עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת האם למישהו מהפורום יש כרטיס מקצועי של ATI V7700 בשביל שיעלה לכאן את הביוס שלו? אני מנסה להפוך את הHD3870 שלי לV7700 ע"י צריבת ביוס, אבל כמו כל חוק מרפי, דווקא את הביוס הזה לא ניתן לימצוא ברשת! מצאתי רק עותק שפורסם ע"י DELL, גם בזה מרפי לא שכח אותי ודווקא על הכרטיס שלי הוא לא פועל! (ברשת יש מס' אנשים שעבד להם בלי בעיה). http://www.dell.com/support/drivers/en/zh/twbsd1/DriverDetails?driverId=R247697 לי יש את הגירסה של ASUS . כרגע הוא על 877/1250. אם מישהו מכיר מישהו - שמכיר מישהו- שיש לו V7700 אשמח שהוא יעתיק את הביוס שלו ויעלה לכאן (לחיצת כפתור פשוטה של GPUZ). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. אהלן. קניתי מחשב במתנה לבן שלי, מעבד I7 עם 8 גיגה זכרון ווונדוס 7 64 ביט. מכיוון שהוא מרבה לשחק אני צריך לבחור לו כרטיס מסך עם תקציב של כ 1000 ש"ח (אני לא יודע למה אבל הוא רוצהNVIDIA ). אני לא ממש מבין בתחום ואשמח לקבל עצה מכם. מקווה שלא החסרתי פרטים, אם כן אוסיף בשמחה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנקרא SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 PCI-E HDMI http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=276&lid=1# ואני שוקל להתקין אותו בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#sp השאלה שלי היא האם להתקין אותו בחריץ PCIEX16 או PCIEX4 במפרט של הלוח אם כתוב כך: For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס גרפי (עבור מחשב ישן) שלא מצריך חיבור ישיר מספק הכוח אלא מקבל את כל ההספק דרך הלוח. הכרטיס הנוכחי HD-4670 היה כזה אבל הוא התקלקל. מהו הכרטיס החזק ביותר (לא משנה AMD או NVIDIA) שעונה לתכונה הזאת? תודה!

7. Started by Or8899,

היי,יש לי כרטיס מסך 9800GT מיוחד(מיוחד=שני מאווררים,שני DVI וHDMI), ואני רוצה להעביר קול דרך הכבל HDMI למסך HDTV... איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by e10hs,

שלום, יש ברשותי שני כרטיסים של sapphire, האחד חדש - hd 7870 xt with boost 2gb, והשני ישן -1gb hd6750 משוטטות באינטרנט הבנתי שבCrossFire ניתן לעשות ערבובים שונים בין דגמים וכו'.. אבל הבנתי שגם יש תופעת לוואי שהכרטיסים יורדים לClock הנמוך מבין שני הכרטיסים "כדי להסתנכרן".. יכול להיות שלא הבנתי נכון.. בכל אופן השאלה שלי האם משתלם לי לחבר את הכרטיסים הנ"ל במערך או להשאיר את החזק מביניהם לבד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  9. קיבלתי עם הכרטיס את הביושוק אינפיניטי והטומב ריידר, הרצתי את הביושוק איזה שעה ללא תקלות, לאחר מכן את הטומב ריידר שנראה לי הרבה יותר כבד למשך חצי שעה\שעה ואז הוא קרס בצורת מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. חשבתי אולי מדובר בבעיה במשחק בלבד אז הרצתי את FURMARK ולאחר כ-5 דקות שוב, אותו מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. דבר מעצבן נוסף הוא שהמאוורר עובר את ה-40% יש רעש מעצבן של רטט מיחידת הקירור, המאווררים עצמם לא אלה שגורמים לרעש אלא רטט מהפלסטיק של הקירור שנגרם מהמהירות הגבוה של המאווררים. ברגע שאני לוחץ מעט איפה שהוא על הפלסטיק הרעש מפסיק. הדרייבר טרי ונקי לאחר שהקודם הוסר ולאחר מכן נוקה עם דרייבר סוויפר. אז כרטיס דפוק? לממש אחריות?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by esxadmin,

שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by soldier,

עזרה בבקשה התלבות בין ASUS DIRECTCU II GTX 680 וVAPOR X7970 GHZ EDITION מה יותר חזק ? במי מהם יש יותר פוטנציאל ל OC?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kdani,

לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל זה מספיק קרוב. מחפש FrameGrabber איכותי, שמתאים גם ל-PC וגם ל-נייד. הכוונה לרכוש 2 כרטיסים כמובן - אחד PCI-e X4 ואחד Express Card 34mm ואני צריך שיהיה להם אותו ממשק תוכנה (כלומר אוכל לפתח אפליקציה אחת והיא תעבוד גם על מחשב רגיל וגם על נייד) אשמח אם משהו מכיר/משתמש.... (תמיכה גם ב-CL וגם ב-GigE) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yarin153,

עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idanmal,

היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by free_me_0,

כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכם ידידי אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלי כבר תקופה, כרגע יש לי ATI Radeon 4800 וברצוני לשדרג אותו, התקציב בין 300-350(אפשר לחרוג עד 400), המעבד שלי הוא כפול ליבה של אינטר E8500 3.17 תןדה מראש על עזרתכם, ושיהיה לכם שבוע טוב !

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים