עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שללום רב. ברשותי כרטיס מסך של חברת שפיר דגם RADEON 9000 עם 64MB DDR וברשותי מערכת הפעלה WIN2K SP3 וכאשר התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך CATALYST RADEON 3.5 אז לאחר הריסט שהוא עשה למחשב הוא רושם בעלייה של ה-WIN2K שהוא מצא חומרה חדשה אבל הוא לא מצליח למצוא לה את הדרייבר המתאים. וכן לאחר כל פעם שאני עושה ריסט למחשב יש את אותה הודעה של מציאת חומרה חדשה.! מה עליי לעשות? תתקבל בברכה כל הצעה / תגובה.... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  2. אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by מרתה,

היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Predator,

שאלה בלתי אפשרית אנא תשובה מהירה: מה עדיף לקנות היום: את ה 7600 GT extrem המיושן אך המואץ \ או את ה x1950 XT החדש והמהיר ? עצות אחרות בטווח המחירים הנ"ל יתקבלו בברכה. תקציב לא עובר את ה 1000 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  6. תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידי לכתבה

7. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  8. היי, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מפרט למחשב חדש שמיועד לגיימינג. התקציב למחשב הוא 4,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. לאחר שנבחרו כל חלקי המחשב התקציב שנותר עבור כרטיס מסך הוא בערך 1,300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בסכום של כ- 1,300 ש"ח ? קישור לטופיק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/threads/558224-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A2%D7%93-4-000-%D7%A9-%D7%97#.VLrDZUeUdqM תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by huber,

ואני חשבתי ששום משחק לא יתמוך בזה אחרי הטריק המלוכלכך שנווידיה עשו עם AC. שמתם לב גם שהמשחק השני הוא DX10.1 טהור - קרי ריו תמיכה ב XP או בכרטיסי DX9? מרשים.... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd4850_9.html

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by GunBlade,

שלום לכם! בזה הרגע קניתי כרטיס חדש ונוצץ מדגם Leadtek A250LE Vivo מבוסס GeForce4 TI4200, בעל 128MB זיכרון. הכרטיס מגיע עם דרייברים משלו, ואפילו יש להם עדכון באינטרנט שכבר התקנתי. למרות זאת, כל מני בדיקות Benchmarking שעשיתי לכרטיס (כדוגמת התוכנה 3DMark2002) נמצאו ברמות נחותות לעומת מחשבים בעלי אותו מפרט כמו שלי שפורסמו באתרי Benchmarking שונים ברחבי האינטרנט. מערכת ההפעלה שלי היא WindowsXP ואני פועל על מעבד AMD Athelon 1.2GHz עם 256MB SDRAM ו AGP x4. כמה שאלות: אני משתמש בדרייברים של החברה, אך אינני יודע אם הם מתקדמים כמו ה Detonator של NVidia. מה עדיף לי להתקין? את הדרייברים של LeadTek או את ה Detonators החדשים ביותר? אם זה לא הגורם להאטה (וההאטה משמעותית לפי הבדיקות), א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by SyRenity,

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DaMn18,

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  18. ^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  19. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nec_000,

הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …

21. Started by יניב51,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הקירור שלו? מדובר בכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983 האם הקירור שקט? מה הטמפ' איתו? בעיקרון אני חושב לקנות גם VF900 אבל אולי הקירור סטוק לא כזה גרוע...

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by EFSenable,

שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום לכם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כרטיס זהה נוסף ולחבר ביחד CF או למכור את הכרטיס שיש לי ולקנות HD4890בודד יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D

25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, פירסמתי פוסט דומה בפורום ספקים ומארזים ולצערי ניתקלתי שם בחוסר היענות (למעט נשמה טובה אחת)... לכן אני שואל גם פה. אני רוצה לקנות HD4850 שילך עם intel E7200... האם הספק SeaSonic 400 ET יספיק למערכת הנ"ל או שיש צורך ב- SS500ET? בנוסף, כדאי לקחת 4850 או 4770? ההבדלים ביניהם גדולים? ובכלל איזה שילוב ספק וכרטיס מסך לקחת? מקווה לתשובה מהירה... תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.