כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בזמן הדי קרוב מחשב חדש, עכשיו גיליתי פה כרטיס מצויין, נקרא (מוכר לרבים) NVIDIA GE FORCE 7900GS, ביררתי הוא עולה בערך 1200 ש"ח, עכשיו במחיר של שניים כאלה ניתן לקנות RADEON X1900XT 512 יחיד, שאני מניח שחזק מ-GS יחיד בהרבה אבל מפגר מאחור מול שניים, האם עדיף לקנות שניי כאלה במקום XT אחד? או שאולי יש אופציה יותר טובה לדעתי והיא לרכוש שניי כרטיסי MID RANGE של ATI (כמו למשל X1950PRO) ולבנות מהם מערך CROSS FIRE, מה אתם אומרים? כרטיס אחד חזק מאוד, שניים טיפה פחות חזקים אבל עדיין שניים? עריכה : אה ועוד שאלה על הדרך, האם ניתן לעשות למערכי כרטיסים אוברקלוק ? כי עם לא, אז הXT עדיף בטוח כי הוא אחלה אוברקלוקר
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעניין אותי (לב דווקא בשבילי!), מה עדיף כיום מבחינת קניית כרטיסי מסך שני כרטיסי 4890 איכותיים וחזקים כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3258&products_id=25563 שגם מגיע עם OC די רציני, וגם מאפשר בקלות לעבור את ה 1000MHZ ל CORE ובזכרון להגיע ל 4400 וכו' ולקנות שניים כאלו ולשים במערך CF עם PCI E כפול 16. (יצא כ 2700 -2800 שקל) או משהו אחר? והכונה מבחינת ביצועים, כלומר FPS הכי גבוה במשחקים חדשים ושיצאו בקרוב. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט (1) E6300 @ 2100Mhz 945P-S3 1650XT ( ללא OC ! ) TWINMOS 512*2 DC השאר לא כ''כ רלוונטי.. קיבלתי ב 3DMARK 2005 תוצאה נחמדה נראה לי...7796 MARKS...זה טוב או לא?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כנראה לקנות 6800GT אבל אני לא יודע של איזה חברה.. יש לכם הצעות?? אני יודע שLEADTEC זה הכי יקר מישהו מוכן להגיד לי אם יש לזה סיבה בקיצר בבקשה מי שיודע שימליץ לי על חברה כלשהיא שקיימת בפנדה או KSP שזה בעצם 1. XFX 2. LEADTEC 3. ALBATRON 4. ELSA תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם החדש של אסוס לכרטיס הדגל של NVIDIA מגיע מצוייד בכל טוב במטרה לשבור שיאי ביצועים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-strix-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-geforce-gtx-980-ti/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יהיה אירוע שישודר בלייב כמו שהבטיחו, עשו שם "מחשב מסלול מחדש" עקב הקורונה וכל העסק נדחה. https://www.pcgamer.com/nvidia-postpones-exciting-product-announcements-planned-for-this-month/ נתאזר בסבלנות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: AMD 1800 + ג'יגהבייט 7dxr+ ata 133 120/7200 ata 133 ג'יגה 40/7200 ata 133 ג'יגה Ati radeon 8500 64 mb +tv out +dvi Ess 56k מודם מוגברים 300W מקלדת 108 מקשים מיקרוסופט עכבר גלילה אלחוטי מפואר 400W כולל 3 מאווררים 512/266 מ"ב DDR 1.44 פלופי MAG 19 flat שטוח *2 WINDOWS XP PRO 10/100 מ"ב - כרטיס רשת Dv 500+ pinnacle - כרטיס עריכה Advice 450 - אלפסק Lg*24 - צורב מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-