עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HunterVee,

אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ymadar,

אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX

4. Started by ohad,

אני רוצה לקנות ladetec gf4 440 mx 64 ddr ואני רוצה לדעת העים כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

אני מטלבט אם לקנות : Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo או SLI של שתי: Gainward PowerPack Ultra2600 PCX TV 256MB 6800Ultra 256MB

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

10. Started by imac,

זה המפרט כרגע Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 מסך 21 אינץ של דל אם אני זוכר נכון u2221 חושב לקנות Gigabyte GTX960 גרסה מקוצרת למארז שלי... המטרה היא בעקרון שדרוג לכבוד GTA 5 שיצא כך שירוץ חלק יותר... מה אתם אומרים שווה לשדרג? ההבדלים משמעותיים בין מה שיש לי עכשיו למה שאני רוצה לקנות? איך הכרטיס יתפקד עם המפרט הקיים? דרך אגב לא קשור לפורום אבל כדאי להוסיף זיכרון ל-16GB? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by regev123,

שלום. המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש. אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני כבר מחכה משהו כמו 3 חודשים וכל הזמן אני אומר, למה לקנות עכשיו שעוד מעט אני אתבעס, אבל עכשיו נמאס לי לחכות ואני כבר רוצה לקנות החודש ! אני מתלבט מאוד בין השתיים הנ"ל, אני יודע שהמחשב שלי לא מריץ פרפקט את ויסטה אבל אני ראיתי את התמונות\סירטונים של DX10 וזה ניראה פשוט מדהים ! להגיד את האמת אני דיי נוטה לכיוון 1950P כי הייתי עם ויסטה וראיתי שדבר ראשון יש המון בעיות דבר שני המחשב שלי לא מריץ אותה 100% עם משחקים כי היא צורכת 250 מגה ראם יותר מ XP... (בלי ממתקים) המחיר לא משחק כאן תפקיד גם כי אני קונה אותם בזול יותר מהמחיר הרגיל וגם כי זה הפרש דיי קטן של 100 שקל... טוב, אני חפרתי מספיק, עכשיו מה אתם אומרים ? ובבקשה בלי תשובות של 3 מילים/תשובות של באלאש . ד"א, תג…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gypscoun,

שלום, התחדשתי בכרטיס 9600GT SONIC מבית PALIT. חיברתי אותו למחשב, והוא אכן עובד. אבל בצורה מאוד לא מרשימה. הפעלתי את המשחק אססינס קריד, והוא פעל משמעותית פחות טוב מאשר בכרטיס 8500GT הקודם שלי. כמו כן הפעלתי את מדד חווית המשתמש של ווינדוס (אני משתמש vista 32) והציון של כרטיס המסך היה 3.7. לא הגיוני בעליל. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ומה יכול להיות הפיתרון? אני אציין שההתקנה כללה אך ורק את דחיפת הכרטיס לחריץ ה PCI-E. שמתי לב שהכרטיס מגיע עם חיבור לספק. האם יש לחבר גם אותו?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Zinger777,

היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DXT,

ההתלבטות שלי היא בין: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB ולבין GigaCube RADEON 9600Pro 256MB non-lite שניהם עולים בסביבות 1075 ש"ח (אחד קצת יותר אחד קצת פחות). מה כדאי יותר, ולמה? האם בכלל כמות הזכרון צריכה להיות שיקול במצב של שוק המשחקים כיום? (למשל בשביל HL2 או Doom3 בעתיד) אם יש עוד הצעות בתחום המחיר הזה אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום,אני רוצה להחליף למסך חדש רק בגלל שהעיניים שלי התחילו לכאוב כמו לא יודע מה בזמן האחרון,כל הזמן כואב לי העיניים שאני מול המסך הזול הזה. רציתי לשאול אם התאוריה ש LCD עדיף לעיניים מאשר CRT נכונה? אם כך אני יחליף ולא אכפת לי כמה זה עולה. זה ממש מציק. והזזתי את המסך ועכשיו הוא מטר ממני לא שזה עוזר..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם GEFORCE 4MX440 /460 או RADEON 7500/8500 או איזשהו כרטיס אחר?.......... עד היום עבדתי עם GEFORCE 2 ואין לי כל כך נסיון בכרטיסים "יקרים". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני רוצה ליקנות כרטיס מסך למשחקים והתקציב שלי 3000 שח השאלה שלי כזאת חשבתי ליקנות את 6990 HD או להמתין לסידרה החדשה שאמורה לצאת 7XXX אני רוצה כרטיס מסך חזק ביגלל שאין לי אפשרות לCF \SLI שיחזיק לפחות ל3-4 שנים המעבד שלי Q9650 לוח אם ASUS P5P43TD PRO ספק 750W שחכתי של איזה חברה כרטיס מסך שהיה לי 295 GTX

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים