עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by omertgm,

שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by or,

איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  5. חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה

6. Started by Darkemor,

שלום לכולם . אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחיר של 2000 ש"ח על מנת להריץ משחקים כבדים מהדור הבא. אידיאלית, אני רוצה כרטיס מסך עם 256 Ram, שתומך ב-Pixel Shader 4.0 ו-DirectX10. תודה מראש: --Darkemor

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by or150,

ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DisinfectedDuck,

איזה מסך 17 אינצ' CRT הוא הכי טוב שאשכרה אפשר להשיג בארץ?

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by GooG,

יש לי Inno3D nVidia GeForce 9600GT OC ואני רוצה לקנות Inno3D nVidia GeForce 9600GT ללא OC זה יתאים? בבקשה תגיבו מהר מחר אני צריך ללכת לקנות !

10. המפרט שלי זה מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרון: 2048 MB צריך לכתוב עוד משהו? ומשהו בסביבות 1000 או פחות, מקסימום 1500 אני לא מריץ משחקים חזקים או משהו, אבל משתמש בגרפיקה וכו' אז לודע מה כדאי וכמה כדאי להשקיע אז אם אפשר איזה דירוג של כרטיסים מומלצים ממחיר נמוך עד יותר גבוה... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by punylich,

אני רוצה אופציה לשחק בכל משחק חדש אבל אין לי צורך ברזולוציות האיומות האלה 1900 וכו מספיק לי 1024, אני על מסך 19 אינץ. השאלה שלי האם מספיק לי 8600 GTS אפילו נומר 8600 gts oc או להוסיף איזה 500 שח בשביל 8800 GTS של 320 מגה??

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by game kILLer,

איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

כותרת. * האחריות היא בחול ולא בארץ. תודה.

17. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by kobx,

GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473

19. בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by eeko,

שלום אתמול שידרגתיאת מערכת הההפעלה לווינדאוס 8 וגילית כי ATI לא תומכים בכרטיס יותר - לא ניתן להפעיל את ה catalyst control center המחשב מחובר ל lcd philips 42PLF5604 ובכדי לקבל תמונה מלאה על כל המסך השתמשתי באופציית ה SCALING של ה control center אשמח לקבל רעיונות לפתרון הבעייה או לחלופין הצעות לכרטיס מסך חדש הדרישות שלי הן בעיקר צפייה בתכני HD, תקציב של עד 500 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  21. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kobibo,

אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי : א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ? ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו . ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by kadosh360,

אשמח לחוות דעתכם לגביי הכרטיס הזה, האם יש כרטיס של NVIDIA במחיר זהה שיכול להתחרות בו? (כי תמיד העדפתי NVIDIA ) ואף פעם לא עבדתי עם כרטיסים של ATI. ואם כן ATI - אז מה ההבדל בין החברות השונות שמוכרות אותו למשל : / asus / sapphire / Gigabyte ? למה המחירים שונים ועם אותו שם? אשמח לתשובה בנושא זה תודה.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by benyben,

שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shaks,

אני ראוה נוראה כהה במסך בזמן משחקים והבהירות מכוונת על 100 המסך מחובר בחיבור דיגיטלי איך אני מסדר שהמשחקים יראו קצת יותר בהירים (ולא זה לא בגלל שאני מסתכל מהצד או משהו)

• 9 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.