עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המפרט בצד משחק ברזולוציה 1280*720 זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף. קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר. האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי? האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך? האם יש המלצות אחרות לכרטיס? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oshric,

שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by bubin689,

מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossi_s1,

הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by levimadman,

מה ההבדל בין Gecube 1950PRO לבין חברות אחרות? ההפרש בין המחירים פשוט גדול (לטובת Gecube)..

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by love-its-my-name,

יש לי mag 17 אינץ' שטוח ועכשיו איך אני יודע מה גודל הנקודות במסך שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. זו המערכת שלי: מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 יע"מ Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150) ספק corsair 750TX 60A 12V Bulk לגבי הכרטיס- אני מחפש כרטיס שיהיה כרטיס משתלם כלומר לא מחפש את הביצועים הכי טובים כי הכרטיסים האלה יקרים מאוד ,מחפש כרטיס זול יחסית ועם יכולות גבוהות יחסית.. שמתי עין על ה 960 או 970 ... 970 קצת יקר אבל האם ההבדל בינו לבין ה960 שווה את ההשקעה? אם יש כרטיסים אחרים שלדעתכם הם טובים בעלות נמוכה אני השמח להמלצות בנושא

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... ברצוני לקנות את הכרטיס הנ"ל וקראתי בFAQ שיש את הגרסה המומהרת שלו עם ה-- SONIC בסוף . עכשיו רציתי לדעת האם הכרטיס שבקישור הבא זה אותו הכרטיס המומהר או הגרסה הרגילה . איני יודע לזהות מכיוון שזהו 7600GS היחידי שהם מוכרים .. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 תודה רבה לעונים.. .

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  16. יש לי כרטיס אחד של 6570 שמגיע עם המחשב ואחד 2600tx ישן של Ati ואני רוצה להשמיש את שנייהם, כי לפי מה שהבנתי אין לי תמיכה ב-cf/sli. אשמח להסבר מעמיק בנושא לצורך ידע והכוונה כדי לעזור לאחי לחזק את המחשב בעתיד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. האם הכרטיס ג'יפורס 6100 שמובנה על לוח האם יכול להפעיל לי את CSS על הגדרות בינוניות \ גבוהות עם FPS גבוה?

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  18. אני מתלבט בין 6600GT ל-6800GT. אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי. האפ ההבדל בין 6800 ל-6600 הוא משמעותי? כי המחיר ממש משמעותי. תודה מראש, נ.ב אם יש דגם מוצלח של ati אז אני אשמח לשמוע, פשוט לא מכיר אותם בכלל.

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by מורן-85,

היי אני מעוניין לרכוש את הGEFORCE GTX 980 של ג'יגה בייט מדובר בדגם הנ"ל - Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 מישהו יש לו? מכיר? ממליץ?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by noam128,

שלום, יש לי כיום שתי HD4870 בcrossfire והגיע הזמן לשדרג. חשבתי על crossfire של HD6870 של ASUS. הערות או המלצות למשהו אחר? מעבד: AMD phenom II X4 955 @3.2GHZ ספק: everst 80 plus 700WATT תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8085 )לא לשים לב לתמונה) הנה תמונה איך שבאת ה elsa נראה http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2004/1119/agp6600_03.jpg 3 שנים אחריות ומחיר סביר אבל עדין טיפה גבוה (1400שח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 מחיר הכי זול (1300) שיש עכשיו ובא עם קירור מצויין , אבל גם בא עם החיסרון הכי גדול רק שנת אחריות 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 מגיע עם דום 3 , אבל רק 2 שנות אחריות למורות שזה גם טוב. אבל המחיר עדין גבוה (1500-אבל אפשר להחשיב את זה 1300+200 על דום3), הכרטיס טוב למי שעדין לא רכש כרטיס מסך ואת המשחק דום. (או הוא…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by shaul,

אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לסין וחשבתי לבקש מהם לקנות לי כרטיס מסך (8800GT) מישהו יש לו מושג אם ההבדל מחירים בין פה לסין הוא משמעותי האם כדאי לי לבקש מהם או עדיף בגלל האחריות כבר לקנות פה בארץ ... תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.