כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחי מת כרטיס המסך ואנו נאלצים לרכוש חדש. עד היום היה לו HD4850 שעשה את עבודתו נאמנה וביצועיו היו מספקים. שאר המפרט שלו - core 2 E8400, 4 GB ram ולוח P43DS3-L. כמו כן חשוב שהכרטיס יכנס למארז שלו ורצוי שיעבוד עם ספק הכוח שלו, כרגע יש לו את השילוב הקלאסי Compucase 6A19 + HEC 400 W. במידה ואין ברירה נרכוש ספק כוח חדש (המלצות?) אך מארז וספק ביחד לא ממש בא לנו להחליף. הדרישות הן שיתן ביצועים לפחות דומים ל-4850, כמובן רצוי שעדיפים. התקציב? זה תלוי אם נרכוש גם ספק כוח או לא, אבל אני מאמין שעל כרטיס מסך אפשר יהיה להוציא 800 שקל, אפשר גם (לא הרבה) יותר וכמובן שרצוי פחות. כמו כן, במידה והפרש המחירים אינו אסטרונומי מסיבותינו שלנו נרכוש את הכרטיס בנועה מחשבים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי AMD ATHLON XP 2800 Gigabyte GA-7N400E-L - AGP 8X GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs המחיר המקסימלי - 1000 ש"ח. בבקשה מחנויות מוכרות כגון: פנדה, PCH, KSP, למיר. אם קראתם את ההודעות שלי שרשמתי גם פה וגם בפורום של לוחות האם, אז יש פתרון לבעיה שהיתה לי - להזכיר שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (GEFORCE 3) לא התאים ללוח אם. הסיבה היא שהספק לא התאים, למרות שניסיתי עם ספק אחר וזה גם לא עבד, כנראה שלא ניסיתי טוב. בכל מקרה אני אחליף ספק. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי שהמאוורר שעל הכרטיס מסך עומד למות, והוא לא יחזיק יותר מחודשיים. שאלתי את למיר אם אפשר להחליף אותו אם לשים קירור אחר, והם אמרו שלא. אז אם יש אפשרות תגידו לי בבקשה כי אני לא רוצה לקנות כ…
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי אותו כי יש לי לוח בלי כניסת agp והתקציב שלי דל מה גם שאין כמעט כרטיסי pci בשוק במחיר סביר שיוו איזה סטלן אני שכחתי לרשום... http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT98LNA
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ok אז ככה משהו מכיר את הכרטיס 7800GS ויש לו אותו? אני רוצה לדעת איך הוא...מבחינת ביצועים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 פה יש אותו ב 1600 שקל ובכל חברה הוא עולה בין 1900 ל 2300 אז ראיתי את המפרט של הכרטיס והוא בדיוק אותו הדבר כמו כל החברות ההבדל הייחידי שראיתי הוא שיש לו רק שנה אחריות במקום 3 שנות אחריות! ואני יודע ש pny זאת חברה טובה אז אם משהו יודע את ההבדל שיסביר לי תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כולל אוברקלוק ללא מוד מתח וגם http://vr-zone.com/?i=4925&s=3 אותי הרשים במיוחד
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שומר מסך? שמעתי שלא טוב למסך להדלק ולהתכבות יותר מדיי אז מה עדיף? תודה
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק 8800GTS 512MB או 9600GT 512MB? ה9800GT של חברת ZOTAC וה8800GTS של EVGA. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרצה ראשונה של הכרטיס ב-OC ליבה:400MHZ@476MHZ זיכרון:500MHZ@1152MHZ ו13050 נקודות ב 3DMARK2003 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 6600GT והוא מחובר קבוע לטלויזיה שמוגדרת כמסך משני.... לפני שעידכנתי את הדרייברים של הכ.מסך (מהאתר של INVIDIA) הייתי רואה וידאו בשני המסכים...עכשיו אני רואה בטלויזיה חלון שחור איפה שאמור להיות וידאו... כשאני הופך את הטחויזיה להיות מסך ראשי אז אני לא רואה וידאו במחשב...רק בטלויזיה... האפשרות של FULL SCREEN במסך המשני עובדת אבל זה כאילו בזום...התמונה חתוכה ומרוחה ככה שזה לא ממש עובד... איך אני מסדר שזה יהיה כמו לפני העדכון?שאפשר לראות וידאו בשני המסכים....
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת? ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לדעת חבר שלי קונה כרטיס ויש לו יציאה של AGP 8X רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם הכרטיס X850 XT PE
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!
-
טוב, קראתי הרבה, התיעצתי ולבסוף אני שוקל ללכת על BFG Tech nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe. http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=872 מה אתם חושבים על הכרטיס עם הנתונים שלו, מחיר שלו והחנות... כדאי? או שעדיין עדיף ללכת על משהו אחר. מפחיד אותי הOC פה.. מבחינת חום הכרטיס. יש למישהו את הדגם הזה ויכול לספר עליו? ועוד שאלה, איזה לוח אם כדי לקחת לו, ואם אני רוצה לשים לו אח תאום עוד כמה זמן אני צריך SLI או CF? (מסך 20 אינץ') תודה לעזרה! מת לגמור עם זה ולרכוש כבר את המחשב החדש! (תודה רבה לurib שעזר לי המון)! עריכה: אז אני צריך SLI! תודה! עכשיו חיפשתי איזשהו GTX+ קרוב לבית ומצאתי את שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3615 וזה http://www.n…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה-gtx 1070 וגם הוא לא מצליח להריץ סרטון באיכות של 8K ביוטיוב. האם צריך מחשב של nasa בשביל לצפות בסרטון באיכות 8K ?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עוד פרק בסדרת what it feels like... משעשע ועוקצני כתמיד:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שנייהם באותו מחיר): Gigabyte Radeon 4870 512MB Sapphire Radeon 4870 512MB עבור שימוש במשחקים על מסך "22. האם יש איזשהו יתרון לאחד מהם על השני ?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-