עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by udi,

אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dj Tal Doek,

שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by dot com,

יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sh_idan,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  11. לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Interl-Conore,

מישהו התקין יש איזשהו שיפור?

13. Started by HairyAss,

עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  14. חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by Burned,

להפעיל משחקים על איכות טובה תודה

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  16. X800XL 7600GT X800XT 6800GS X800GTO2* *שהכרטיס במצב רגיל ומי יותר טוב 7600GT גרסת האקסטרים או X1800GTO? תודה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  17. היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by marvje,

ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Mentally ill,

שלום, אני משתמש במסך של CTX,וכרטיס מסך GF4 mx440 , המחשב עובד רוב הזמן ברזולוציה של 800X600 וברוב הקטגוריות והמשחקים שאני משחק זו הרזולוציה שאני פועל איתה. מה הקצב הריענון שצריך להשתמש? מה מומלץ? ואם אפשר לקבל גם כמה הסברים על הנושא של קצב ריענון ומה טומן בחובו הנושא - אשמח לקבל. תודה רבה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by klayman,

שלום לכולם ! קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB. הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין. פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק. התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר. מה אפשר לעשות ?!?!

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by gerdamen,

שלום רציתי לדעת האם יש הסדל משמעותי בין 6800GT-6800GTS תודה...

22. חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול: * מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...? *ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי וה…

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  23. ^ האם המסך משפיע על ה FPS במשחקים ?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by udi2181,

אני מתכוון לרכוש השבוע כרטיס מסך שתומך ב-FLEX חיבור של מספר מסכים ( ג'יגבייט 970X ) . 1. הכרטיס נמצא במאמץ כלשהו כאשר מחברים לו מספר מסכים ? 3-4 מסכים לכרטיס אחד .

25. שלום, יש לי כרטיס מסך geforce fx 5200 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת יציאת ה Svideo כדי לראות סרטים וכד' בטלוויזיה (לא בהכרח את השולחן עבודה) איך עושים את זה? - איזה תוכנה אני צריך? - אילו הגדרות? אשמח אם מישהו יסביר בצורה מפורטת..... תודה רבה TOM

• 9 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.