כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא: 3D Prophet 9800 Pro 128 MB Retail. שילמתי עליו 1720 ש"ח. האם המחיר הוגן או אולי יקר מידי? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש בשביל לוח אם dq87pg של אינטל. מעבד i7 4770 זיכרון 8 GB RAM תקציב 1000 עם חריגה קטנה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי על התוכנה הנ"ל וחיפשתי אותה, הגעתי לקובץ של 7.1 מגה שכשניסיתי להפעיל אותו נתן לי שגיאה. מישהו יכול לעזור? השגיאה: integrated graphics device was not found יש פה דיון על זה שלא בדיוק הבנתי מה לעשות שם בביוס: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2257734 תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש מסך דק שטוב למשחקים, אבל אני רוצה אותו בצבע שחור. האם החברה Video Seven טובה? מצאתי בה מסך בצבע שחור 16MS גודל נקודה 26 ועיצוב נחמד. רציתי לדעת אם הוא טוב וכדאי לקנות אותו. ואם אתם יכולים עוד קצת לעזור לי אני אשמח מאוד אם תתנו לי פה רשימה של חברות טובות שמייצרות מסכים בצבע שחור. ל-IBM רובם צבע שחור, אבל אני לא מוצא 16MS, LG, MAG, אני לא מוצא שום מסך בצבע שחור... אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס Radeon 4870 OC 1GB של חברת Connect3d. הוא גם מומהר וגם בעל זיכרון מוגדל של 1 GB ויש לו מחיר מצוין של 1480 ש"ח. אני לא מכיר את החברה הזאת. אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מכיוון שאמרו שDX10 תומך רק ב'ויסטה', לא?
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מסך 32" , מחובר למחשב. כשאני מחבר VGA אני מגיע לרזולוציה הטבעית אך מאבד איכות איך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה ש- AMD הבטיחה לשחרר את הטכנולוגיה המקבילה ל- DLSS, זה ידענו מזמן. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא, היא מביאה אותו באחור גדול של חצי שנה לעומת התכנון המקורי, ביוני הנוכחי במקום בינואר שעבר כבר מזמן. זה שהיא תוציא את הטכנוולגיה הזו ותתמול גם בציוד הישן שלה, האמת שלא הופתענו. תמיכה בסדרות RX500, Vega, RDNA1 וכמובן ב RDNA2 החדש. אך בשעה שנוידיאה בחיים לא מעלה על הדעת להוציא טכנולוגיה חדשה (למשל DLSS), כך שתתמוך בכרטיסים מהדורות הישנים שלה, שהרי מדובר ביריה ברגל: כל המטרה העסקית היא כידוע לקדם מכירות של ציוד חדש. לא לעזור לצרכנים אודות איך להמשיך ולעבוד על הציוד הישן, בכך שהיא ממטבת את הביצועים של הישן, ובעקיפין דוחה את הצורך לקנות צי…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכווווולם אני רוצה לקנות את הכרטיס המקצועי ati firegl m1 לכן על כרטיס זה אני מבקש שתיתנו המלצות ובבקשה בלי קטילות אלה תכתבו משהו לעיינין בתודה מראש לכול המשתתפים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקציב שלי הוא 1200 שקל ואני רואה 9600 XT עם 256,עם 128 וגם 9800SE והכל בערך נכנס לתקציב שלי. מה הכי כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי אפשרות לקנות דרך יבואן את הכרטיס http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=448 בעלות של 1580 ש"ח, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל או להמתין ל GTX 560 שיצא בסוף החודש? הרזולוציות שאני משחק בהם הם FULL HD. * בלי המלצות לכיוון של AMD מפני שאני פאן בוי של NVIDIA ;D
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כרגע אני לא סגור על מסך, אבל אני יודע שאחד הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון בקניית מסך הוא איך נראית התמונה לא רק ברזולוציה הטבעית של המסך, אלא גם כשמורידים את הרזולוציה. הבנתי שיש מסכים שמתמודדים לא רע עם זה ויש כאלה שרואים על הפנים. אני מתכוון לקנות GF8800 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560x1600 (גם ב-GTX וגם ב-GTS) האם כאשר אני לוקח כרטיס כזה אני יכול להיות שקט שאני לא אצטרך להוריד רזולוציה, ופשוט לא לקחת בחשבון את הפרמטר הזה בקניית מסך?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-