עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nir2711,

שלום לכולם מה עדיף ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Crazy Dude,

היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן אנשים, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 2500 3.3GHZ לוח אם: Asrock H61M-HVS Socket 1155 H61 chipset מארז + ספק: Antec six hundred + PSU VP450P זיכרונות:Kingston DDR3/4GB/1333mhz G. Skill DDR3/8GB/1333Mhz כרטיס מסך:Sapphire HD Radeon 6870 GDDR5 1GB לא מואץ כוננים קשיחים: SanDisk Ultra Plus SSD 64GB SDSSDHP64G Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX קירור למעבד:סטנדרטי של intel. לאור המחירים המאוד מפתים, רציתי לשאול אם כרטיס מתקדם של 280X ירוץ בלי בעיות עם שאר החומרה או שאצטרך להחליף רכיבים נוספים (פתיחת Pandora). בעיקר אני תוהה לגבי הספק (450W). לפי הדרישות זה שונה מדגם לדגם - הSapphire דורש 750W (עם fireX 1000W) http://…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

7. Started by y_i_c,

מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by spitzi,

כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!

12. יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה

13. מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ychig,

האם הקירור של הג'יגהבייט שקט ויעיל משל הספייר? בשאר הבחינות הם כמעט זהים.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by x-pac,

הקצב רענון שלי הוא 60hertz מה זה יעשה לי אם אני אגדיל אותו אני אראה יותר טוב? זה יהיה יותר חד?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Access Denied,

איזה משני הכרטיסים האלא שההפרש ביניהם לא ענק יותר שווה???? ומה ההבדל ביניהם בכלל? :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אם מהירות הליבה שלו היא 315MHZ, ז"א שבאוברקלוק שאני עושה ל4200 של סומה אני יכול לעקוף אותו? ואני לא מדבר עליו כשיש לו O\C. ??? ??? נשמע לי מוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם? בבקשה תביאו טיפה מידע....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by coch,

נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by lioryb,

שלום. תכננתי לקנות את כרטיס המסך: Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling במחיר של 360 ש"ח כשנפלה לי הצעה לקנות במקומו, באותו מחיר GAINWARD 9500GT 1024MB DDR3 אני לא מכיר את חברת GAINWARD, מה דעתכם עליה? (גם את SPARKLE לא, אבל המליצו לי על הכרטיס הזה בכמה מקומות, גם כאן )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים