עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BoobsToch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לכל התותחים בתחום כרטיסי המסך, הזמנתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 וקיבלתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 A באף מקום לא רשום מה ההבדל.... מה גם שיש משהו מוזר כי יש לי כרגע 2 פרוספקטים של אותו כרטיס ובאחד רשום שהכרטיס PCI-E 2.0 x ובאחר רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x באתר של Asus, בכתובת http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=48Fdihmj8luGFa8u&templete=2 שזה הכרטיס EAH5770/2DIS/1GD5 (לא ה- V2) רשום תחת Overview, שהכרטיס PCI-E 2.0 x I/O וב Specification רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x 1) מה ההבדל? 2) מה נכון? 3) מה האות A בכרטיס V2? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by Idani26,

אהלן התקציב שלי הוא 600 שקל לכרטיס מסך ואני מתלבט בין שני אלו. מה דעתכם? כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe ₪581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4260183360490 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3B

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!

7. Inno3D 9600GT GDDR3 512MB pci-e e-save 385 ש''ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם

10. Started by KF,

מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by galg,

היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by ultraircraft,

שלום חברים ברצוני לשדרג את המחשב בזמן הקרוב מכיוון שיצא הDX11 ואני רוצה כרטיס מסך חדש וההטלבטות שלי בין ה HD5850 לבין HD5770 ראיתי את המפרטים שלהם ואת המחירים שלהם ואני לא יודע מי יותר שווה מביניהם אז עם תוכלו לכוון אותי להמליץ לי ולהסביר לי מה ההבדל ביניהם אני אשמח=] תודה רבה לכולם ...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by omrivol,

שלום רב, אני לקראת קניית מחשב חדש המבוסס i5, ומתלבט בין שני כרטיסי מסך. האחד: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5065 השני: TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 512MB DDR3 PCIe http://www.skypc.co.il/sg_product~TT-GTS250-512D3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm שימושים: משחקים, סרטים ופוטושופ. קצת מכל אחד. אשמח לשמוע בסיכום הכללי איזה מהם עדיף ומשתלם, יתרונות, חסרונות וכדומה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ShaharSi,

מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  15. למומחים שלום, אנא עיזרו לי להבין איזה כרטיס יש לי. מדובר בכרטיס של חברת AXLE שהגיע בגרסאת OEM שהגיע בשקית. יש עליו מדבקה שמעידה שהוא מיובא על ידי רוזטק. הוא נמכר לי כ8800GT (חיפשתי כזה לצרכי OSX86) ואכן יש עליו גם מדבקה (מהמפעל?) שמעידה שהוא אכן 8800GT (מק"ט שמתחיל ב ...AX-88GT/512D3). בזמן איתחול, יש על המסך הבהוב קצר (לפני הכל - לפני שהביוס מציג את שם הלוח וכדומה) על המסך שמעיד שזה בכלל 9800GT Windows 7 מזהה אותו כ GTS250 GPU-Z גם מזהה אותו כ GTS250 - אבל אולי זה בעקבות המערכת הפעלה? בקיצור איך אני מבין איזה כרטיס זה? יש עוד בדיקות שצריך לעשות? חשוב לי להבין פחות מבחינת ביצועים (שדי דומים?) ויותר לצרכי bios flash נ.ב. עידכנתי ביוס (ga-p55m-ud2 F4) ודרייבר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ההתלבטות היא כמו בכותרת. יש שני דברים להתחשב בהם: - כנראה שה- Fermi משתחרר במרץ, במקרה הטוב - פברואר\סוף ינואר. אני מתגייס במרץ, ואם אני אקנה אז כבר לא ישאר לי הרבה זמן להנות מהכרטיס. - אני כרגע משתמש בכרטיס מסך זמני ושאול שאני מוכרח להחזיר as soon as possible. השימושים הם: משחקים, גם כבדים מאוד, מכל הסוגים, כולל Crysis. אני משחק על Dell 2408WFP, רזולוציה 1920x1200 בהגדרות גבוהות - לכן חשוב כרטיס מסך כמה שיותר חזק. שאר המפרט: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  17. שלום, מחר בצהריים (אפשר להגיד היום) אני מקבל מחשב חדש core i5 p55a-ud3 4850 modu 82+ 625w nzxt zero 2 אני מקבל את המחשב ללא ווינוס מותקן (אני יתקין לבד דיסק שקניתי [WIN7 ULTIMATE 64BIT HEB]) להתקין את הדרייבר שבא עם המחשב מהדיסק של GIGABYTE ואחר כך את מה שתביאו לי (אני מקווה)? או שפשוט ישר להתקין את מה שתביאו לי? יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לעשות עם הכרטיס? או דברים בסגנון? תודה.!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by Chamartin,

מכיוון שיש לי כרטיס מסך מובנה החלטתי לקנות אחד חדש. ובתקציב הנוכחי שלי (עד 400) יש לי כמה אפשרויות: 310 ₪: 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E : 365 ₪ HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 320 ₪ 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E :360 ₪ GT220 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E :385 ₪ HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI יש לציין שהמעבד שלי די חלש (AMD Sempron 3400 + , 1800 MHz (9 x 200) וכנראה יווצר צוואר בקבוק. אז מה הכי משתלם למשחקים? ומה אומר DVI HDMI? אני יוכל אחרי זה לחבר את המחשב לטלויזייה? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by dog,

השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ilay22,

מצאתי רק דגם אחד של KVM שתומך גם ב DVI וגם ב USB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3980 אני חושב לחבר אליו מסך 30" שדורש חיבור dual link, מישהו יודע אם זה יעבוד? ואם לא, יש KVM שמתאים?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

דרוש כרטיס לקז'ואל גיימינג עד 400 ש"ח עד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים שבכותרת הם המתחרים העיקרים על הכתר בתקציב זה, מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של readon במחשב יחסית חדש וטוב ויש לי כרטיס של geforce שאני לא עושה בו שימוש השאלה שלי היא כדקלמן: האם חיבורו של כרטיס המסך השני ייתן לי משהו?, או סתם זה יהיה קישוט נחמד על לוח האם? תודה מראש אוריה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים