עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idani1983,

ואם כן אפשר בבקשה לינק לתוכנה

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roKp,

שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omrid14,

לפעמים שאני משחק משחק כל שהוא המסך פתאום נתקע ויוצא לי מהמשחק ורושם שהדרייבר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד . .מה אפשר לעשות . ?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  7. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  8. יששששששששש 1900XT ירד לו המחיר מ 2400 ל 2000 בנעה !!! ועוד מעט גם החנויות האחרות יורידו מחיר (תחרות בין החנויות)... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4757 וגם יש אופציה עם קרור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 ^^ האופציה עם הקרור משתלמת לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  9. מה דעתכם? הקטע האירוני זה שהם גובים כסף היצרניות המסכים עבור השימוש בטכנולוגיה הזו, מה שמייקר את המסכים הללו: https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/10/23/nvidias-most-diehard-gamers-are-seeing-serious-performance-problems/amp/

10. ממצב כולם? שמתי לב ש- Toms Hardware הוציא בנצמארק חדש.... אז אם אתם מתכוונים לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב זה יכול לעזור לכם בבחירה. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  11. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by sababchik,

מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600 עם יציאת טלווזיה s-video 7 pin אני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאת rca (כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה) קניתי מתאם לכרטיס מסך 7 video pin to rca ויש לי כבל rca שמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסך עכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולך רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  14. אני במצב די מסובך ??? אני אסביר יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט (6600 ) ויש לי לוח של DFI - ULTRA D, שכידוע לא תומך בSLI, אבל יש לי אופציה שנקראת DXG, כלומר , יש 2 אפיקי PCIEX16 עכשיו יש לי 3 מסכים 1. MAG 19 FD - מחובר כרגע לVGA 2. LG LCD TV (יגיע אלי ביום ראשון) - יתחבר לDVI בכרטיס 3.ויש לי LCD 7" (מסך DVD לרכב) - שאותו אני רוצה לחבר לTVOUT לפי מה שהבנתי, אני לא יכול לחבר את שלושתם לכרטיס (ומי שיגיד לי שאני טועה אני מאוד אודה לו..), מכיוון שהוא לא תומך בתצוגה של 3 כרטיסים בו זמנית לכן אני רוצה לנצל את האפיק השני בלוח ולקנות כרטיס פשוט, בכל יציאת TVOUT, כדי לחבר לו את המסך הקטן אני מבקש המלצה לכרטיס כזה (עוד בעיה שיכולה להיות- כרטיס אחד מבוסס ATI, והשני NVIDIA.…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jonathan_l,

שלום, החלטתי לקנות כרטיס מסך 7900GT ורציתי לדעת אם הספק שלי (CD-GAL 500W), שאני יודע שהוא מאעפן, יכול להחזיק את הכרטיס? תודה מראש, יונתן ל

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  16. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  17. אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tazok,

אני חייב לדבר איתו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by skyfire,

הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by erez1968,

לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP vs Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo Bulkגרסא מומהרת.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  23. יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  25. השאלה בכותרת.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.