כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כעיקרון אני נוטה לכיוון הX1600P רק בגלל שהוא חזק והוא עם איכות תמונה טובה יותר בגלל שהוא ATI. יש צדק בדברי אוש עדיף משהו אחר בכלל? העיקר שיפעיל סוליטייר וסרטים, אין צורך בלהפעיל משחקים.
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס FlyVideo 98. לא השתמשתי בו כחצי שנה בערך. כי התקנתי WINXP והוא לא תמך בו ועשה בעיות התנגש עם הכרטיס קול וכו'... וגם שהפעלתי את הכרטיס טלויזייה ב WIN98 אז זה פעל לי אבל לא יכלתי להקליט ושישמעו את הקול אחרי שאני שומר את הקובץ. זה היה מפסיק את ההקלטה לבד! לא יכלתי לראות ערוץ 22 ועוד כמה ערוצים. יש פה מישהו עם הכרטיס הזה? למה היו לי בעיות כאלה? גם לכם?
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מעלה שוב את השאלה שלי והכול בגלל שאין כסף להשקיע ולכן אני רוצה לשפר בהשקעה מינימלית יש לי כטיס מסך X550 ואליו מחברים 2 מסכים אני רוצה להוסיף מסך שלישי מה עלי לעשות
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בהשקעה של 800 ¤. עד עכשיו הכי נראה לי 4850 HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 המפרט שלי: - מארז מידי ATX 775 630A + ספק כוח 500W איכותי - לוח אם INTEL D946GZIS ISELTON - מעבד INTEL PENTIUM D 925 3GH 2X2MB - זיכרון 2G DDR2 667MH - כרטיס מסך 1950 PRO 512MB - מסך מחשב LG 22" רציתי לשאול האם יוצר צוואר בקבוק אם אני אקנה את ה 4850 ? האם זה כרטיס מאד גדול שבכלל יכנס למארז שלי? ובכמה אחוזים הכרטיס הזה בערך יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי (1950 pro)? ואם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים יותר משתלמים במחיר הזה, אשמח לשמוע. תודה מראש : )
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Sapphire, Gigabyte או MSI. איזה מהם כדאי לבחור ולמה? האם יש יתרון לאחד מהם? הלוח הוא Gigabyte Ep45-UD3L.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יכול לומר לי את ההבדלים בינהם? ההבדל במחיר הוא עצום ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות את ה 454 (ששמעתי שהוא טוב יותר) או ל"הסתפק" ב P95F. יש מישהו שקנה\ראה אחד מהם בעצמו ויכול לומר לי מה דעתו? האם ההבדל של 500 שקל שווה את זה? פשוט קראתי כמה ביקורות וכל אחת אומרת משהו אחר... איכות הטקסט ב P95F זה משהו שאני באמת צריך לדעת, היא ברורה ברזולוציה של 1600:1200?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני עוד לומד את הכרטיס החדש והתוכנה הזאת... שמתי לב שיש מצב בתוכנה שנותן oc לכרטיס, וזה עובד רק כשהתוכנה עובדת ברקע... בדקתי עם cpu z וההבדל הוא בין 1152mhz ל 1190mhz ובמצב boost בין 1241mhz ל1279mhz... שאלתי היא1) אם הoc הזה הוא oc נוסף ש gigabite נותנים כ"תמורה" לזה שהתוכנה עובדת ברקע, או שאם התוכנה לא תפעל לי הכרטיס עובד בכלל בלי oc שמגיע מהמפעל? 2) יש בעיה שהתוכנה הזאת תפעל ברקע? להעדיף שלא להפעיל אותה? זאת אומרת שכשאני משחק משחקים ישנים עדיף שלא להפעיל ולהפעיל את התוכנה על מצב oc רק במשחקים תובעניים? 3) אחרי שהפעלתי את התוכנה על מצב oc ראיתי שהחום עלה ל 54 מעלות, והלד windforce עובד קבוע, משמע שהמאווררים …
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי רגע תמונה מהאוורסט על הGPU שלכם? יענו שיראו את הדגם ואת הביצועים שלו(מהירויות השעון וכד'...) למה שלי זה ככה: ככה זה צריך להיות??
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
לי יש מחשב עם מעבד דואל E4500 זכרון RAM 2GB וכרטיס מסך GForce 7300 SE\7200GS. וכשאני מנסה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים אז חלקם מקרטעים. לדוגמא לאחרונה התקנתי את Burnout Paradise והוא אפילו לא עלה. אבל Fall out 3 הישן יותר עבד חלק. לאחר חיפוש באינטרנט, גיליתי שהכרטיס מסך שלי מבוסס על DirctX 9 לעומת הדור החדש שמבוסס על DirctX 10. אז השאלה שלי היא בעצם האם זאתי הסיבה לכך שמשחקים חדשים לא עובדים לי חלק על המחשב? והאם הפתרון היחיד הוא החלפת הכרטיס מסך? עריכה* אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל?
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חברים אני בהתלבטות קשה בין שתי הכרטיסים האלה x1800xl יקר באיזה 150 שקל אבל השאלה הגדולה היא מי מבין שתיהם עדיף קראתי בהשוואה הזאת ש 7800 יש יתרון קל על ה 1800 http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/17/sapphire_radeon_x1800xl/1.html תעזרו לי להחליט ותעשו לי טובה בלי groupis לא של ati או nvidia תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לעזור לחבר שרוצה קצת לשחק קצת במשחקים החדשים של היום CALL OF DUTY 3 / BATTELFIELD 3 יש לו מחשב עם מעבד i3 עם לוח אם H61 לא יודע ממש איזה דגם (אם זה חשוב אני אברר) 4G זכרון ספק ג'נרי אם אני לא טועה בין 300-500W אין לו בעיה לשחק ברזולוציות נמוכות (מכיון שבסכום האפשרי אין הרבה ברירה) בכל מקרה אני אשמח מאוד להמלצה. מושון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הותקן לפני כמה ימים. שאר המפרט מופיע בצד. נותן בסביבות ה 13FPS במשחקים כמו Condemned או Psychonauts על 1280X1024. לעומת זאת מספק בסביבות ה 30FPS (ומטה - גם סוג של אכזבה) ב SC3: Chaos Theory על 1280 וכל ההגדרות על הכי גבוה. 2651 ב 3dMark06 על 1280X1024 וכל ההגדרות על הכי גבוה. מה לא בסדר?
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2774 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 שווה את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות. מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף? אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי). אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI? כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך? תגובות??
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-