עם 512 מגה?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by HunterVee,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי זה המפרט הנוכחי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A מסך MAG 17" AH-778 ואני לא יודע איזה ספקק ......עזרהההה!!!!!1

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת. הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ. מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.