כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 ובדירט 2 עובד לי על 13-27 fps אז אני שואל אם לכולם זה ככה נמוך או רק לי כי ראיתי מישהו ב- youtube שיש לו אותו כרטיס מסך ועובד לו על 50 fps אז למה לי עובד על fps נמוך???
-
- 132 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך (או 2 כרטיסים לבחירתכם במערך CF או SLI לא משנה לי) שיתן מענה לקידוד סרטים באיכות HD. *המעבד במערכת יהיה I7 + 3 גיגה זיכרון. ממתין לתגובות.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יצאתי לשוטט ברשת לחפש דגמים חדשים של כרטיסי מסך ונזכרתי בחברת-PALIT..בכניסה לאתר הכל נראה אותו דבר סקרן אותי לראות איך נראים סידרת-ATI החדשה של פליט. אין כזה דבר רק NVIDIA שנראים לא רע. כל כרטיסי-ATI עברו לקטגורית-DISCONTINUED PRODUCTS http://www.palit.biz/main/vgapc_discontiuned.php?pcid=4 נראה כי גם חברת-PALIT נכנעה לכח של-NVIDIA העם ככה יראה העולם החדש של כרטיסי המסך ? יהיו חברות שיעבדו רק עם-ATI וחברות שיעבדו רק עם-NVIDIA ??????????
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה חזקים הביצעוים הגרפים של מע' בעלת i3 + לוח אם תואם H55? האם מערכת כזו יכולה להריץ Counter Strike ? מה המגבלות שלה? ומה זה מה שאמרו לי לגבי ה GPU על גבי המעבד? סליחה על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס מסך חדש HD5850 הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זה כנכנסתי לסרטון ביוטיוב ואחרי כמה שניות שהסרטון רץ המסך נהיה שחור ואז לסרוגין אני רואה פתאום את העכבר ולפעמים את המחשב שלי אבל הכל זז לאט ככה איזה 10-30 שניות ואז המחשב מתכבה. עכשיו זה קורה לי גם כשאני באמצע משחק! הנה השגיאה המוזרה שאני מקבל חיפשתי על זה הכל באינטרנט ולא מצאתי כלום . חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 85C85510 BCP2: 9240AC4E BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\031909-19952-01.dm…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג hd5850 והוא מחובר ל2 מסכים אחד 22" והשני שהוא גם טלויזיה 32" והם במצב של שיכפול.. תמיד מחובר עכשיו לשאלות: 1)ככשנייהם מחוברים ביחד במצב תמידי זה גורם לכרטיס מסך להתאמץ יותר ופוגע בביצועים? 2)אם אני צופה בסרטים באיכות 1080p ורק הטלויזיה תומכת והמסך של המחשב הוא רק hd ready יש הבדל באיכות תמונה זה ישדר לטלויזיה באיכות אחת ולמסך באיכות אחרת? אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=144 האם הוא שווה את התוספת של 150 ש? איך הוא ב OC? שמעתי שיש לו בעיה באליות המתח
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך יותר טוב מHD5770 שאני יאכל לשלב אותו עם המעבד Q8300? עם Q8300 ו HD5770 יש צוואר בקבוק? תקציב לכרטיס מסך בלתי מוגבל תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היה לי 260GTX והחלפתי ל5870. מחקתי דרייברים + דרייבר סוויפר והתקנתי דרייברים חדשים של ATI וכשאני מפעיל את התוכנה באמצע הבדיקה זה עושה את השגיאה הבאה:
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת המקורית הייתה: "איזה SAPPHIRE HD 4650 לקחת - גירסת ה-512MB או ה-1GB?", אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. המחיר בארץ של שני ה-4650 כמעט זהה, אבל ל-512MB יש ביקורות טובות יותר ב-newegg.com. 75% ציון מקסימלי, 3% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102829 בהשוואה לגירסה של ה-1GB עם 63% ציון מקסימלי ו-9% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102843 האם יש תועלת כלשהי ב-1GB בכרטיס כזה? אם לא, אז אני חושב שאלך על ה-512MB.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל והדרישות הם. שיריץ משחקים כמו שצריך על הגדרות סבבה. שיהיה לו DDR3 וזכרון 1 גיגה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-