עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by MOFRA,

מה עדיף זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=950 או זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1079

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by stingeR-,

מי לוקח בביצועים נטו ללא AA+AF

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniel89,

אני יודע שזאת אולי שאלה מאוד מטומטמת אבל אני רוצה להרוס את המסך שלי (כדי שיקנו לי מסך LCD חחחח) זה מסך רגיל ולא דק.. איך כדי לי להרוס אותו (לא מבחינת לשבור אותו אלה כדי לשרוף פיקסלים והכל..) תודה לעוזרים חח, דניאל.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי כרטיס מסך GTX-1070 ולאחרונה רכשתי GTX-1070 נוסף בבלאק פריידי. העניין הוא שהכרטיס שהיה לי קודם הוא מדגם G1 של Gigabyte, והכרטיס השני שרכשתי הוא של EVGA. קניתי שני כרטיסים שונים בגלל שהיה מבצע על הכרטיס של EVGA בבלאק פריידי וזה חסך לי 500 שקלים. כרגע אני עם שני הכרטיסים מחוברים עם standart brige שקיבלתי עם הלוח אם של MSI, רכשתי גם HB Bridge מהסיבה שהביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות (4K ומעלה) עם HB ממה שהצלחתי להבין: http://www.pcworld.com/article/3087524/hardware/tested-the-payoff-in-buying-nvidias-40-sli-hb-bridge.html הבעיה היא שאני לא יכול להרכיב את הגשר מהסיבה שהוא קשיח (לא גמיש) והכרטיסים הם בגובה שונה.. ברגע שאני מחבר אותו לכרטיס ש…

7. Started by assafidan6,

יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Wizard,

איזה מסך יותר טוב ????

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש בטרייד זון 5600U ב410, לא יודע איזה חברה [רק לא ינוביז'ן], לעומת זאת אפשר לקנות בלוג'יק או זיגזג R9550 128BIT/MB בלי אריזה ב380 שקל. מי יותר טוב? למי הFX5600U משתווה, לFX5700 הרגיל לא? אם כן אז ה5600U הרבה יותר טוב. האם ב5600U יש DVI [זה מאוד חשוב לי]? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by ea666,

שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  14. למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by fx-57,

האם הדבר אפשרי? כי הבנתי שAGP 1/2X הם 0.8V. וAGP 4/8X הם 1.5V. [glow=red,2,300]בולשיט או אמת?[/glow]

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  16. חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by paranoidy,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 8600GT EXTREME כבר כמה חודשים, וכשהתקנתי אותו בהתחלה הופיע לי לוח הבקרה המוזר והחדש הזה של NVIDIA.... הבעיה שלי איתו שם שהוא לא מראה לי כולם!! הכל שם בעברית וההגדרות לא הופיעו לי שם בכלל!! אבל לא השתמשתי בזה אז זה לא היה קריטי... אבל לאחרונה כשחיברתי SVIDEO לטלווזיה, זה הופיע לי בשחור לבן....ז"א שהייתי חייב להשתמש בהגדרות כדי להחליף את אות השידור ל PAL.... אבל שום דבר... זה היה בעברית, למרות שהווינדוס שלי באנגלית, וההגדרות לא הופיעו, הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים, ואותו דבר, בסוף הסרתי הכל, שיניתי את כל השפות והאזור שלי לאנגלית ולארצות הברית וזה, התקנתי את הדרייברים מחדש... והנה, סופסוף יש לי לוח בקרה נורמאלי, באנגלית, והכל מופיע.... שיניתי ך PAL…

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. האם

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by w_walker,

מחפש ספק כח עבור כרטיס 6870 עד 300 שח. רצוי שיהיה כמה שיותר שקט וחסכוני.. אלה האופציות שחשבתי עליהן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=894 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2705

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מחפש כרטיס מסך איכותי עד 950 ש"ח שישמש אותי בשביל HD ומשחקים לא כבדים הכוונה כל משחקי הספורט למיניהם לפעמים GTA , HITMAN , NEED FOR SPEED רצוי כרטיס שתומך ב DX 10. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי נא לא לחרוג מעל 950 ש"ח

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by CXC,

שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ozwrx,

איזה כרטיס טוב יותר? Asus PCX Extreme N5900 128MB ליבת FX5900 או GeCube ATI GC-RX550GU2-D3 ליבת X550

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.