כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי את ה 7900GS שהזמנתי ויש לי שאלה. כאשר אני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהוא צריך עוד חשמל וראיתי בערכה כבל כזה: חיברתי אותו לכרטיס מסך, ומשם למולקס של 4 פינים שיוצא מהספק כוח וזה יצא כך: האם זה בסדר? אני עדיין לא בטוח אם להדליק את המחשב, אני מפחד שישרף או משהו ( השקעתי בו 1200 שקל ואני לא רוצה שזה ילך :\ )
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם מעבד Intel Core i3 8100 - למעבד כרטיס מסך מובנה Intel UHD 630. יש לי גם כרטיס מסך כיום מדגם Sapphire FleX HD 6770 1G D5. זה כרטיס מסך שיצא ב-2011 אז חשבתי שהוא כבר לא רלוונטי אפילו ביחס לכרטיס מסך פנימי, אבל לפי השוואה ב-PassMark (השוואה אוטומטית לפי Benchmark) הוא דווקא עדיין עדיף. האם אכן כדאי להשתמש בו ולא בכרטיס המובנה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בזמן הדי קרוב מחשב חדש, עכשיו גיליתי פה כרטיס מצויין, נקרא (מוכר לרבים) NVIDIA GE FORCE 7900GS, ביררתי הוא עולה בערך 1200 ש"ח, עכשיו במחיר של שניים כאלה ניתן לקנות RADEON X1900XT 512 יחיד, שאני מניח שחזק מ-GS יחיד בהרבה אבל מפגר מאחור מול שניים, האם עדיף לקנות שניי כאלה במקום XT אחד? או שאולי יש אופציה יותר טובה לדעתי והיא לרכוש שניי כרטיסי MID RANGE של ATI (כמו למשל X1950PRO) ולבנות מהם מערך CROSS FIRE, מה אתם אומרים? כרטיס אחד חזק מאוד, שניים טיפה פחות חזקים אבל עדיין שניים? עריכה : אה ועוד שאלה על הדרך, האם ניתן לעשות למערכי כרטיסים אוברקלוק ? כי עם לא, אז הXT עדיף בטוח כי הוא אחלה אוברקלוקר
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להביא בתקציב של עד 400ש"ח וישיריץ לי את המשחק BATLLE FIELD BADE COMPANY 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי לשנות ספק כח וכ"ו פשוט שיתאים לי למפרט הקיים ואם אפשר הכי זול שיש מצידי חברה של תאילנד העיקר שיריץ וישרף בעוד חצי שנה. תהיו בריאים 11דולר לחשבון הפייפאל מובטחים לעוזר המושלם! תהיו בריאים, יאללה לעבודה! מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *כרגע הכרטיס מסך שלי הוא מובנה מסוג: IntelHD Graphics זכרון: Patriot Signature 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Heatshield PS…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני עובד עם תוכנות גרפיות גם 2D וגם 3D עם שיידינג ורינדורים מה עדיף לי לקנות כרטיס יעודי קוואדרו או GTX580 ומה יהיה הפרשי העבודה ביניהם בנוסף יש בניהם הפרש מחירים גדול של 1000 שח ויותר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF6800GS שמריץ כמעט כל משחק שקיים. אך אני רואה את הסוף מתקרב. אני לא רוצה כרטיס מסך פיצוצי וגרפיקה מפוצצת עיינים אני רק רוצה להריץ משחקי מחשב חדשים ב 1280*1024 ולקבל FPS שיאפשר לי לשחק בצורה חלקה. איזה כרטיס כמה שיותר זול(עד 400 ש"ח מקסימום עליון ומוחלט!) יספק את צרכי לכמה שיותר זמן? מה יש ב TRADEZONE ? או ב YAD2? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך זה מה דעתכם? עריכה :קיבלתי עכשיו את המסך איך אני בודק אם יש פיסקלים שרופים (יש תוכנה או משהו)? קיבלתי איתו גם דיסק מה אני אמור לעשות איתו ? והאם יש עוד משהו מיוחד שצריך לעשות עם המסך
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב בסביבות ה 600 +-
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: מאבד: E6750 ספק:THERMALTAKE 550W זכרון:3GB לוח אם:GA-P35-S3L ובנוסף מומלץ שתיהיה אחריות של 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם GEFORCE 4MX440 /460 או RADEON 7500/8500 או איזשהו כרטיס אחר?.......... עד היום עבדתי עם GEFORCE 2 ואין לי כל כך נסיון בכרטיסים "יקרים". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני רוצה ליקנות כרטיס מסך למשחקים והתקציב שלי 3000 שח השאלה שלי כזאת חשבתי ליקנות את 6990 HD או להמתין לסידרה החדשה שאמורה לצאת 7XXX אני רוצה כרטיס מסך חזק ביגלל שאין לי אפשרות לCF \SLI שיחזיק לפחות ל3-4 שנים המעבד שלי Q9650 לוח אם ASUS P5P43TD PRO ספק 750W שחכתי של איזה חברה כרטיס מסך שהיה לי 295 GTX
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-