עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kibub,

היי אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא בין RX580 / GTX 1070. ברור ש-1070 חזק יותר אבל השאלה אם זה באמת כדאי להגיע ל-120FPS? אחרת יהיה אפשר לחסוך בכרטיס מסך.. מדובר כאן במסך טלויזיה של 40 אינץ', זה משנה משהו? הכרטיסים האלה ילכו טוב עם R5 2600 נכון?

3. מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום תותחים אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28 אינ'ץ ומחפש בשבילו כריטיס מסך זול שיענה על הצרכים שלי. השימוש היחידי שלי במסך יהיה גלישה באינטרנט ומשחקי פוקר על מלא שולחנות (אפשר להתייחס לפוקר כמו מסמכי וורד עם המון אותיות ומספרים קטנים שאותם אני צריך לראות באיכות טובה). אני לא צריך לדוגמא מהירות רענון גבוהה, דיוק צבעים וכו'. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך זול. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by AtR,

3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by BeatNik,

שלום אנשים יקרים: לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8800gts ,הסרתי את הדריברים הישנים והתקנתי את הדרייברים האחרונים,אך משחקים שאני מעלה פשוט נתקעים לפעמים בשניה הראשונה כשעולה המשחק,ולפעמים לאחר כמה רגעים. אשמח לקבל קצת עזרה. האם יש הגדרות מיוחדת לכרטיס או שיש איזשהו משהו נוסף שאני צריך להתקין. תודה עופר.

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  9. יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by idanaz,

שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pergola,

שימוש - להפעיל את המשחף World of Warcraft ברזולוציה 1920x1200 ושיעבוד חלק. המשחק הוא בן כ 10 שנים ככה שאני מאמין שאני לא אצטרך להשקיע יותר מידי. כמו כן. אם יש אפשרות להשקיע פחות כסף ולקבל אותה תוצאה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amobi,

שלום, יש לי מסך ישן : http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-226bw/specs/ ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. ההתלבטות שלי הינה בנוגע לכרטיס מסך, הרי הרזולוצייה במסך שלי הינה 1680 x 1050 ואני חשבתי ללכת על כרטיס מסך GTX 760. השאלה שלי היא האם המסך מהווה בעיה, כמו כן ראיתי שכרטיס מסך: [h=1]MSI NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h]עולה קרוב ל-400 שקל פחות, והאם שווה להשקיע את ההפרש הזה אם מבחינת ביצועים גרפיים וגם מבחינת איכות המוצר ופחות בעיות עם Geforce, לפי מה שראיתי הביצועים של שניהם לא ממש רחוקים אחד מהשני, ומצד שני המחיר של ה-760 עולה בערך 40 אחוז יותר. תודה רבה.

15. Started by galala,

טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Tzion,

כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by -impreza-,

שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by a-gold,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  19. שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DJBen1210,

רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by psybrain,

תגידו איך החברה הזאת בכרטיסי מסך ? INNO3D יש מבצע בנועה מחשבים לכרטיס הזה ב 2090 שקל !!! אני חושב שזה כדאי מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Fenomeno,

לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by itayshar,

בדף המבצעים שלהם בעמוד הראשי יש את הgigabyte 8600gts ב1160 אז איך זה יכול להיות שהאחד הזה לא בדף מבצעים ועולה רק 970 שקל הרי זה אותו כרטיס רק חברה אחרת.. זה די זול - האם הוא כדאי ואם לא אז למה? תודה מראש.. קישור לכרטיס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7478

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.