עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by MegaStorm18,

כרטיס ה ge force 3 ti שבק חיים והטכנאי היגיע ואמר לי שהכרטיס הכי מתקדם שהוא יכול לשים לי במחשב זה 5500 fx בגלל שהוא אמר שהתושבת של המחשב שלי ישנה ואני לא מבין הלוח אם ישן? הרי יש לי AGP 8 וכל זה. amd 2600 xp 512 ram וכל זה עכשיו השאלה שלי היא כזאת לאחר שקיבלתי את העובדה שיהיה לי בזמן הקרוב - רחוק 5500fx האם הכרטיס הזה שווה משהו , אני מתכוון איפה הוא ברשימה של הכרטיס מסך ומה המקביל שלו של ראידון יש ביקורת עליו איפה שהוא? תודה רבה

4. Started by Sith_Lord,

כבר זמן מה אני חושב על לקנות כרטיס מסך כדי להחליף את האחד הנוראי שיש לי כרגע, התקציב שלי הוא בסביבות ה950 +- המערכת שלי היא כזאת מעבד Intel Pentium D CPU 2.66GHz לוח אם Asus P5SD2-X ספק כח 450W והכרטיס מסך הנוכחי NVIDIA GeForce 7300 GS עכשיו חשבתי לקנות את Radeon HD3850 אבל 9600gt נראה טוב יותר ומשתלם יותר לפחות האחד שמצאתי (http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&) אם למישהו יש מידע לגבי הכרטיס או רוצה לשתף במשהו אני אשמח עכשיו שאלה אחרונה המחשב שלי ידע לנצל את הכרטיס כמו שצריך או שזה דיי אבוד וכדאי לשדרג עד הסוף?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by hagay,

מצטער שזה בזיפ... ניסיתי לעלות תמונה ולא הצלחתי

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  6. היי חברה, מה נשמע? לאחרונה נהרס לי כרטיס Radeon 7950 ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש, בערך באותה רמת ביצועים (מוכן להתפשר על הביצועים אם זה יוריד את העלות בצורה משמעותית). מעוניין לא לעלות מעל 500 שקל לכרטיס. מפרט: i5 3450 8gb memory ספק 500W (לא זוכר של מי בדיוק, אבל יצרן מוכר) האם זה ריאלי בכלל להשיג כרטיס מסך באותה עוצמה במחיר הזה? אני ממש לא מעודכן בשוק הכרטיסים כיום.

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...

8. Started by satan,

הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  10. יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Harel007,

שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אני מתלבט מה כדאי לקנות האם את הכרטיס Twintech nVidia 8800GT 512 MB New Big Fan שמגיע עם הקירור החדש, או ללכת על הכרטיס GV-NX88T512HP ? שלפי מה שהבנתי הוא מומהר . מה יותר כדאי הן מבחינת חום רעש וגם מחיר

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by yaaraer,

שלום אנשים, בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי). הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100. בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר. בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף. בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה. אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל. חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302 או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658 או אפ…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  15. יש לי לוח אמ NF7-S מעבד + 2500 AMD זכרון 512 הלוח על AGP 8X א. מה השדרוג הטוב ביותר לדעתכם לכרטיס מסך המיועד למשחקים חדשים ? ב. מה עדיף? ATI X9600 XT 256 MB HIS או ATI RADEON 9700 PRO 256MB ג. איזה כרטיס גרפי אתם הייתם קונים עד סביבות 1000 שקל ?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  16. כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by psycho_dady,

אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tominalex,

איך הוא מתמודד אם משחקים 'כבדים' ? הוא מתאים למשחקים כמו:DOOM 3,F.E.A.R,Half-Life וכד'..? הוא מריץ אותם חלק? אם הוא גרוע,על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?כרטיס מסך שבאותו מחיר של 7300.

19. Started by גיימרית,

ניתן להשיג לוחות אם שתומכים בארץ? ואיזה הספק צריך להיות לספק כדי שלא יחזיר את נשמתו לבורא?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  20. מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by roma,

שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש

24. Started by GbeTech,

חבר שלי קנה מחשב בתקציב שלו, עם 8500GT 512MB... אני לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם 7800GTX Extreme* 256MB... היה לנו וויכוח ממושך של מי הכרטיס יותר טוב *ה Extreme מסמל שהכרטיס עבר OC במפעל. אנא הגידו את דעתכם. נ.ב. מדובר כמובן על השוואה ב DX9...

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

איזה כבלים לחיבור TV קיבלתם בחבילה?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.