עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יצרנית החומרה AMD מכריזה על כרטיסי מסך חדשים מסדרת Radeon RX 6000, סדרה אשר רוצה לכבוש מחדש את ראש טבלאות הביצועיםלכתבה

2. אז ככה: המערכת שלי היא P4 2.0 עם 512 SDRAM לוח האם תומך בAGP X4. אני לא רוצה להתרושש איך שאני אקנה את הכרטיס מסך אבל אני מעוניין בכרטיס חזק שיוכל להריץ משחקים גם בעוד שנה+. האם לבחור ב9500XT שהוא מעט יותר זול ו256 ביט או לבחור ב9800PRO שאני לא בטוח אבל נראה לי שהוא 128 ביט? האם אני עושה את השיקולים הנכונים או שה9800P עדיף וכדאי להשקיע ולקחת אותו? חוץ מזה אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות מסוימות לקניית הכרטיסים, או אתרים שיש בהם חומר לעיון נוסף, אודה לכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by idanb,

קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  4. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ravid,

אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  6. אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by tzr84,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 945GZM-S2 יש לי סלוט של pci express 16. ספק כוח 500 וואט. היום יושב שם 8500GT. (מעבד dual core 3.2ghz וזיכרון 4GB ומשתמש בויסטה אולטימייט 32BIT SP1) אני לפני שדרוג כרטיס מסך אני רוצה את: Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ (אגב האם המעבד הזה נוטה להתחמם יותר מדי? יש לי 3 מאווררים באיכות בינונית פלוס...) הוא צריך 400 וואט מינימום ככה שזה לא הבעיה. העניין הוא שהוא צריך סלוט PCI-E 2.0. האם הוא מתאים למחשב שלי? מה ההשלכות של הסלוט השונה? נ.ב האם כדאי לקנות את ה9600GT XT OC EDITION 512MB DDR3 700MHZ\1900MHZ? גם הוא PCI-E2. מה יותר חזק? לא אכפת לי להוסיף את העוד 100 שקל לזה שרשמתי למעלה... חשבתי גם על 48…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך סבבה למשחקים עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצות בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות בנושא: 1)מה ההבדל בין PCI-E ל PCI-E2? האם השני דורש לוח אם מיוחד? 2)האם יש הבדל משמעותי בין DX10 ל DX10.1? האם כדאי להשקיע בזה? אם אפשר גם לקבל חוות דעת על הכרטיסים הבאים: 1)‏9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ של GIGABYTE 2)‏9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ של ZOTAC האם זו נחשבת חברה טובה? תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. אז ככה : יש לי כרטיס מסך READON 9600 של saphirre יום בהיר אחד הדיירברים שלו לא פעלו לא עזרו כל נסיונות ההסרה התקנה אפילו פתחתי את המחשב הוצאתי הכנסתי ניקתי את המאוורר(שאגב מסתבר ששבק חיים)שום דבר להמחשה את לכם את שני הסקרין שוטים הבאים : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/screenthis.JPG יש סיכוי שהוא נשרף?כמובן שאם מישהו יוכל לתת לי פתרון אני אשמח אם לא מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא : ?X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP? ואם לא אז המלצות ייתקבלו בברכה זה המפרט שלי היום : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/computerthis.JPG תודה מראש ויום טוב

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  12. נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  14. יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by firemebad,

יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

מה ההגדרות שבהן צריך להריץ את 3DMARK (גם את 01 וגם את 03), ברור שלבטל את הפילטרים, אבל באיזה רזולוציה משווים?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  17. יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by thechecker,

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Joker,

i have the R9500 pro ? is it normal ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by GalB,

אהלן כולם, קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב שלי מRSM. והכרטיס מסך שלי פשוט ממש ממש רועש.. הרעש שהוא עושה: עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם - זה רעש סביר? רעש נורמלי? הקירור של גיגבייט פשוט לא מספיק טוב? הם טוענים שזה רעש נורמלי... וכרגע הגדרתי פאן קורב דרך הMSI Afterburner אבל לא יודע זה פשוט לא פרקטי מדי... עצות? להוסיף קירור? כרטיס תקול? להחליף אותו..? הדגם המדוייק של הכרטיס הוא Gigabyte R9 280 3GB OC Edition. רץ על ספק Antec NeoECO 620W. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lipa,

עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  22. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviran15,

שלום רב לכם... היום קיבלתי תמחשב אחרי שקניתי אותו אבל שמתי לב ששמו לי gigabyte 4850 עם הקירור של זלמן במקום הshappire 4770 האם עבדו עליי ועליי ללכת לדרוש להחליף תכרטיס?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  24. מה קורה חברים. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ולמכור את ה-680 שלי. ב-10 לנובמבר אני טס ללונדון ואני מתכוון להזמין מאמאזון UK. אני מתלבט מאודדד אם להזמין כבר עכשיו GTX 780 ACX של EVGA במחיר מאוד אטרקטיבי של 2,000 ש"ח (לאחר החזר VAT) או לחכות ל-7 לנובמבר בשביל לראות מה יש ל 780Ti להציע. ממה שקראתי שמועות אומרות שה-780Ti ינצל את ליבת ה-GK110 במלואה, מה שאומר 15 SMX פתוחים לעומת 14 של הטיטאן ויהיה *כנראה* מהיר יותר ממנו במחיר של 700 דולר. באמאזון UK הכרטיסים האלו יקרים יותר בערך ב-500 ש"ח אז לאחר החזר מס ה-780Ti יעלה לי כ-2,500 ש"ח. הבעיה היא שאם הוא יוצא רק ב-7 לנובמבר אני לא יודע אם תהיה לי אפשרות לקבל אותו עד ה-17 שאני נמצא שם כי בטח תהיה עליו הסתערות מטורפת בהתחלה. בנימה אחר…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by hen1235,

בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.